Inseminare (17)
Raspunsuri - Pagina 8

romanitza spune:
Multumesc mult, Adina... asa imi aminteam si eu, dar nu eram prea sigura!
Foliculul meu nu a crescut prea mult de ieri, are doar 1.7cm,mi-a spus ca deocamdata nu e cazul sa fac Ovidrelul, probabil voi face inseminarile vineri si sambata.
Multumesc pentru incurajari, bafta tuturor la inseminari!
Desenata, cum te simti? Emotii pana la aflarea vestii celei bune?

OanaMar spune:
buna dimineata fetelor.
ma bag si eu in seama.
ieri a fost prima zi a CM, am sunat dr care mi-aspusca de azi sa incep sa iau Clostibrgyt-2zi si diseara sa merg la cabinet sa imi dea o schema pentru inseminare..
Sunt asa emotionata, nerabdatoare..curioasa-oare ce urmeaza mai departe?!
Va pup si revin cu vesti.

dma2007 spune:
oana mar bafta multa!
nati inseamna ca ai facut inseminarea o data cu mine, si eu tot pe 28, mie mi-a dat duphaston 2/zi incepand din ziua 13
si eu niste dureri de ieri, ma doare tare rau burtica in partea stg in partea cu ovulatia, nu stiu ce-o mai fi si asta
a mai avut cineva?
eu imi fac test pe 12 pt ca 13 este sambata si nu e nimeni la spital
aspiranta din 2006
asteptarea ma omoara!!!!!!

Nati spune:
dma2007, mie mi-a dat duphaston 2/zi dar din ziua a 16, habar nu am de ce asa,cand eu am ciclu la 27 zile,probabil stie el ce face.
Si eu tot pe partea stanga am ovulat,iar la 2 zile dupa inseminare,m-au luat durerile de spate la sale in stanga, m-am balonat,ma doare ovarul stang,se duce durerea spre picior, oricum nici nu ma obosesc sa-l sun,sa-l intreb ce o fi, vedem noi pe 13 daca e cu noroc sau nu.
Mie mi-a spus sa vin in a 11 a zi de la ciclu in cazul in care nu sunt insarcinata, iar incepem monitorizari, si probabil inca o inseminare.
Am un test de sarcina de vreo 4 luni, si tot nu ma indur sa-l fac, mereu astept ziua cand trebuie sa-mi vina, si daca nu, abia atunci il fac, ca asa m-am saturat sa-l vad numa cu o linie, ma lipsesc.
M-am dezunflat ieri cand am citit pe net, cat traiesc spermatozoizi cand sunt prelucrati, spalati, intre 6-12 ore,si cum mie nu mi-a dat nimic sa ajute ovulatia, cine stie daca s-a produs ovulatia in ziua inseminarii.
Asta e, rabdare si iar rabdare.

lore76 spune:
buna dimineata
am si eu o intrebare, in a cata zi se face de obicei inseminarea?
mult succes pt dma2007, montytaiana si toate fetele care sunt in focuri sau asteapta rezultatul.
Lore

andriushca spune:
Neatza!
RalMar, am uitat sa te intreb cum a fost prima intalnire cu marele dr. T?
Lore, depinde de lungimea CM, daca ai facut sau nu stimulare, etc.
spre ex, eu la CM de 30-31 zile, nestimulat, am facut primele 2 inseminari prin Z 16, iar la acelasi CM dar cu stimulare, am facut inseminarea in Z 14.
pup fetele, bafta!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS

RalMar spune:
Din pacate, nu am avut-o inca. Sunt programata pe 15 oct. abia. Luna asta mi-am facut monitorizarile aici, si dr. de aici a zis sa incepem stimularea. Pana la marele T, mai am de asteptat putin.

lore76 spune:
andriushca, eu am CM de 28-29 zile, si din z3 adica de sambata o sa iau clostilbegyt 1 tb/zi 5 zile
Lore

Alexia27 spune:
Fetelor, o mica precizare, daca nu va suparati pe mine, referitor la Utrogestan sau alt sustinator de bebei. Numai de bine, si eu am luat la inceputul sarcinii, atentie numai ca, fiind progesteron poate sa lungeasca artificial faza luteala si sa nu vina CM cand ar trebui sa vina, deci putem crede ca e bebe si de aia nu vine CM, cand de fapt sa fie de la suplimentul de progesteron. In rest, nici o problema cu el!
Va pup si sa auzim de bebei!
Eileen Nicole

Nati spune:
Alexia27, ai dreptate, de asta si medicul meu mi-a dat din ziua a 16a pana in ziua 25,fac o pauza de 2 zile pana la venirea ciclului, daca nu apare,fac un test de sarcina si daca e cu doua liniute continui cu progesteronul.
Eu am un ciclu de 27 de zile, la monitorizarea din a 11 a zi,mi-a spus ca folicul e matur ,mi-a facut analiza de sange sa vada LH,si pe baza analizei de sange mi-a spus sa venim a doua zi(ziua 12) sa facem inseminarea.
depinde cate zile are ciclul tau, cum se prezinta foliculi,si apoi hotaraste cand face inseminarea.Asta pentru cine intreba in ce zi se face inseminarea,scuze, am uitat numele fetei care intreaba.