Inseminare (17)
Raspunsuri - Pagina 7

dma2007 spune:
neata fetele!
monty eu zic sa faci ce-a zis medicul, le iei si gata , rau nu cred ca fac daca asa zic fetele.
eu ma simt tare aiurea, de 2 zile am dureri de burta exact ca inainte de CM, a mai patit cineva?
kittyke eu zic sa nu-ti pierzi speranta si sa faci BHCG-ul, si abia dupa ce vine rezultatul sa vezi care e treaba, nu-ti mai face ganduri rele poate il superi pe BB
fetele, duphaston a luat cineva dupa inseminare?
aspiranta din 2006
asteptarea ma omoara!!!!!!

RalMar spune:
dma nu stiu dupa inseminare, dar in timpul sarcinii e recomandat de doctori. Dr. a spus sa iau duphaston si chiar daca raman insarcinata in acest timp sa nu intrerup tratamentul, ca face bine la sarcina. Deci, cred ca si dupa inseminare e bun.

dma2007 spune:
ral mar eu am citit prospectul si nu scrie nimic de sustinerea sarcinii, dar nu imi mai pun intrebari ca innebunesc de tot
aspiranta din 2006

RalMar spune:
Cred ca ar trebui sa avem putina incredere in doctorii nostri, altfel ne punem fel de fel de intrebari si o luam razna de tot. In situatiile noastre conteaza foarte mult sa fim linistite si cat se poate de calme. Si eu am tot schimbat dr. intr-o perioada ca nu aveam incredere in ei, in tratamentele lor sau in aparatura de care dispuneau, dar nu am facut decat sa pierd timp si bani. Asa ca acum merg pe mana unui singur dr. si incerc sa am incredere si sa nu -mi mai pun tot felul de intrebari in legatura cu ce face.

carmencar spune:
dma2007 i eu am facut ineminarea cu nr 3 pe 23 ept i am avut 3 ful pe dreapta fara timulare iar de a doua zii mi a zi Moia a iau duphaton cate o patila eara. Prea multe nu tiu a ti pun pentru ca pana acum nu am mai luat dar cred ca face bine
Pupici tuturor i per a reuim

RalMar spune:
Oricum, tu acum trebuie sa fii cat mai calma posibil, si sa astepti rezultatul. Gandeste-te ca e posibil sa ai un bb in burtica si el are nevoie sa fii linistita.

dma2007 spune:
merci de incurajari, ai mare dreptate conteaza increderea
si eu am incredere, merg pe mana dr
aspiranta din 2006

Nati spune:
dma2007, mie mi-a dat duphaston din ziua a 16 ,am facut pe 28 septembrie a doua inseminare si acum asteptam raspunsul.
Pe mine ma cam doare in partea stanga, ma simt balonata de 2 zile, ma doare spatele in partea stanga,undeva pe la sale.
Pe mine ma doare spatele cu vreo 2 zile inainte sa-mi vina ciclu, da acum e chiar prea devreme, nu stiu de la ce o fi durerea asta.
Cand am fost la inseminare, i-am zis medicului ca daca nu reusim nici de data asta, noi vrem in vitro, simt ca pierd timpul degeaba, la care el s-a uitat cam ciudat, si imi zice ca ce ma grabesc asa,sa mai incercam macar inca 2 inseminari(4 la numar in total) si abia dupa incepem procedura fiv.
Asta e, mai am de asteptat pana pe 13 pana aflu rezultatul.
Succes la toate fetele, si asteptare cat mai usoara.

romanitza spune:
Maine si poimaine am cele 2 inseminari de luna asta, am un singur folicul, sper sa reusesc macar acum, din a 3a incercare!
La cat timp dupa inseminare se poate lua progesteronul? Incepand cu ce zi?
Va pupa pe toate si astept vesti bune!

ugaena spune:
Salut, fetelor!
Romanitza, mie medicul mi-a recomandat sa iau progesteron oral incepand cu a 2-a zi dupa inseminare ( 1 capsula dimineata si una seara). Iti tin pumnii sa iasa bine! Bafta multa si asteptare usoara.
Numai bine, Adina.