Inseminare (17)
Raspunsuri - Pagina 6

andriushca spune:
monty poti sa iei, nu are ce sa-ti faca decat bine, s-a tot discutat pe aici si pe la alte topicuri de utrogestan, e progesteron si ajuta la fixarea sarcinii, uneori se da aproape toata sarcina pt sustinerea ei.
poate ar fi bine sa dai o cautare cu acest cuvant.
p.s. sper ca ti l-a dat vaginal si nu oral, ca oral mai are si reactii adverse, gen somnolenta, greata, parca asa spuneau fetele.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS

kittyke spune:
Andriuscha, m-am linistit asta e ,la mine faza luteala inseamna ca nu dureaza 14 zile
Montytaiana, poti sa iei linistit , eu am luat utrogestan si oral si vaginal , cand luam oral ameteam de la utrogestanm, vaginal e mai neconfortabil dar nu trece prin ficat ,au as recomanda vaginal.
Dar ai grija dupa 14 zile sa te opresti si sa faci un test de sarcina pentru ca utrogestanul intirzie ciclul menstrual!!!!

iuca spune:
Bune seara fetelor,
andriushca, montytaiana
, dma
, va multumesc mult ptr incurajari.
Kittyke poate ca petele sunt de la implantare, pana nu vezi rosu eu zic sa nu iti pierzi speranta.
Eu pana acum ma simt bine cu clostylbegit, mai am maine si termin stimularea, sper sa fie bine. De joi incep monitorizarea si saptamana viitoare va fi inseminarea.
Eu de maine vin in Bucuresti si nu cred ca voi mai putea intra pe DC ptr ca nu o sa am net. Poate am sa gasesc o solutie. toate fetele sa sper sa ne "revedem" cu vesti bune.
vrem si noi un - din august 2005
vio

montytaiana spune:
stiu ca sunt nebuna si am inebunit pe toata lumea
dar parca acum nu mai vreau sa il iau, nu simt ca asa ar tr
si asta poate pt ca dl dr nu prea s-a grabit sa imi dea, a tot ezitat, a tot zis sa stau linistita ce e ok, dar pana la urma daca a vz ca insist a zis asa cam neconvingator "daca vrei poti sa iei utrogestan 2 pe zi dim si seara, timp de 1, 2 saptm", dar nu parea convins ca as avea nevoie
kittyke, andriushca multumesc de raspuns, nu mi-a zis de care, asa ca o sa cer vaginal

stamate spune:
buna fetelor...pregnil se ia numai inainte de IA nu?
azi am vorbit cu d-na dr.cocei si zice sa nu fac pregnil miercuri , pt ca joi vrea sa imi faca si ea o eco sa vada si sa se convinga ca am 3 foliculi asa mari, si dupa IA, eu deja l-am cumparat dar o sa o ascult si nu il fac....dar poate fac chiste pe ovare.offff, sunt cam nelamurita, d-na dr nu prea este increzatoare de eco facuta aici pe gl.va pe toate si va tin pumnii.

iuca spune:
montytaiana uite am gasit ceva despre utrogestan
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36835
vrem si noi un - din august 2005
vio

Liana30 spune:
kittyke eu zic sa stai linistita..asa am patit si eu..si pot sa'ti spun ca am fost convinsa ca au venit uratii..ca aveam simtome cu caruu..dureri de spate,burta si petele acelea nenorocite..a durat 3 zile dupa care s'au oprit..a 5 zi am facut BhcG-ul si eram gravidaaa..asa ca stai linistita ..minuni sunt ...si vor mai fi..te pupp si tin pumnii stransii..
montytaiana asa cum ti'au spus si fetele poti sa iei utrogestan linistita.ajuta mult la sustinerea sarcinii..dar atentie!!!daca pierzi mai multe pete nu'i voie sa pui vaginal..si sa ceri de la farmacie utrogestan..e acelasi si..si..pupp si tin pumnii..
va pupp pe toatee si va tin pumnii..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

montytaiana spune:
multumesc tuturor
gata m-am hot le iau, le am cumparat de ceva ore dar mai asteptam sfaturi
dar daca nu o sa ma simt confortabil pot sa le opresc cand vreau eu?

andriushca spune:
neatza!
monty, n-are nicio treaba poti sa-l opresti cand vrei tu. da` eu zic sa-l pui cat tine faza luteala si daca vezi ca nu mai vin uratii sa-l pui in continuare. bafta!
pup toate fetele!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS