Inseminare (17)
Raspunsuri - Pagina 5

andriushca spune:
monty, imi place starea ta de spirit, sa dea DD sa fie precum simti , daca ai tu asa un feeling, e clar, luna asta reusesti!
liana,
stamate, iuca, alexia,desenata, mult succes !
si acum, of topic, sa va povestesc ce face omu` cand n-are ce face si nu mai face inseminari:
m-am hotarat intr-o zi sa-mi scot toate alunitele de pe fata si gat, asa ca ieri eram la sp. colentina, la dermato, iar azi sunt plina de cauterizari: 3 pe frunte si 3 pe gat, iar pe obrazul drept mi-a scos chirugical 3 alunite. drept urmare acum am si 3 cusaturi de toata frumusetea, zici ca m-a calcat trenul. a trebuit sa-mi iau si medical o saptamana, ca nu pot sa ies asa din casa. luni trebuie sa-mi scoata firele.
Doamne, oare cum o sa arat peste o saptamana?
cam astea sunt noutatile la mine ...
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS

stamate spune:
andriushca-a sa arati foarte bine, stai linistita, am mai avut asa tipe care si-au scos alunitele si dupa procedura ..intr-o luna nici nu se mai vad semnele.....te pup si mult succes

OanaMar spune:
andriushca
si eu mi-am scos vreo 6 alunite dar chirurgical. Cat de mari au fost alunitele scoase chirurgical si cat de mari au fost alea scoase cu laser? ale mele erau cat un bob de mazare (cea mai mare)
mie mi-au ramas semnele dar cica din cauza ca nu m-am dat cu o crema recomandata de medic. Se numeste Contractubex, cauta putin pe internet ca nu se gaseste decat la o clinica si cu comanda..
pup

andriushca spune:
stamate, multumesc de incurajare, sper sa nu se vada nimic mai incolo, ca de asta le-am scos, sa nu mai am nimic pe obraz, of, tare mi-e firca de rezultat! pup
OanaMar, mie dr. mi-a subliniat sa nu ma dau cu nimic ca nu e nevoie, sa ma spal normal cu apa si sa tamponez usor de 2 ori pe zi cu spirt. l-am intrebat si eu de creme, de vit A uleioasa (am auzit ca e f. buna pt cicatrizari, arsuri, etc) si mi-a interzis!!??
ale mele erau asa: cele cauterizate nu erau nici cat o boaba de piper (poate cat una foarte mica). cele taiate erau mai intinse, in sensul ca nu aveau gat, doar o radacina f. adanca si intinsa , ele aratau ca niste denivelari, nu erau colorate. nu stiu sa explic mai bine. si erau putin mai mari ca celelalte.
tie cum ti-au ramas semne? rau? mi-e frica acum dar faptul e consumat.
cand am fost credeam ca le cauterizeaza pe toate, dar uite ca alea 3 le-a scos chirugical, cica tocmai sa nu ramana semne!?
am citit pe net despre medicamentul indicat de tine. de ce nu ti-ai dat cu el?
eu nu stiu ce sa fac daca dr. a zis sa nu-mi dau cu nimic?
am sunat la clinica Estet si am intrebat de medicament, e 75 euro tubul de 50 g !!!
pup
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS

OanaMar spune:
cu crema aia te dai dupa vreo 10 zile dupa ce ti-a scos firele. mie nici nu mi-a dat voie sa ma spal cat timpam avut fire..
semnele sunt destul de maricele, adica lungi cat o scobitoare si late cat 2..depinde si de zona f mult. eu le am pe abdomen si subrat, deci unde pielea se tot intinde (asta a fost explicatia).Radacinile lor au fost destul de aanci si a trebuit sa taie mai multicel..
nu m-am dat cu crema aia pt ca trebuia sa ofolosesc de 2 ori pezi cel putin 6-7luni. m-am dau eu vreo 2 luni,dar nu m-am mai tinut..

andriushca spune:
OanaMar, am inteles, saru` mana de informatii! eu credeam ca trb sa-mi dau de acum! atunci cand merg la scos firele peste o spat. o sa-l intreb pe dr. de crema asta!
bine ca la tine nu e pe fata!
pup
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS

kittyke spune:
Fetelor!!!!!
Ziua 11 de la IA si au aparut pete maronii deci o sa vina CM
Pot sa am 1000 de foliculi, pot sa am 1000 de cm endometru DEGEABA
Pana acum am mai sperat ca o sa reusesc cu inseminarea dar se pare ca trebuie sa iau ramas bun de la sansa asta.
Nu am nici bucuria macar sa fac un test de sarcina....si ce productie buna aveam ....
Offff, Doamne nu mai pot
Mi-a mai ramas o singura sansa Ia nr.6 dar nu mai cred in inseminari deloc
Tin pumni pentru cei care sunt proaspati inseminati, si pentru cei care urmeaza sa faca
Nici lacrimi numai am de atata durere

montytaiana spune:
kittyke eu zic inca sa nu disperi, asteapta sa vezi ce se intampla, si eu am facur ieri IAD nr. 3 si am niste pete maronii, le-am avut si ieri le am si azi
nu stiu ce o fi incerc sa dau de marinescu

andriushca spune:
kittyke, imi pare tare rau, nu mai plange te rog!! nu e cam devreme pt pete maro - z11 dupa IA, totusi?
monty, la tine e alta treaba, abia ce ai facut inseminarea si spuneai ca ai sangerat imediat dupa. astea e sangele de atunci care se elimina!
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS

montytaiana spune:
yupi
am reusit sa vb cu dl Marinescu
a zis ca e in regula cu petele - inseamna ca am ovulat, parca asa s-a exprimat, sper sa nu spun prostii
si a zis ca e prea devreme sa vorbim de o implantare (a cui?, cum
?) cred ca asa a zis
si am insistat eu sa imi dea ceva de sustinere - a zis sa iau de doua ori pe zi dim si seara cate 1 pastila de Utrogestan
stiti ceva de acest medicament
acum ma gandesc sa-l iau sa nu-l iau
ca el nu prea a vrut sa imi dea sa iau ceva dar am insistat eu
a zis sa iau timp de 1 saptm 2
ce ziceti are ceva efecte secundare?
are un rol benefic major care sa ma faca sa il iau?
pls
stiu ca bebe e acolo vreau doar sa il ajut nu sa ii fac rau
simt cum ceva lucreaza acolo, si imi simt asa conturate ovarele, in special pe cel dr, unde au fost foliculii