Inseminare (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

multumes frumos tuturor fetelor care mi-au raspuns
azi ma simt foarte bine
v-am ascultat sfatul am baut multe ciaiuri fierbinti cu lamaie, am luat mentos , goolia, pt gat, si de ieri de la ora 18.30-19 -am dormit pana azi la ora 8 si a dat rezultate ma simt mult mai bine
multumesc
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

monty mai poti incerca si cu polen ca si creste imunitatea tare......
asa ca nu te vei mai raci nici de acum inainte Doar sa nu fii tu alergica la polen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna seara
pe unde umblati fetelor
nicio veste?
cine vine prima cu vestea buna?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Buna eara chiar i eu ma intreb oare pe unde unteti? A ti plecat toate in wekend? eu una nu mai pot a mai atept deja unt in ziua 26 (ineminarea cu nr 3)i imt ca nu mai am rabdare luna ata am avut 3 foliculi ca nici o data (la mine nu unt probleme cu ovulatia ete foarte naturala) maine ma gandec a fac un tet tiu ca ete prea devreme (a avea exact 2 aptamani de la ineminare,i ma cam dor anii de vreo 3 zile mai ale eara i ii imt cam umflati in ret nimic) mai ale ca luna ata a doua zii dupa ineminare mi a dat doctora a iau duphaton cate o patila in fiecare eara i daca i mi intarzie o zii au doua a fac un tet(la mine CM ete mai rau decat ceaul adica 27/28) dar ma gandec ca ar putea a mi intarzie mai mult ca igur din cauza patilelor cred ca pana la urma voi face in fiecare zii un tet pana o a vad exact pre ce inclina balanta mai crieti i voi ca azi cred ca am intrat de 20 de ori i nu am vazut nimicchiar m am plictiit poate o a mi un otul in trainatate a i dau vreo vete poate poate per i eu, acum ce o vrea Dumnezeu. TARE GREA ESTE ASTEPTAREA ASTA parca la primele doua ineminari nu am fot atat de nerabdatoare tuturor

Mergi la inceput

iti tin pumnii carmencar sa fie bine......stiu ca e grea asteptarea,la mine de maine urmeaza monitorizarile si candva saptamana viitoare IA 2.Si eu deja nu mai am rabdare sa mi fac test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Fetele HELPPPPPPPPP!!ieri am facut inseminarea nu m-a durut nu am avut nimic si acuma..am o scurgere roz maronie..ce-o mai fi si asta stiti?a mai patit cineva asa?la doctor nu ma pot duce pana marti ca e zi libera nationala maine aici

Mergi la inceput

bibos poate fi din mai multe cauze dar nu de rau........poate fi de la nidare,poate fi de la uter cum ti-a umblat pe acolo........da,se intalneste f.des.......eu am avut 2 zile si mi-a zis medicul ca nu are nimic........iti tin pumnii sa fie cu succes si sa se prinda dar sa nu uiti neaparat sa si azi mai pe seara si maine.........e musai.........sunt f.mari sanse sa se prinda si de acolo........dupa IAesti la prima?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Multumesc frumos de raspuns...m-ai linistit....
Sunt la a doua inseminare ...fara stimulare ca ovulez natural...aici pregnylul se face dupa inseminare imediat ..nu stiu de ce asa a fost si la prima...Nici acum si nici la prima nu am prestat nu-mi vine ..cand stiu ca a umblat doctorul pe acolo mi-e frica sa nu fac ceva rau....e ciudat ce zic dar asa simt... mai trebuie sa astept catva zile pana imi revin...
Bafta si fetelor care asteapta acuma....va doresc o asteptare cat mai relaxata...

Mergi la inceput

no bine azi nu, dar atunci maine,la prima ora.mai ales ca ai facut pregnylul dupa...........si hai fii optimista ca de data asta e cu .am vb.eu cu DD..dar gata pana acum a fost mai greu.......deacum bebelinul e acolo.........
zic eu acum asa dar mai vb.saptamana viitoare dupa IA sa vedem daca imi pastrez parerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

carmencar--sigur este bb, daca te dor si sanii este de bine....fa testul si da-ne vesti pozitive.va pupic pe toate fetelor si la toata lumea cate un ..va pupic

Mergi la inceput