Inseminare (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

neata fetele!

cine face test saptamana asta?
kittyke ce ai mai facut cu sangerarile?

va pup pe toate si sper sa fie cat mai multe, ca doar toamna se numara bobocii!
la mine au trecut 10zile de la IA si nici un semn!doar ca m-a apucat din cauza ploii o durere cumplita de mijloc

aspiranta din 2006

au mai ramas 5 zile pana la testare!!!!!

Mergi la inceput

carmencar ai facut test ceva?

aspiranta din 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

.
Buna fetele,

Eu stau si astept pana pe 13, da cred ca stau si astept ciclu, ca in afara de sani umflati, si putini durerosi nu am nimic, presimt ca nici de data asta nu se lasa cu bebe. Stiu asta, ca de fiecare data cand incepe sa ma doara sub brat,ma astept la invazia rusa.
De fapt am, da cu asta ma stiu de cand sunt, o constipatie nasoala,da ca acum nu am patit atatea zile la rand, am incercat orice, fructe,fasole, pana si bere cu lapte, nimic de 5 zile, poate ajung la clisma
Cred ca fac o pauza, si merg la medic sa ne apucam de in vitro, ca la rata de succes de 10% pe inseminare, ma las pagubasa, pierd timp si nervi de aiurea.
Va doresc succes,si sper macar la voi sa reuseasca operatiunea.
Sanatate multa si implinirea dorintei de a avea bebe cat mai curand posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Am facut tetul ieri in ziua 27 dar a ieit negativ cred ca ete prea devreme,(poate a ieit aa din cauza duphatonului)nu va mai pun ca ieri am fot la un botez la o verioara care a rama din prima ineminarei aa ca am mai uitat de rezultatul tetului dar daca trec de ziua de azi ete clar (ca eu am CM mai rau ca ceaul 27/28) totui intinctul i mi pune ca trebuie a am rabdare, aa ca mai atept 3 zile de fapt pe 11 ar fii o luna in cap. Vreau a va pun ca eu am facut ineminarea duminica pe la 11.30 iar pe la 3 m a apucat un omn care a durat cam 4 ore dar profund nu gluma eu care dorm foarte rar la pranz i nu mai mult de o ora jumatate.Acum tau cumintica i atept a treaca timpul noroc ca ma duc la ervici i mai ma iau cu una alta dar o a fac in aa fel incat a nu mai ma treez la coala ( unt diriga la claa a 7 a i ai mei fac numai tampenii dar o a fie fericiti ca zilele atea nu mai ma iau de iei, i ca a fie tacamul complet maine mai am i inpectie la ore pentru grad) Va pup pe toate i poate aptamana ata ete una roditoare la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

In completarea a ceea ce a zis si carmencar si eu m-am intalnit cu o reusita prin inseminare. Ultima oara cand am facut IAS (in iulie), dupa mine urma o fata (era prima IAS si era putin speriata). M-am intalnit cu ea, sambata la analize (eu fac alte analize, in continuare). Cand am intrebat-o cea mai facut, mi-a zis e insarcinata, ca a reusit inseminarea . Cand sa ma hotarasc si eu pentru Fiv, iar m-am bulversat. Andriuschca.

Succes tuturor fetelor, si .
L.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Carmencar, sa nu mai iei duphaston ,opreste-te ACUM!!!
Daca iei Duphaston in continuare nu o sa-ti vina ciclul pana le iei. Te cu apa rece.Eu am patit, ma bucuram ca nu imi vine CM (si eu am la 28 de zile) n-am facut test(mi-am imagintat ca sunt si am citit intre timp undeva ca utrogestan , duphaston intirzie Cm, anm facut un test si a iesit negativ. Atunci am jurat ca nu o sa mai astept mai mult de 14 zile si fac test, orice ar fi rezultatul
Dma2007, merci ptr. intrebare mi-a venit ciclul, acum sunt iar sub stimulare si ma duc vineri la eco sa vedem cum stau
Eu mai fac ultima oara, dar nu mai sper
Bafta la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Carmencar, mie medicul mi-a dat duphaston din ziua 16 pana in ziua 25 (eu avand ciclu la 27 zile),mi-a zis sa le opresc si daca nu-mi vine ciclu,sa fac un test de sarcina, si daca e bebe sa continui 2 pastile pe zi,la 12 ore.

Mergi la inceput

am vazut ca vorbiti despre duphaston
pai eu mai am de luat 2 zile, si inseamna ca dupa ce le opresc trebuie sa-mi vina CM chiar daca sunt z 22?

kittyke tot la dracea te duci?de ce ai zis ca te opresti?faci FIV?
si eu tot stau si ma gandesc cat sa incerc IA, ma gandesc sa nu fie pierdere de timp si bani cand as putea sa fac FIV direct. am o mare dilema

aspiranta din 2006

Mergi la inceput

Dma2007, da tot la dr. Dracea sunt.
O sa ma opresc pentru ca va fi nr.6 si atat este indicat ,intre3 si 6.
O sa fac Fiv la dr. Dracea la cabinet ,trebuie sa vorbesc cu ea ce sa fac mai departe, ce analize etc.
Fetelor, luati utro, sau duphaston linistit, eu am zis sa faceti test la 14 zile si daca e negativ sa va opriti, cam atata e faza luteala daca e pozitiv puteti sa luati linistit pentru ca este pentru sustinere sarcina , dar daca nu e bebe numai va intirzie ciclul
Va pup

Mergi la inceput

Si inca ceva, dma2007
Eu zic sa faci linisit inseminarile, poate reusesti eu am facut pentru ca chiar am avut incredere ca o sa reusesc. Merita incercat daca asta ti-a fost recomandat sa faci , fiecare luna o speranta.Poate tu o sa fi mai norocoasa decat mine.
La mine n-a fost sa fie , asta e merg mai departe

Mergi la inceput