Inseminare (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Fetelor m ati zapacit de totam facut ineminare in ziua 13 iar din ziua 14 mi a dat a iau duphaton o patila pe zii(eara) i a zi ca daca i mi intarzie CM 1/2 zile a fac un tet i daca iee cu doua linii au cea dea doua linie a fie cat de cat prezenta a o un ca a mi chimbe tratamentul iar daca in perioada in care iau duphaton i mi vine CM a l oprec de urgenta i la fel a o un deci credeti ma ca nu iau eu medicamente aa de capul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Ce e asa de greu Carmencar?
Astepti 14 zile dupa IA faci, un test daca e negativ te opresti daca e pozitiv iei mai departe.
Dar eu nu sunt doctor , faci cum crezi tu sau cum ti-a zis doctora .Am vrut numai sa te avertizez in legatura cu duphaston sau utrogestan sa nu treci peste ce am trecut eu.
Oricum multa bafta iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Kittyke imi pare rau ca nu ai reusit nici luna asta, bafta mare la Fiv, sa reusesti din prima.
Pup toate fetele.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

hello,
azi dimineata am fost la eco de monitorizare(ziua 15)eu cica ovulez in z.19 sau 20 si surpriza tocmai ovulam asa ca am ramas acolo.......de data asta nu m-a durut,am sangerat putin dupa dar am inteles ca e normal...........asa ca de maine iar simtome iar dureri........
M-am intalnit acolo cu o tipa care dupa 2 ani de incercari,reusise in final cu IA la a treia, iar acum era insarcinata a 2 oara fara nici o problema, defapt fara sa vrea dar era tare fericita............
Asa ca peste 2 saptamani am sa incep si eu sa va innebunesc ..........Doamne ajuta la toata lumea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Am reusit sa stau mai mult de vb.azi cu dl.dr,dar tot am uitat sa intreb cat UTROGESAN tre sa iau.......el pe reteta mi-a scris 1 cutie dar aia se termina repede ca tre sa iau 2x2 indiferent pe gura sau sub forma de ovule.Oare voi cum il luati si cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna dimineata
ginamaria eu iau 1 dim si 1 seara sub forma de ovule, si am sa iau 14-15 zile pana cu o seara inainte sa fac testul

ce fac fetele ce mai e nou?
andriushca unde ai disparut?

kittyke din cate am inteles eu inca nu ti-a venit, nu?
atunci nu ai de unde sa stii care e adevarul, mai ai putina rabdare si aflam
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

ginamaria--sunt sigura ca o sa fie bine, in general cu stimulare ovulezi mai devreme, asa ovulam si eu pe natural mai tarziu z18-19, dar cu stimulare ovulezi z14-15......asa ca sunt sigura ca o sa fie bine, si peste 2 sap ne dai o veste pozitiva.eu iau ultrogestan 1 dim 1 seara pastilute, sunt cam comode.va pupic, eu sunt in z6 dupa IA, offf ce greu mai trece timpul asta, macar de ar fi bine.SUCCES FETELOR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Montytaiana, n-ai inteles binemi-a venit si acum sunt iar la stimulare cu menogon
La sfarsitul saptamanii ma duc la eco sa vedem cum stau si sa fac si ultima inseminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetele ,
noua pe la voi , si culeg informatii din timp ... asa ca am si io o intrebare poate va mai scot din tensiunea asteptarii .. se poate face IA in fiecare luna ?.. ma rog in conditiile in care nu exista nici o alta piedica (lipsa ovulatie ..etc .. )..caci ma gandesc ca in 6 luni se cam epuizeaza toate sansele ,si se cam trece la FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gadaleane spune:

giorgia_c ,
mie mi-a spus dr ca poti face 5-6 IA si apoi te gandesti la FIV.

Mergi la inceput