Inseminare (17)
Raspunsuri - Pagina 12
carmencar spune:
Fetelor m ati zapacit de tot
am facut ineminare in ziua 13 iar din ziua 14 mi a dat a iau duphaton o patila pe zii(eara) i a zi ca daca i mi intarzie CM 1/2 zile a fac un tet i daca iee cu doua linii au cea dea doua linie a fie cat de cat prezenta a o un ca a mi chimbe tratamentul iar daca in perioada in care iau duphaton i mi vine CM a l oprec de urgenta i la fel a o un deci credeti ma ca nu iau eu medicamente aa de capul meu
kittyke spune:
Ce e asa de greu Carmencar?
Astepti 14 zile dupa IA faci, un test daca e negativ te opresti daca e pozitiv iei mai departe.
Dar eu nu sunt doctor , faci cum crezi tu sau cum ti-a zis doctora .Am vrut numai sa te avertizez in legatura cu duphaston sau utrogestan sa nu treci peste ce am trecut eu.
Oricum multa bafta iti doresc
miruna79 spune:
Kittyke imi pare rau ca nu ai reusit nici luna asta, bafta mare la Fiv, sa reusesti din prima.
Pup toate fetele.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
ginamaria spune:
hello,
azi dimineata am fost la eco de monitorizare(ziua 15)eu cica ovulez in z.19 sau 20 si surpriza tocmai ovulam asa ca am ramas acolo.......de data asta nu m-a durut,am sangerat putin dupa dar am inteles ca e normal...........asa ca de maine iar simtome iar dureri........
M-am intalnit acolo cu o tipa care dupa 2 ani de incercari,reusise in final cu IA la a treia, iar acum era insarcinata a 2 oara fara nici o problema, defapt fara sa vrea dar era tare fericita............
Asa ca peste 2 saptamani am sa incep si eu sa va innebunesc ..........Doamne ajuta la toata lumea....
ginamaria spune:
Am reusit sa stau mai mult de vb.azi cu dl.dr,dar tot am uitat sa intreb cat UTROGESAN tre sa iau.......el pe reteta mi-a scris 1 cutie dar aia se termina repede ca tre sa iau 2x2 indiferent pe gura sau sub forma de ovule.Oare voi cum il luati si cat?

montytaiana spune:
buna dimineata
ginamaria eu iau 1 dim si 1 seara sub forma de ovule, si am sa iau 14-15 zile pana cu o seara inainte sa fac testul
ce fac fetele ce mai e nou?
andriushca unde ai disparut?
kittyke din cate am inteles eu inca nu ti-a venit, nu?
atunci nu ai de unde sa stii care e adevarul, mai ai putina rabdare si aflam
pupici
stamate spune:
ginamaria--sunt sigura ca o sa fie bine, in general cu stimulare ovulezi mai devreme, asa ovulam si eu pe natural mai tarziu z18-19, dar cu stimulare ovulezi z14-15......asa ca sunt sigura ca o sa fie bine, si peste 2 sap ne dai o veste pozitiva.eu iau ultrogestan 1 dim 1 seara pastilute, sunt cam comode.va pupic, eu sunt in z6 dupa IA, offf ce greu mai trece timpul asta, macar de ar fi bine.SUCCES FETELOR.

kittyke spune:
Montytaiana, n-ai inteles bine
mi-a venit si acum sunt iar la stimulare cu menogon
La sfarsitul saptamanii ma duc la eco sa vedem cum stau si sa fac si ultima inseminare![]()
georgia_c spune:
buna fetele ,
noua pe la voi , si culeg informatii din timp ... asa ca am si io o intrebare poate va mai scot din tensiunea asteptarii .. se poate face IA in fiecare luna ?.. ma rog in conditiile in care nu exista nici o alta piedica (lipsa ovulatie ..etc .. )..caci ma gandesc ca in 6 luni se cam epuizeaza toate sansele ,si se cam trece la FIV