Inseminare (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

De cele mai multe ori, inseminarea se face dupa stimulare. Stimularea se face maxim 3 luni, dupa aceea trebuie cateva luni pauza, deci nu cred ca e posibil sa faci 6 inseminari in 6 luni, decat daca le faci pe ciclu natural, si acest lucru nu ar avea deloc sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ralmar , ca de obicei foarte rapida in raspuns ...
so ..sa zicem , ca azi incep stimularea ,dupa 3 luni de stimulare , si 2 de pauza , se face IA ?... hm , in cazul asta se pot face maxim 2 inseminari pe an ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

georgia,

Teoretic, poti face 6 inseminari la rand 6 luni, daca nu ai nevoie de stimulare.

Practic eu sunt abia la a 5-a IA si au trecut deja aproape 2 ani.

Pt ca la prima IA am ramas insarcinata, am pierdut sarcina la cateva saptamani si am facut o pauza, IA nr 2 nu a reusit, iar la IA nr 3 sarcina din nou!!!!! Am pirdut-o pe la 3 luni...

asa ca nu prea e masinarie corpul uman, degeaba iti programezi tu ca mai patesti si feste urate!!!!

asa ca acum am facut IA nr 5, de 10 zile, si cand voi toate va doriti asa de tare cele 2 liniute, mie mi se strange inima pt ca nu stiu pana unde voi putea duce sarcina, si nu stiu de unde voi ma gasi resurse sa trec din noi peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

cristiama testare pentru lupus si sindrom antifosfolipidic ai facut?
pot fi cauze pt pierderea de sarcini

aspiranta din 2006

au mai ramas 3 zile pana la testare!!!!!

Mergi la inceput

cristiama, imi pare rau .. insa sa sti ca dma are dreptate , eu am sclerodermie ,care ese o boala inrudita cu lupus , poliartrita dermadoida ,(eu am avut interdictie la bb aproape 3 ani), si ma gandesc ca primul hop e sa raman insarcinata , mai ales ca nu mai sunt o tinerica , 33, si apoi sa tin sarcina ...
sper insa ca pana la urma se va rezolva si voi avea un bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

georgia c
eu am facut IA 2 luni la rand si as fi facut-o si pe a 3-a in luna urm daca nu intrau doctorii in concediul de vara
asa ca a tr sa astept 2 luni
dar depinde ce probleme ai tu
si eu fac stimulare cu ova mit dar doar z 3-7 si in aceeasi luna fac si IA
depine

Mergi la inceput

monty ... am inteles ... io sunt in perioda de "informare", adica culeg informatii ,si inca nu mi-e foarte clar care sunt conditiile in care IA , merg asa "legate"una dupa alta .. io am fost 1 singura data la dr tutunaru , luna trecuta , mi-a zis ca tocmai ovulasem , si urma sa ma mai duc luna asta , insa a avut un deces in familie si nu a mai dat consultatii ...cum va spuneam maine ma duc la dr urolog , caci sotulica are ceva pb si cred ca imi iau inima in dinti si il intreb si despre IA

Mergi la inceput

am 1 steluta ... am 1 steluta ....... vai uite ce realizare ... va pup fetele ...caci plec acasa , unde nu am net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

mie nu mi-a zis nimeni si nimic ca ar trebui sa fac stimulare ceva vreme si doar dupa IA.adica din prima luna am facut stimulare intre ziua 5 si 9 si la ovulatie pregnyl si IA in 36 de orE.In luna urmatoare aceeasi miscare.Adica in 2 luni 2 inseminari.Si daca nici luna asta luna viitoare reluam (DAR DESIGUR NU VA FI CAZUL)vA PUPICESC SI VA UREZ SUCCES SI VA TIN PUMNII STRANSI SA FIESI MIE IMI TIN PUMNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

gina maria si eu rag mereu sa reusim toate!

aspiranta din 2006

au mai ramas 2 zile pana la testare!!!!!

Mergi la inceput