Inseminare (17)
Raspunsuri - Pagina 14
cristiama spune:
Fetelor,
De vre-o 3 ani tot fac analize, am schimbat 4 doctorite si am facut analize la vre-o 5-6 spitale/clinici diferite.
Dupa prima sarcina pierduta am facut o gramada de teste, inclusiv cele genetice...DAR de lupus nu mi-a spus nimeni!!! Poate se mai numeste si altfel? Cum poate fi depistat?
Ar fi putut sa iasa la analizele de sange?
..si ma pun si eu, asa mai timid, pe lista voastra, voi face test de sarcina sambata, o sa fie a 12-a zi dupa IA. Stiu ca e posibil sa am rez. fals pozitiv de la pregnil, dar nu o sa am rabdare mai mult de atat!!!
dma2007 spune:
cristiama analiza nu se numeste altfel. detectare de celule lupice in organism.iar cea cu sindromul, anticorpi antifosfolipidici sau cardiolipidici.
am avut si eu o colega care pierdea sarcini si dupa vreo 5 medici a ajuns la cineva care i-a zis sa faca analizele astea si asta era. acum se trateaza.
aspiranta
din 2006
au mai ramas 2 zile pana la testare!!!!!declar si eu
la cap
dma2007 spune:
toate astea se detecteaza in sange.mergi la medicul tau care iti face IA si intreaba-l tu, vezi ce-ti zice.
sau poti mereg la orice laborator si ceri tu sa ti se faca analizele.
aspiranta
din 2006
la cap
cristiama spune:
Multumesc mult pt raspunsurile voastre atat de promte.
Analizele de anticorpi le-am facut, e o lista de vre-o 8-10 diversi anticorpi, sa citesc diseara daca scrie ceva de celule lupus, parca era totusi.
Si asa am facut, cum ma sfatuiti voi, merg la un doctor nou cu tot cu dosarul de analize, sa-si bata capul sa-mi dea unele noi. Ultima doctorita nu a mai avut ce sa-mi zica. Si nu glumesc am ditamai dosarul!!!!
Cred ca pur si simplu o sa ma relaxez, si o sa ma bucur de ceea ce mi se intampla.
georgia_c spune:
buna fetelor ,
am fost la medicul urolog (sotul are oligoastenoteratozoospermie moderata ),care ne-a incurajat; ma rog nu-mi este clar daca vom putea sa avem bb pe cale naturala , caci m-am pierdut si nu am intrebat , si mi-a ramas intiparit in ureche ca IA e foarte potrivita, primul lucru pe care ni l-a spus dr ... sunt un pic in ceata 

cristiama , cauta pe net boli autoimune , si vei gasi multe informatii ; nu e cazul sa te sprii, uita-te la mine care ma tratez de sclerodermie , sau ma rog ma tratam caci acum am intrerupt tratamentul ;o alta cauza poate fi o disfunctie a glandei tiroide ?.. si daca ai facut analizele de glanda , nu ar strica sa faci si o ecografie , caci poti avea analize bune , dar noduli pe glanda tiroida ..sa ne ti la curent cu ce analize mai faci ...
cristiama spune:
Multumesc, fetelor,
am dat deja cautare pe net, as mai avea de facut intre 100 si 500 de analize!!!!
Zau asa!
o colega a facut o analiza care-ti depisteaza uterul septar, e un fel de mini operati, f dureroasa, nu s-au depistat probleme, si analize pt diversi virusi si bacterii unele tropicale!!!!
alta a facut rezonata magnetica, pt tumora la creier care-i marea nu-s ce hormoni... si uite de aia nu ramanea insarcinata. A costat 16 milioane dar acu poate sta linistita, n-are tumora pe creier!!!!
Nu vreau sa exagerez, sa merg sa fac tot felul de analize posibile si imposibile.
georgia_c spune:
cristiama ,
in mod sigur nu ai cum sa faci o gramada de analize (500), care nici nu stiu daca au vreo relevanta pentru sarcina; insa te ajuta sa te informezi ce iti poate declansa av spontane ;
parerea mea e sa te relaxezi , ca poate asa apar si ochisorii 
dma2007 spune:
FETELE HELP!
am sunat la giulesti si fac BHCG daor martea si joia cu rezultatul in caeeasi zi!
eu ar trebui sa fac testul vineri dar ar trebui sa astept pana marti rez
oare pot sa-l fac maine?
aspiranta
din 2006
la cap
montytaiana spune:
dma 2007 fa vineri dimineatza test de sarcina"clear blue " care are o marja de 99% siguranta, si daca esti gravi ies sigur 2 liniute, sau mai bine zis daca ies II liniutze albastre esti gravi, si daca vrei tu sa te convingi poti faci atunci marti testul de sange, sau te poti duce la alta clinica dar eu zic sa faci testul de sarcina
chiar ma gandeam sa fac si eu luni testul BHCG, nu stiam ca numai martea si joia, asa cao sa fac test de sarcina, si poate aflu adevarul
montytaiana spune:
cine mai trebuia zilele astea sa vina cu rezultatul??
haideti gravidutelor nu va fie frica sa veniti cu vestile bune
multumesc pt stelutza![]()