Inseminare (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Urmeaza ca sambata sa-mi fac testul, dar am sentimentul ca sambata va fi Z1. Vineri ar fi 14 zile de la inseminare, si eu nu am nici macar un simptom, ceva de care sa ma leg si sa sper.
Voi aveti idee de ce m-ar durea sub brat la cateva zile dupa ovulatie, si acum ma doare,doar sub bratul drept.
dma2007, nu ai nici un simptom ceva?
Eu stau cu testul clearblue in sertar, il scot hotarata sa-l fac, apoi ma razgandesc,il pun inapoi si tot asa de vreo 3 zile.
Asta e, mai astept pana sambata ca nu o fi foc, deja m-am obisnuit cu vesnicul rezultat negativ.
Succes celor in asteptare,si sper sa sparga cineva gheata cu o veste buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am mai scris 1 data , insa fata desteapta , am omis sa ma log-ez...
sa incerc sa reproduc...
ziceam ca ma ofer sa fac galerie tuturor fetelor care astepta sa faca testul ..sa iasa cu II..bag si majoretele la dans numai sa fie si luna asta gravidute
despre mine ce sa va zic , a facut sotulica spermograma si nu e chiar ok .. oligoastenoteratozoospermie moderata , mai facem ceva analize indicate de urolog si apoi .... cu Dumnezeu inainte , incepe si la noi "dansul" ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna fetelor,
Haideti fetelor in odata cu testele pozitive, sa-mi dati inapoi credinta in inseminare pentru ca eu am pierdut deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Kittyke cel mai important lucru este sa nu ne pierdem speranta, asa ca nu ti pierde speranta si sigur Dumnezeu ne va ajuta pe toate.
Fetele care sunteti in asteptarea minunii bafta multa si sa veniti cu II liniute.
Pupici

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

valoare 1.5 in z13 de la IA
nu ma pot opri din plans...
speram si eu dar...

aspiranta din 2006

declar si eu la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

dma, nu mai plange.
citeste pe prima pagina, unde e scris cu mov. daca nu intelegi engleza, pe scurt ar fi cam asa:
nivelul bhcg se dubleaza de regula la 48-72 ore.
pt sapt. 3 de sarcina (de varsta gestationala), val trb sa fie peste 5. (intre 5-50)
ce e sub 5 se va considera a nu fi sarcina si tot ce e peste 25 se considera a fi sigur sarcina.

la tine e 1,5 si nu ai 3 saptamani gestationale. daca se dubleaza la fiecare 48-72 ore sunt sanse sa ajungi la valoarea care trb in timp util.

hai bafta!

p.s. eu am avut la mai mult de 14 zile de la inseminare valoare bhcg o absolut!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

dma2007, hai nu plange (dar sa plangi ca te linistesti)
Acum vin eu cu incurajare
Stiu prin ce treci , eu am trecut de 5 ori deja dar capul sus mergem mai departe , facem stimulare , monitorizare etc. pana o sa avem si noi un
Daca ai luat ceva pentru sustinere opreste-te ca sa iti vina CM
Gandeste-te ca sansa e numai 5-10% , deci chiar ne trebuie noroc ca sa reusim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

andriushca merci de mesaj
am luat o hotarare: ma duc luni si repet testul si o sa vad atunci dupa ce o sa compar rezultatele

aspiranta din 2006

declar si eu la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Dma, imi pare rau.

Andriuschca, te contrazic. Gestational age is considered to be the age of an embryo or fetus (or newborn infant) from the first day of the woman's last menstrual period (LMP).

Eu luna asta mai incerc o data.

L.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

luci, da, ai dreptate, dar poate totusi ....n-ai dreptate!
se mai spune ca astea sunt valori orientative, nu batute in cuie si ca depinde de organism si atat timp cat nu e 0, mai sunt sanse!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput