Inseminare (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

dma, fruntea sus .. nu te lasa, pentru tine , si pentru noi toate .. trebuie sa iasa odata si odata si cu ochisori ; te incurajez pe tine , asa cum ma incurajez si pe mine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

dma imi pare rau capul sus si mergem mai departe sa nu mai fi trista.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Dma - imi pare asa de rau, dar gandeste-te ca exista o speranta data viitoare! Capul sus si zambeste din nou, data viitoare va fi bine.

Si eu sunt in perioada de asteptare, mai am 11 zile pana la aflarea rezultatului dupa cea de-a 3a inseminare! Dar, dupa cum am citit mai demult, sansele cresc cu fiecare noua incercare!

Succes fetelor care fac testul saptamanile astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

fetelor, ajutati-ma va rog. nu stiu ce sa mai fac..
am fost la dr azi (ziua 9) pt eco transvaginala si in urma acesteia, decidem inseminarea.
Problema este urmatoarea: endometrul meu este ff subtire. Dr mi-a spus ca exista riscul sa pierd sarcina chiar prin ciclu, fara sa-mi dau seama ca s-a intamplat(asta daca reuseste inseminarea).
foliculii in schimb sunt excelenti.
acum astept ovulatia, care mai mult ca sigur este maine, il sun, fac pregnyl si daca o convinge pe dr Moisa sa vina in week-end la cabinet-facem IA.(sincer, sper din suflet sa vina-ar fi aiurea sa refuze si sa aman inca o luna din cauza asta)
ceea ce ma inebuneste pe mine este urmatorul lucru. In urma cu 3 luni, endometrul era f gros-nu era bine. Mi-a dat Oestrogel si de la ala s-ar parea ca s-a subtiat f mult. De ce nu vrea sa il oprim???poate e vreo sansa..
Sunt de-a dreptul ca o zapacita de creieri.
Ce este de fapt acest endometru? chiar nu se poate face nimic sa se normalizeze.
Oare am sanse sa se prinda bebe?????
Va rog, daca stiti, ajutati-ma..
Va pup si va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

fetelor, eu nu stiu de ce nu-i dati nicio sansa lui dma?
eu nu vreau sa-si faca sperante desarte, dar totusi realitatea este ca are val. 1,5 in Z 13 dupa inseminare, care maine ar putea fi 3, sambata 6, duminica 12 si luni 24 daca se dubleaza "ca la carte"!
eu zic ca mai are rost sa o incurajam, inca!

OanaMar, endometrul este mucoasa uterului, in el se cuibareste bebe, e bine sa fie de la 7-8 mm in sus cand se implanteaza, dar nu e bine sa fie nici prea groasa, eu am citit ca atunci e vorba de hiperplazie de endometru. ( de la 13-14 mm in sus). tu de cat il ai de obicei in jurul datei ovulatiei?

Eva, tu ce mai faci? cum merge sarcina? nu ai mai intrat deloc... sper ca sunteti bine!

Mcrissa, si tu la fel, esti data disparuta, am mai strigat dupa tine dar.. nimic...?

mie maine ar trebui sa-mi vina uratzii...

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

pupici fetelor.........imi pare rau de cele cu o liniuta(DMA )eu inca mai astept m-am hotarat sa nu fac nici un test de sarcina pana imi vine sau nu CM acum sa vad daca o sa ma tina chestia asta.......practic sunt doar 4 zile de la inseminare dar nu am nici un simptom....parca luna trecuta aveam mai multe..........dar cu siguranta e prea devreme ............astept,sincer e mai greu decat ma asteptam dar incerc sa nu mami gandesc deloc la asta..........dar oare reusesc eu asta?Va pup cu drag..........si mai pove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

andriushca ai dreptate si eu consider ca dma a facut testul prea devreme, se zice sa astepri pana in z 28 (ziua in care de obicei iti venea CM daca era regulat, pt ca altfel am face din prima zi cum facem IA sa vedem daca suntem sau nu

dma sa nu disperi si mai asteapta pana luni-marti, pana nu vezi rosu inca nu e totul pierdut, sper din suflet sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Bafta celor care ateapta cele 2 liniute, tiu ca ete foarte grea ateptarea dar per ca macar voi a reuiti pentru ca eu mi am luat gandul de la ineminari am facut deja 3 i nici macar un rezultat iar CM ete mai rau ca ceaul tind a cred ca in realitate or fii alte probleme chiar daca doctorii pun ca amandoi untem ok deci in concluzie renunt pentru ca m am aturat cati bani am aruncat pe fereatra pana acum i pe la cati doctori am umblat incera a fiu cred ca am arit de mult de 100 i ceva de milioane fara nici un folo, pana la urma tind a cred ca daca Dumnezeu nu vrea a am copii nu are rot a mai incerc o a mi dea probabil cand o a vrea el, Aa ca unt multumita ca la coala unt inconjurata de foarte multi copii i toti ma iubec aa cum i eu ii iubec pe ei deci in concluzie unt facuta a educ copii altora ata ete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

carmencar nu dispera eu zic ca e prea devreme sa renunti daca sansele de reusite sunt 5-10%la IA e posibil chiar in regula fiind sa nu reusim din prima, a doua ,,, dar nu renunta, poate FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

andriushca, nu stiu exact cat am endometrul in preajma ovulatiei.Mi-a spus doar ca e prea subtire si asa a fost si luna trecuta. Vorbeam aseara cuocunostinta careimi zicea ca in general daca ai sarcinasi endometrul e subtire se facecerclaj. Oare despre asta e vorba. Drmi-a zis ca poate nu se va prinde..
Oricum, daca nu se prinde acum, luam pauza 2 luni si dupa aia incercam iarasi. De ce?chiar trebuie sa treaca 2 luni??
Pup

Mergi la inceput