Mamici de Martie-Aprilie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

si merci mult de felicitari.

Mai tii minte simonette cum te rezonam eu dupa ce ai aflat ca ai baietel in burtica! Sunt atat de incantata ca am comunicat vestea imediat in ro. Soacra era pe internet, Ea a aflat prima si apoi sora-mea! Nu stiu ce simt ei, dar eu sunt fericita!

As avea o rugaminte la fetele din Buc. Stiti cumva o garsoniera de inchiriat la un pret cat de cat rezonabil si intr-un cartier corect, adica nu ferentari.Sa va spun de ce: fratele meu a terminat dreptul anul acesta la galati. A incercat la IMN si a cazut cu 73 de pct. Acum a fost la ceva interviuri la Buc. la cabinete de avocatura si tocmai a primit o oferta de lucru destul de buna. Ar vrea sa o accepte, cauta sa inchirieze ceva, dar finantele nu sunt punctul lui forte si avand in vedere ca va fii avocat stagiar nu va castiga imediat salariul unui avocat. Va avea totusi un salariu corect din care va putea sa-si plateasca o chirie corecta, dar nu o chirie de 200-300 de €.Ca sa nu ma mai lungesc cu asta, daca stiti sau daca auziti ceva, dati-mi de veste va rog. Cu cat mai repede cu atat mai bine! Se pare ca a lasat o impresie buna si vor sa inceapa cat mai repede.Merci mult!

Ca sa revenim la ale noastre, Andreiutzul meu are 200g, iar eu am luat 2kg. Frumos i-mi sade! Ecografia morfologica o voi avea pe 5 nov. si apoi Ro; scrie pe noi . pt. 3 sapt. Doctora a insistat sa fac aici ecografia iar sotul meu a zis ca asa vom face! Mi-a fost putin teama ca sotul meu va fii dezamagit, caci eu de vreo 3-4 zile il zgandaream spunandu-i sa se pregateasca Pt. plansetele fetitei cand Seb nu va vrea sa-i dea masinutele lui. Mi-a raspuns ca el e incantat oricum! La eco, Andreiutz se baga intr-un coltisor al uterului meu si nu vroia sa iasa de acolo. Bine asta dupa ce ne-a aratat putica . Eu am intrebat doctora de ce, nu are loc deajuns?
Si doctora a inceput sa glumeasca ca asa sunt baietii ca ei nu au mare lucru in cap si etc. Totul pe spirit de gluma. Sa vedeti cum a inceput Andreiutz sa miste si sa faca galipete in tot uterul ca si cum ar fii auzit ce a zis doctora! Am ras si am si acum pe buze zambetul de la ora 11h45 cand mi-a spus ce este!

va doresc tuturor sa simtiti exact ce simt eu acum! Pt. mine e foarte important sa stiu ce am in burtica ca sa stiu cu cine vorbesc, ca sa pot sa ma proiectez in viitor!
si mai vin. deseara mergem la un cocktail la servici la sotz! Nu stiu in ce ma voi imbraca!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sovi, cred ca al tau sot tre' sa inceapa sa invete lectia compromisului . Unde vreti sa mergeti? Cauta alt loc, Moeciu, Bran, Cheia, de ex, unde sunt trasee pe unde te poti plimba si tu putin, fara sa fie nevoie sa faci alpinism. Iar el e frumos la munte, admira peisajul bine-cunoscut, si isi face si nevasta fericita! Chiar e important sa mai respiri si tu aer, sa mai iesi un pic din Bucurestiul ala prafuit si plin de noxe...De dragul tau si al lu' bebe ...

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Sovi mami sa treaca! Dar eu te intreb asa, de ce nu vrei sa te duci? ti-ar prinde bine! Nu poti urca pe munte, dar te poti plimba. Nu stiu unde vreti sa mergeti la munte, insa el poate urca pe jos si tu cu telecabina! La Sinaia, de la cota 2000 poate merge pe jos pana la Busteni si tu il astepti acolo la terasa cu un ceai fierbinte si un teanc de reviste pt. lectura! Sau el merge sa urce pe munte si tu la Brasov la cumparaturi! Sau tu urci cu telecabina pana la cota 2000 la Sinaia si-l astepti acolo la cabana la caldurica si el vine pe jos.

Nu lasa o copilarie ca asta sa va strice buna dispozitie! lasa de la tine si ai sa vezi ca va fii bine. Stii si tu ca vei primi inzecit in schimb. Fai omului damblaua!

In ian sau febr noi de obicei mergem la scki; Anul acesta eu nu voi putea schia, dar nu pot sa nu mergem. Seb si sotul iubesc asta. Sotul merge inainte la un concurs de biatlon, schiaza pana se satura apoi merge si cu noi si se ocupa de seb si de mine Bine acum ei se vor ocupa amandoi si eu voi merge la piscina cu apa termala calda. Dar ma duc desi stiu ca ma voi plictisi, dar i-mi voi lua mult de citit si totul va fii bine.
fata trista!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sovi, si eu zic sa mergeti intr-un loc in care sa va fie bine la amandoi. Trebuie sa lasati fiecare cate putin in perioada asta si sa cautati sa va simtiti cat mai bine. Nu mai fi tristuta, stai de vorba cu sotiorul si sa vezi ca se rezolva dilema si o sa va distrati amandoi super fain!
Pup fata

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

rpd,rpd...ca n-am timp! V-ati dat seama, nu? Rezultat beeeton! Risc scazut dar nu am inca cifrele, asa mi-a zis tipa de la cabinet!
Acum....
Ioana, felicitari ptr bb miscaretz si shugubatz! N-a vrut el sa tina cordonul intr-o manutza sa vada si mami ce are acolo.! Fii fericita ca ai un bb cu personalitate, nu se lasa usor!

Haide Laly....

Simo,mami de Luca si 18+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, !

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

I-am propus Olgutz, da cica Moeciu si celelalte sunt pt bucurestenii care nu stiu sa faca altceva si pt pensionari. Cred ca trece printr-un fel de criza de 40 de ani -pe care o sa ii faca in curand, se teme sa nu fie luat de pampalau.
Si Delfinuta, cred ca tu esti aur curat in familie cu rabdarea si toleranta pe care le-am remarcat in mai multe mesaje ale tale. Si eu sunt de obicei rabdatoare, da acum deodata m-au dat hormonii de pereti. Plang ca proasta de juma de ora de nu ma recunosc. Pt prima data simt NEfericire ca sunt gravi :(. Ca avem majoritatea prietenior nefamilisti si aventurieri, si simt cotitura-mi din viata si resetarea care se cere. Parca m-am mutat in alta tara si tre sa imi fac prieteni noi pt noul ritm.
Noroc mare am cu voi. Va pup.

sovi 10+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

FELICITARI PT BEBEI!Ma bucur nespus cand aud vesti bune.Eu zic ca important e sa fie sanatosi.Ce o fi o fi,nu?
Abia apuc sa vina luni s merg si eu la ecograf.Nu mai am rabdare.Daca as avea un ecograf acasa,ce bine ar fi!
Pupici

diana_g 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

si eu sunt de acord ca produsele chicco sunt cele mai bune.mai ales patutul, caruciorul trebuie ales cu grija deoarece bebele petrece mult timp in ele.e adevarat ca costa ceva mai mult dar eu zic ca merita tot ce e mai bun copilul nostru.stiu ca sunt aprobate de asociatii de pediatrie si sunt castigatoare la multe saloane de expozitii,mai ales pentru confortul si siguranta ce le-o ofera micutilor.sunt si practice pentru noi.
salutari...

diana_g 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

FELICITARI PT.BEBELUSI,DELPHIN SI IOANA,bine ca sunt sanatosi,asta conteaza foarte mult.Felicitari pt.rezultat SIMO,sper sa am si eu aceeasi bucurie marti.

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput