Mamici de Martie-Aprilie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaghi spune:

Bravo ioana si mai ales delphi. Sa va traiasca domnisorii sa creasca mari si sanatosi. Vad ca e epidemie de baietei. Unde nu-mi da si mie DD un carut albastru. Dar si daca e roz nu ma supar ca am doi nepotei gata sa devina garzile de corp ale drei. Noi mai avem un picut. Mi-a zis dr. ca poate pe 10 desi o sa fiu in 13 saptamani o sa poata sa vada mai ales daca e barbatel. Va pup pe toate, va felicit si sa va dea DD numai bucurii de la nazdravani. Sunteti bune de cinste!!!!!!!!!!!
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Delphina - felicitari pentru cocosel! Sa fie sanatos si sa fie intr-un ceas bun!

Ioana
- asa mi-a zis prima oara dr..ca pare a fi baietel dar din cauza cordonului nu e 100%. Iar acum la 18 sapt mi-a zis ca-si sigur putza Inca nu mi-am revenit...

Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multumim pt urari! Delphin, felicitari pt baietel!
Roxana, macar de-as fi stiut si eu sigur ca e baietel... I-am zis sotului la telefon vestea si cica: "aaaaaaaaa" N-a mai putut spune nimic. M-a sunat cam la 2 ore sa ma mai intrebe una...alta... Cred ca atata i-a luat sa-si revina din soc. V-am zis ca eu simteam ca e fetita si sotul meu vrea fetita...

Ioana
18+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ioana bravo! Chiar daca te mai tine un pic in suspans, bine ca e sanatos (sau sanatoasa )

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ioana - daca e baietel macar tu mai ai o sansa sa faci un bb - fetita. Noi ne-am cam indeplinit norma. N-a fost nici primul, nici al doilea...

Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da Ioana, chiar daca acum e baietel vei face apoi o fetita scumpa foc! Si baietelul va avea grija de surioara lui

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Salutari si pupicei pentru fetitze si bebei !!! Nu prea am timp sa scriu...dar din cand in cand...nu ma rabda inima...sa nu va salut macar...ca de citit va citesc in fiecare zi.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Randunici dragi. Ce criza stupida am eu in familie! E a 3-a oara cand ne razgandim sa mergem la munte din cauza ca eu nu mai pot urca in conditia mea actuala, iar el nu concepe sa faca altceva la munte decat sa urce. Asta inseamna sa stau eu cuc ca il astept. Ma simt parca sunt o bolinda ce ii trage pe ceilalti in jos :(. Ati mai fost careva in situatia asta? Noi n-avem unde sa merem la tara, la curte, ca sa zic ca il pun sa taie un camion de lemne sa isi consume energia. Decat in delta avem rude, da acolo s-a facut urat, s-a cam compromis si in plus mie aer de munte imi trebuie.
Cred ca v-am scris mai mult ca sa ma descarc, ca nu vad nici o rezolvare la situatie
pup

sovi 10+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ioana bine ca n-am fost in zona cand ai venit de la Dr.Cred ca faceam infarct la ce doza de suspans ai bagat!
Imi pare rau ca n-ai aflat 100% sexul lui bebe shtrumph dar ma bucur ca l-ai vazut,ca e bine,voios si jucaus!Pana la urma..asta e esenta,nu?!Sa fiti sanatosi!!
Lalyyyy!!
Fug pt.ca trebuie sa ma pregatesc de party!Este ziua prietenei mele(insarcinata si ea in 12sapt.)!!
I'll be back!

Ela.. in 15+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana , felicitari pentru bebe sanatos si dantzuitor! Rabdarica, uite acum se face octombrie si coloram si caruciorul tau!

Delphinas , sa va traiasca baietzelul, sa fiti sanatosi amandoi! Sa ne spui ce zice Seb la auzul vestii!

Laly, mie mi-a spus Iosup la 14 s si o zi..Sper ca pe traseu sa nu se transforme Ioana mea in Alexandru sau Sebastian . Deci cu un ochi ager si un aparat performant, dublat de un bebe cracanat ( vezi piticul lui Naty, care a fost generos si si-a aratat bijuteriile ), ai toate sansele.

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput