Mamici de Martie-Aprilie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
Olgutzika spune:
Sovi, pupa mama fata suparata!!! E firesc ca si pentru tine sa se schimbe multe, viata ta nu va mai fi niciodata la fel, va fi muuuult mai frumoasa si mai implinita. Se va schimba si pentru sotul tau, iar el va trebui sa inteleaga asta. Poate are nevoie de mai mult timp, habar nu am. Nu mai plange, please!
De ce nu incerci varianta lui Delphi? Ii lasi sa urce unde vor, iar tu stai cumintica la aer! Esti doar gravida, nu trebuie sa fii inchisa pentru asta!!!
Fetelor mai pricepute ca mine la cuvinte frumoase, sariti sa o scoatem pe Sovi din butoi! Ca ditamai ochii aia albastri s-au facut rosii deja!
Olga 17+ cu Ioana
delphin spune:
Sovi ca sa te fac sa zambesti putin!
Nu mai plange ca strici frumusete de ochisori! Si e mare pacat!
Sterge lacrimile si spune-i ok , mergem, unde vrei tu insa tu trebuie sa intelegi ca eu nu mai pot urca pe munte ca si inainte. Te acompaniez, ne face bine o iesire, etc...bla..bla Ia cu tine inbagaje toate revistele ce le gasesti la chiosc, de la mami si bebe la povesti adevarate daca o mai exista si incarca-te cu rabdare si cu "ignatia amara 9ch" si da-i inainte. Ca doar nu vrea la munte o luna!
Haide pup! Mie asa i-mi vine sa plec in vacanta, dar inca nu pot!
pozici
bb2
burticutza
blankar spune:
Felicitari gagici: delphinuta,ioana si simo pentru vestile bune!
sovi nu te necaji ca ii transmiti si lui bebik
tu si bebeul sunteti pe prim plan sa nu uiti asta!
blanka15+
numeioana spune:
Multumesc fetelooooor! Si pentru incurajari si pentru urari, sunteti foarte dragute!
Simo, bravo pt rezultate!
Laly, te asteptam cu vesti!
Ioana
18+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Sovi, vezi ca te bat! Cum poti sa spui ca esti nefericita ca esti gravi?! Da-l in colo de munte, ca dupa ce nasti o sa ai si mai mare fericire sa mergeti toti trei la plimbare... Lasa, ca mai e putin!
Uite, eu deja m-am obisnuit cu gandul ca o sa fiu mamica de baietel... desi mi se parea extrem de greu. Deja am anuntat pe toata lumea! Si, ca sa va demonstrez ca ma bucur ca e baietel o sa-mi pun caruciorul la semnatura!
Ioana
18+David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Sovi, mamicile isi iubesc puiul din burtica si instinctul matern se dezvolta foarte repede din timpul sarcinii. Ei bine, barbatii nu au aceasta capacitate, la ei instinctul patern apare din clipa in care iese bebe din cuibusor! Dar din momentul acela cine e cel mai fericit si mai mandru de pui???? Tati bineinteles!!!
Sterge lacrimile care de altfel sunt mult amplificate si din cauza hormonilor de sarcina si gandeste-te la bebe ca mai e putin si iese din burtica si sa vezi atunci ce familie fericita pusa pe drumetii o sa aveti voi!
Pup fata trista si urmeaza sfaturile fetelor, mergi acum unde vrea el dar pune in geanta multa lectura pentru tine si rasfata-te la aer curat!
CLAU 17+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
mihutza11 spune:
Randunicile mele ciripitoare imi sunteti tare dragi!
Inca nu am apucat sa citesc din noul capitol nimic.. ca azi am fost ff ocupata la servici si acum sunt acasa si am zis sa intru sa vad ce fac randunelele, ca sigur au capitol nou si nu vreau sa raman in urma.
Asadar, gaghi e bine ca te-ai descarcat si sper ca de acum inainte sa te simti bine si sa gandesti pozitiv. Si eu am avut momente nasoale, dar acum aplic ce a zis si Zozelina "nimic rau nu i se poate intampla bebelasului meu", si sincer e mult mai bine
Azi am fost asa de ocupata ca nici timp sa sun dok nu am avut. Dar stiu ca maine are program si o sun neaparat. Totusi nu cred ca sunt contractii, ca mai mult simt intr-un singur loc: sub coasta dreapta. Daca ar fi fost contractii le simteam mai jos, nu?
Olgutza fata!
ma duc si citesc capitolul asta si revin. Pana atunci pupici indesati la toate randunicile!
p.s. sper ca am de aflat niste culori de carucioare nu?
Mihaela 14+
Pozici
clauclau spune:
Mihutza, eu am inteles ca la contractii se incordeaza toata burtica , nu doar o parte. Nu stiu sigur daca este chiar asa, daca gresesc poate ne raspund alte mamici care stiu mai bine. Si mie mi se mai incordeaza cateodata partea de jos a burtii, ba in stanga ba in dreapta, dar rar si dureaza doar cateva secunde. Eu zic ca e bebe care isi mai schimba pozitia...
Numeioana, sa sti ca e foarte frumos sa ai baietel, mai ales ca este primul.
CLAU 17+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
Clabuc spune:
Ce faceti randunici? Ciripiti de zor?
Am ajuns si eu acasa, dar, in afara faptului ca bebe e foarte bine, se dezvolta normal si nu sta locului o clipa .... mai trebuie sa astept cu culoarea caruciorului.
Oricum, eu sunt tare fericita ca e bine, asta conteaza cel mai mult, mai ales dupa ce am citit despre ce au patit saracele fete (Carmina si Kosir). Oricum, pe 17 oct am programare la Iosup si probabil ca atunci voi stii ce e in burtica mea ........
Trebuie sa am rabdare pana atunci, timpul trece repede asa ca voi afla in curand.
Va pup mult pe toate si va multumesc pentru sprijin si ...... scuze ca nu v-am putut da ocazia sa puneti un alt carucior colorat pe listuta, dar, cum stiu ceva, voi o sa fiti primele care afla (dupa familie, am voie?).
Laly 14+
http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC
sovietica spune:
Maaaa ce dragalase si pretioase sunteti voi! Pup la Olgutz, Delfinuta,Clau,Blankar, Ioana, si toate randunicile care s-au mai crucit de motivul caderii mele in ibric :). Deja sunt mai bine, in mare parte datorita voua, mai ramane sa ma risc cu o baie in cada cu spuma, peeling si masca, si voi fi ca noua.
Felicitari, Simo pt rezultat beton!
Clabucica, surle si trambite si felicitari pt bebe sanatos, si abia asteptam sa mai trambitam odata si la culoarea carutului!
Pup toti randuneii!
sovi 10+ saptamani
pozici