Mamici de Martie-Aprilie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
mihutza11 spune:
Naty sa dea DD sa fiti fericiti si sa aveti o nunta de vis!
Delphin felicitari pt Andrei! sa iti traiasca alaturi de Seb! sa aveti numai bucurii!
Ioana bravo pt bebe nazdravan! eu zic ca o sa te topesti toata dupa el, ca doar baietii seamana cu mamele, nu? sincer si sotul meu vrea fetita, dar pe mine ma incanta si baietel ca o sa semene cu mine
Sovi nu mai plange puiuta! ca face rau lui bebe! fata suparata!
Clau nici la mine nu dureaza mult, e ca un fel de junghi si atat. de aia ma gandeam ca poate nu sunt contractii. SI bravo pentru bebica! sa fie sanatos si voios!
Simo bravo mami de rezultat la test!
Roxana ce dragutz tre sa fie sa ai menajera
Varuna scrie repede 10 mesaje sa te "citim" in timp real si noi!
mamipapatot,Cory-??
Va pupicesc pe fiecare in parte!
Mihaela 14+
Pozici
simonette spune:
Multumesc fetelor!!! Am mai scapat de un stres
Laly bravo iubita! Ai vazut ce vesti frumoase stii sa dai? Data viitoare vor fi si colorate vestile, acum ne multumim cu faptul ca bb e perfect si ca sta cuminte acolo la mami in burticutza!
Sovi, pai sa faci tu una ca asta lui bb? Rusinik! Ma bucur insa ca ai reusit sa scoti capul din butoi si sa mergi rpd la baia aia parfumata! Ai grija numai sa nu fie apa fierbinte ca nu e recomandat!
Roxana, multumesc mult ptr PM! Am vb deja cu fata si maine o astept la proba!
Cory??? Unde esti? ce succese ai mai obtinut astazi???
Simo,mami de Luca si 18+ cu
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Multi ptr suport si gandurile bune la tooooateeee raaannndunicileeee
PozeLuca
BB2
Roxana Claudia spune:
Mihaela - dar o fi dragut sa ai un sot care te ajuta in gospodarie cat de cat? Eu cu bb e 1 an si inca unul in burtica sa ma fi vazut la frecat podele si nimeni nu aprecia...asa ca da: e frumos!
Simo - sa nu-mi dai bataie daca nu esti multumita de fata! Sper sa fie bine ca eu vad ca in sfarsit am nimerit-o! Si tu stii de cand tot iti spun ca vreau...
Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
simonette spune:
Roxana, nici nu stii cat imi doresc eu sa fiu multumita! Ca nu mai rezist nici eu...! Sper sa se priceapa la calcat, ca asta ma omoara pe mine! Nu-ti face pb...nu esti tu de vina daca femeia nu face treaba!
PozeLuca
BB2
blankar spune:
NATY am uitat sa va urez casa de piatra,multa multa sanatate si vreo 2-3 prichindei!
ELA esti draguta ca intotdeauna,tu nu uiti de nimeni(mie mi se pare o vesnicie pana in 10)
va pup si we placut va doresc!
blanka15+
simonette spune:
Rancunici...ati vazut la stiri cazul fetitzei nascute la 5 luni cu numai 300 de gr. care a supravietuit??? A aratat-o in momentul nasterii....era rosie si o puteai tzine intr-o palma...Doamne!!!! Nu-mi vine sa cred! sa fie bine!
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Simo, eu nu am vazut la stiri, dar am citit in ziar zilele trecute si am vazut si poze, stiu ca m-a impresionat tare. Era mic bebe cat un pix, dar acum am inteles ca deja are mai bine de 2 kg si este in afara oricarui pericol. De-altfel le-a si dat drumul acasa din spital la bebe si mamica!
CLAU 17+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
simonette spune:
Clau..., nu pot decat sa spun ca asta e intr-adevar un miracol!
PozeLuca
BB2