Mamici de Martie-Aprilie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Buna seara stolul meu!

In primul rand vreau sa urez bun -venit la noile randunici si lui Simonette care s-a intors din plimbare de la relaxare. Imi pare rau ca nu am mai reusit sa intru de ieri dimineata nici macar sa va salut, dar am avut 2 zile infernale la serviciu.Se pleaca pe capete si se pare ca a picat pe mine greul;sunt atat de stresata incat daca-mi zice cineva sa ma dau mai incolo plang in hohote.Imi vine sa-mi bag picioru'(ma scuzati de expreesie) in el de servici si sa plec linistita in concediu medical.Si unde mai pui ca ar mai vrea sa vin si sambata si overtime(moca),dar le-am spus de ieri sa-si ia gandul.
Dar nu va mai stresez cu problemele mele,va pipic dilce pe toate si ma duc sa mai citesc din urma.

mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol9+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nicol, dar cei care iti cer sa vii peste program la servici, stiu ca tu esti insarcinata? Ca mi se pare lipsa de buna-vointza...zau! Imi pare rau ca esti atat de stresata...uite un sa treci peste perioada asta si sa revina totul la normal! Dar...chiar nu vad de ce nu ti-ai baga un medical...

Simo,mami de Luca si 18+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna seara, randunele dragalase si gurese.

Abia ce am revenit si eu din vacantza de o saptamana si, fiindca a avut sotul ceva treaba la calculator, am intrat si eu sa va salut si sa ii urez si eu lui Naty o nunta ca o povesti, casa de piatra, bebe sanatos, norocos si frumos si muuulta, muuulta fericire.

Sper ca va regasesc cu bine pe toate! Noi suntem foarte bine, am scapat de tot raul si de gretzuri, am avut o vacantza foarte frumoasa la munte si ieri am implinit 14 saptamani.

Ma duc la nani ca abia ce am sosit de cateva ore, am desfacut bagajele, am facut dusuletz, am mancat si acum am un sooomn...

Elara
13+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Dragele mele randunici, imi sunteti din ce in ce mai dragi si deja v-am invatat cam pe fiecare in parte, pt ca la inceput imi era cam greu, pt ca va mai incurcam.

naty - felicitari pt duminica, cu toate ca o sa iti mai repetam si atunci, casa de piatra, sa fiti fericiti alaturi de bebe, sa va iubiti mult , sa va respecati si sa va intelegeti cat mai bine si nu in ultimul rand sa aveti parte de sanatate cat mai multa

delphin - felicitari pt bb baietelsi imi inchipui ce bucuroasa esti, mai ales ca voi va doreati un baietel, si felicitari si pt doar cele 2 kg luate in plus, pt ca eu deja am luat vreo 4-5

ioana - cred ca ar trebui sa va bucurati cel mai mult ca este sanatos si bine dezvoltat, si sa nu va stresati prea mult cu sexul, pt ca sunt sigura ca dupa ce vei naste il veti iubi enorm , indiferent de sex. Si la mine sotul vrea un baiat, si deja vorbeste de bb ca si cum ar fi baiat, dar eu ii reamintesc zilnic ca se poate sa fie si fata,si imi zice ca nu mai conteaza, sanatos sa fie, dar stiu ca dupa ce il va vedea il va iubi enorm indiferent de sex

varuna - salutari si tie, si te asteptam cu vesti despre tine si bb

sovi - nu trebuie deloc sa te simti asa, trebuie sa fii mandra de starea pe care o ai pt ca esti gravi, si sotul tau ar fi cel care ar trebui sa te inteleaga, dar si tu pe el...asa ca poate ajungeti la un compromis
iar cu hormonii, asa este si eu am avut stari de astea, numai ca eu plangeam fara nici un motiv, dar tu fii fericita si considera-l pe bb cel mai bun prieten al tau pt care merita orice sacrificiu

zozela - f frumos, o petrecere cu 2 gravidute...

simo - ma bucur ca ti-a iesit TT bine, sper sa fie si al meu asa, dar mai am de asteptat pana pe 8 oct pt rezultate

diana_g - sper sa ne aduci si tu vesti bune luni cand vii de la eco

ririan - salutari, si fii sigura ca si la tine vor fi rezultatele bune...

clabuc - felicitari pt bb sanatos, si nici nu o sa ne dam seama ce repede o sa treaca timpul pana cand vom afla toate ce culoare vor avea carucioarele

nicol - nu stresezi pe nimeni, spune-ti oful aici ca sa te descarci si apoi va fi mai bine si pt tine si pt bb

elara - sa ne povestesti si noua cum a fost si cred ca ai "bateriile full" acum

clau,blankar,mihutza,roxana - multi pupici pt voi si pt toate celelalte randunici pe care nu le-am enumerat mai sus, dar acum am scris doar celora care au postat de dupa-amiaza pana acum, ca sa nu se simta nimeni exclus

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Elara bine ai revenit din vacanta! Felicitari ptr cele 14 saptamani si sa auzim numai de bine!Sa stii ca ti-am dus dorul!si somn usor!

Raluca fata! Sa nu-ti faci stres prea mare cu acest TT ca rezultatul este unul statistic si nu e nimic concret! Oricum o sa fie bine...stiu eu!

Randunici, va doresc noapte buna caci ma retrag la cuibushor cu puiutzul meu scump...Luca!

Simo,mami de Luca si 18+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Elara - bine ai revenit! Abia astept sa pove maine ce si cum..daca v-a placut si daca ti-a priit!

Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am 2secunde la dispozitie si profit de ele sa incep galeria pt.Clau!!
pufoaseloooor!!

Ela.. in 15+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara, ciripitoarelor! Muuult mai scrieti...
In primul rand va multumesc pt. raspunsul cu sunatoarea, ma gandeam ca in situatii de criza putem bea un ceai, ca altfel nu beau...Am baut ieri 3 cani iar azi nu mi-am mai facut. N-am mai avut nici o crampa, acum sunt bine.

Alte ceaiuri care ajuta in caz de balonare stiti?

Delphin, felicitari pt. baietel!
Ioana si Clabuc, felicitari si voua pt. bebei sanatosi si misteriosi!
Elara, bine ai revenit!

M-am programat si eu la Iosup pe 26 octombrie, cand voi avea 14 sapt.
Eu lucrez we asta, asa ca iar o sa va citesc pe seara, n-am ratat nici un mesaj!

Va pupic pe toate!

Oana 10+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

nicol, randunel muncit si stresat! da mergi cu hartia in dinti la el sa iti ceri dreptul de 6 ore! Da intra in concediu medical, de ce iti chinui bebiku?
Elara, bine ai revenit! Randunici, Elara a descoperit locul unde se scapa de greturi! Pe eeeeeel! Ma bucur ca te simti asa bine. Readaptare lina la Bucuresti.
RalucasS-randunica inimoasa, careia ii pasa. Cum gaseste ea o vorba buna pentru fiecare! Gata, am iesit proape de tot din ibricel
Cine mai mergea maine la dr in afara de Clau? Parca mai zicea cineva ca mere simbata! Ela, nu cumva tu?
Somnoroase pasarele, eu m-am prabusit in perna.

sovi 10+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna sa va fie ziua stol de randunici ciripitoare...

zozela,
Bine te-am regasit si multumiri pentru un nou capitol
citez "va rog sa incercati sa numai postati mesaj dupa mesaj!Daca ati uitat sa scrieti ceva in mesajul pe care tocmai l-ati trimis-dati edit si adaugati acolo.Umplem paginile un pic aiurea si in curand o sa fim urecheate de sefie!"
Imi cer scuze ca am scris mesaj dupa mesaj dar ai vazut ca diferenta de fus orar si programul incarcat nu ma lasa sa scriu peste zi. Am citit tot ce ati scris si am incercat sa raspund tuturor.
naty
Sa iti dea DD o casnicie frumoasa, si o viata plina de implniri alaturi e sotul tau. Fie ca bebelusul sa va bucure viata si sa va umple sufleturi.

delphin
Felicitari pentru baietel, sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatos.

numeioana
Imi pare rau ca nu ti-a spus exact ce v-a fi dar ma bucur ca pe de-o parte mai bine decat sa afli pe urma ca a gresit. Important este ca e sanatos si ca tu la fel esti bine.

mamipapatot
Unde esti mamaico... ? Esti bine?

Eu am fost la lab ieri. Mi-a luat o gramada de sange si urine sample. Probabil azi sau maine trimit rezultatele la Dr. Marti am programare la DR si nu promit ca o sa am timp sa strecor si un eco pe marti. Dar Joi mergem sigur, asa ca joi daca DD vrea sa stim o sa vedem ce o sa fie. M-ati cam dat peste cap cu ,,semnele,, ca si eu tot pe ele ma bazam si credeam ca o sa fie Bebeloi nu bebelica. No... ce-o vrea DD.
Oricum am citit cu interes discutia despre carucioare si patut si intr-adevar este important pentru dezvoltarea lor sa doarma si sa fie confortabili.
Ieri dupa ce amterminat cu analizele am fost la Mall si ne-am uitat dupa lucruri de genul asta. Am ochit o mobila pt nursery dar sunt decisa inca pana nu aflu ce e. Oricum tot nu m-am putut abtine si i-am luat o gramada de lucrusoare NEUTRAL of course..
Dupa Mall am mers sa mancam la un restaurant japonez si acolo aveau ...ghici ce...gogosi. Ei le manaca cate una cu mancare. Sunt exact ca la romania...wow ce bune au fost...mmmm. Am zis sa imi puna 4. S-a uitat aia la mine... Cand a venit chelnarita sa ne intrebe daca totul e ok si mai vrem ceva io... gogosi. Cate? FIVEEE (5). A facut tipa o mutra.... Cand a venit a treia oara i-am zis fara sa ma intrebe 5 more please . La care sotziorul incearca sa ne scuze... sorry e insarcinata. Ce s-a mai distrat tipa... a inteles in farsit. Si asa am mancat io 14 gogoase romanesti de puteai sa juri cu zahar pudrate...Sa nu ma certati ca vi-am povestit si poate poftiti ....ca si io acu ma apuc sa fac acasa ca mi-am amintit de ieri.
Dupa aceea am mers sa ne plimbam in parc am dat paine la ratustele de pe lac sine-am uitat la bebelici si la mamicile care erau acolo. Am mers apoi pe la TOYS "R" US ( noi suntem jucarii) un magazin numai pt jucarii si i-am luat o chestie de agatat la patut,(http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265070&cp=2269726), are nu stiu cate melodii, se lumineaza si e ca un acvariu cu pestisori de toate culorile care inoata ( ca doar o sa fie pestisor, nu??).
Si seara sotiorul meu a facut toata toata treaba acasa. Am fost alintata lui ieri ( ca mai toata zilele). Am avut o de care bineineles ca tot el s-a ocupat.
Dupa am pus jucaria sa cante si am despaturat hainutele sa ma uit la ele si asa am adormit... cu jucaria langa si hainitele deasupra...mi-a zis ca aratam de parca eu eram .
Cam atat despre noi, suntem bine, sanatosi si voiosi.Bebe face tumbe in burtica si mai ales sara cand ma intind in pat .
De aici de departe va dorim si voua randunelelor sa auzim numai de bine.

Adriana Iugan
17+

Mergi la inceput