Mamici de Martie-Aprilie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Simo - iarta-ma ca nu ti-am raspuns! Merit Nu e ocupata insa sta aproape de mine, departe de tine...Si-n plus ea doar atata vrea, ca se mai ocupa si de nepotelul ei..Daaar a mai venit la interviu o tipa care statea la Basarab. Daca vrei iti dau info pe PM.

Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Laly - depinde de ce banuti dispuneti pentru asta. Eu recomand de o mie de ori Chicco (e cam 15 mil) are de toate si merita. La Cata am luat o porcarie de carut pe care am dat 6 mil (avea cos da nu avea landou) si mi-a stat sarmanul copilas asa cocosat in el sie ra si greu pe deasupra. Toate amanuntele conteaza crede-ma. Asa ca dupa 6 luni am mai luat un carut de la Chicco (dar pt bebei pt peste 6 luni) pe care am dat 4 mil. Daca-l luamd e la inceput pe ala si nu eram carcotasa nici n-aveam dureri de spate, nici nu chinuiam copilul, nici nu aruncam banii aiurea pt ca acum la bb2 vreau altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, asa rau imi pare ca abia mai fac fata cu cititul, ca unele dintre voi se simt neglijate si tare v-as raspunde la toate dar N-AM TIMP, mai ales acum, iar voi dragelor ma sustineti moral fantastic!
Succes celor ce merg la medic! Nu uitati, repet si eu ca dublul si triplul test arata o sansa teoretica si orice v-ar spune un medic riguros la stiinta dar cu inima mica, nu sariti la amniocenteza! Am o prietena careia i s-a recomandat, are acum o fetita de 1 an si jumatate care e unul din cei mai superbi copii ce se pot imagina (si o spun multi)-va dati seama ca la o amniocenteza inutila risca sa o piaarda?!
Gaghi, fruntea sus! Te inteleg, si eu am sarcina cu risc dar tocmai de aceea MERITAM un bebe frumos!
Va pupicesc

naty 12+ cu f probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Deci avem pumnii stransi pentru Simo la 14:30, si pentru Laly la 16. Ioana tu la ce ora te duci?

Zozela, bineinteles ca va dau detalii. Sper sa exista si haine de gravi. Daca imi cumpar ceva dragut, va pun poze. Problema mea actuala este cu pantalonii: nu mai incap in aia normali, dar sunt prea mica pentru cei de maternitate. E exact perioada aia dificila intre burta mica si burta mare.

Giani eu nu sunt superstitioasa. Avem deja de foarte mult timp nume pentru bebe, daca gasesc ceva care sa-mi placa o sa-i cumpar. Deocamdata din ultimul concediu am cumparat o vacuta cantatoare. M-am indragostit de ea cand am vazut-o si nu m-a lasat sotul meu sa plec din magazin fara ea. Canta un cantecel de leagan, si da din cap in ritmul cantecului. Nu stiu daca bebe o sa adoarma cu ea, dar mie sigur mi se face somn cand o vad.

Cat despre superstitii, pana acum mi s-a demonstrat ca nu au nici o valoare: ma intorc din drum daca am uitat ceva, si nu am patit nimic. La nunta am purtat perlele bunicii, si pana acum nu am avut parte de nici urma de lacrima, nu l-am calcat pe el pe picior, si totusi zic ca tin fraiele casei, mi-au iesit pisici negre in cale si nu am avut nimic cu bietele animale. Etc, etc. Important cred ca este sa te simti tu bine cu sau fara superstitii.

Naty felicitari pentru reusita cu rochia de nunta. Casa de piatra si multa fericire va urez (in avans)!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Roxana vreau...! Astept PM cu info despre acea femeie! Merci mult si
Naty, eu am decis de mult ca indiferent de acest rezultat nu iau nicio masura! Nu vreau sa risc nimic! Dumnezeu ne-a daruit un copil sanatos si frumos! Stiu sigur asta, caci am simtit de multe ori cat de mult sunt iubita de Sus!!! Felicitari ptr rochie!!!

Simo,mami de Luca si 18+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kya, Ioana a fost la 8 la eco....Vreau sa vieeeeee ( sunt ca Dl. Goe )

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Roxana eu intrebam daca sunt haine de burticoase la targ?!
Salopeta nu imi place nici mie-de nicio culoare
Kya si pantalonii pt. sunt tot pe marimi.Eu mi-am luat marimea mea-46-si doar in talie au banta dintr-aia de bumbacel,finutza-elastica in care bagi burtica
Astept cu nerabdare povestiri despre targ!Oare poze nu poti face?!
Si eu vreau sa vie Ioanaaaa!!
Hai Ioanaaa!!

Ela.. in 15sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ela, dar in decembrie vii la targ? Pleeeeease !!!

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

quote:
Originally posted by Olgutzika

Ela, dar in decembrie vii la targ? Pleeeeease !!!

Nu l-as pierde pt.nimic in lume!!

Edit:Normal ca bibileam la listutza si am postat iar cu randunici!!
Ela

Mergi la inceput

Olga - eu vin sigur in dec la targ. Cumpar ce trebuie si pt bebelus.

Ela - avea muuuulte haine pt noi, burticoasele. Asa ca daca ai timp da o raita, ca merita. Nu de alta dar sunt mai multe la un loc, nu stai sa alegi prin tot Bucurestiul.

Mergi la inceput