Mamici de Martie-Aprilie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

edit: am dat send prea repede

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, sa mor de am vreo pata!!! Iar sora mea care are doua fete nu a avut ten mai frumos si mai fara pete ca in sarcina, nici in copilaria ei...habar nu am ce sa zic...Nu ma pricep la superstitii!

Ati recuperat si costumul sotului?

Simo, iti tin pumnii pentru TT. Tine minte ca e un rezultat statistic, ok? Nu e decisiv pentru stabilirea vreunui diagnostic cum este amniocenteza. Iti facem si tie galerie

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Naty..., nici nu-mi pot imagina emotiile si fericirea pe care le traiesti pe ultima suta de metri! Doamne Ajuta sa fie totul asa cum va doriti si sa iasa minunat! Casa de piatra!!!

Simo,mami de Luca si 18+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Simo - iti tin pumnii dar nici nu ma gandesc decat ca vei avea un TT perfect cu cel mai scazut risc!! Astept vesti

Naty - ce bine ca-ti vine rochia mami! O sa fii o mireasa perfecta, mai ales ca esti gravi, nunta va avea un alt fel de incarcatura emotionala. SI al meu sot era nitel superstitios da mi l-am "incins" de cateva ori de i-a trecut Acu' are alte pandalii: vrea sa-l cheme pe baiat ca pe el: Alexandru

Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Giani, ce dragut ca bebe tau a dat noroc si cu tati! Cred ca e tare fericit, la mine tati sta toata seara cu mana pe bebe, dar nu s-au salutat inca .

Rox, nu mai am nimic de la Razvanel, am dat absolut tot pe masura ce crestea! Atunci am si primit multe si am facut eu la fel la randul meu. Asa ca trebuie sa o iau de la zero, am multe de luat...

Naty, ce n-as da eu sa vin cu carucior roz, tare, tare mi-as dori, dar nu prea cred asta...Chestia cu patatul pe fata o stiam si eu, nu m-am patat la Razvan si nici acum, am fata chiar mai frumoasa ca si la sarcina trecuta. Dar cumnata mea care a facut intai fetita si apoi baietel s-a patat ingrozitor la ambele sarcini! La baietel parca era chiar mai rau, deci cred ca este doar un mit ca si testul cu sarea de exemplu.
Ma bucur mult ca rochia a iesit asa frumoasa si-ti place, ce putin mai este pana duminica! Sa dea Dumnezeu sa aveti o zi superba din toate punctele de vedere ca aveti nevoie si meritati. Iti urez tot binele din lume!

Simo, de la ora 14 inclestez bine pumnii! Stai linistita , va fii un rezultat bun!

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Simo eu iti tin pumnii si sa vii cu vesti bune,

Naty si eu am superstitia cu numele , daca te ajuta cu ceva .

Kya sa ai bafta la expo, eu nu voi cumpara mai nimic pana in ianuarie , tot din superstitie

Giani 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Roxi haine de burticoase erau?!
Kya te astept cu detalii!
Naty ma bucur ca rochia a iesit peste masura asteptarilor!!Vezi ca nu-s toate asa de negre?!Spor la pregatiri,incercati sa va relaxati putin inainte si mai ales..sa va distraaati Duminicaaa!!Revin maine cu urari!
Simo am pumnii stransi stransi!!Sigur sunt bune!!
Cu petele..eu nu prea cred in semnele astea inventate de popor..asa ca nush ce sa va zic..
U

Ela.. in 15sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Roxana, menajera asta a ta, mai lucreaza si in alta parte? Ca daca e libera in rest poate mi-o dai si mie...Ti-am mai zis o data azi dar nu mi-ai raspuns!!!

Stiu ca este un rezultat statistic si nu voi panica prea tare daca rezultatul nu este perfect! Va multumesc ptr sustinere!

Simo,mami de Luca si 18+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ela - tot ce am este de la prima sarcina si nu vreau sa investesc in altele. Hai sa-ti zic:
-o pereche de blugi cu burtica care se ajusteaza;
-o salopeta pe care nu o port ca nu mi-a placut niciodata (arat exact ca Gigi de la Scularie)
-un tricou pe care-l port in casa ca afara-i prea racoare
-haine normale dar care stau mulate pe mine...si nu vin rau

E de ajuns??

Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Roxana,

Ce fain ca ai fost la Baby Expo. Ai idee cam cat costa un carucior din ala cu de toate 3 in 1? (adica landou, scaun auto ...)

Kya,

chiar o sa te sun (imi salvez numarul acum in tel) daca mergem si noi, dupa control.

Clau,
Felicitari pentru bebe fotbalistul. Nici nu-mi pot inchipui cum o fi sa dea semne bebe .... Luni intru in saptamana a 16 a, deci, n-as mai avea foarte mult nici eu pana sa primesc "mesaje" de la bebe .... Doamne-ajuta!

Naty scump,
Iti tin pumnii sa iasa o nunta ca-n povesti si sa aveti o casnicie fericita, trainica si plina de zambete si rasete de copilasi scumpi, frumosi si sanatosi!!!

Simo,
Iti tin pumnii pentru rezultatul de la test azi! Sa ne anunti si pe noi!

V-am pupat! Ma duc la o sedinta plictisitoare acum.

Laly 14+

http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC

Mergi la inceput