Mamici de Martie-Aprilie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Kya superstitia este pentru mine doar in legatura cu bb si am motive destul de mari pentru asta , pt ca in alt context nu sunt o supestitioasa, si eu ma intorc din drum , si nu l-am calcat pe sotul la nunta si suntem foarte fericiti.

la tine

Giani 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Roxule nu vin la editia asta pt.ca as vrea sa cumpar si pt.BB cate ceva si acum nu-i stiu sexul!Vin in Decembrie sa ma blindezPana atunci..pt.mine mai iau una-alta(pantaloni in principal) de la Pic-pt.ca au cateva modele dragute..chiar si office!In Decembrie sper sa gasesc ceva mortal pentru Revelion!
Ioanaaa!!

Ela.. in 15+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ioanaaaaaa nu ne mai tine pe jar, hai cu caruciorul!!!!

sau

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Roxana,

multumesc mult de lamuriri in legatura cu carutul. Nici eu nu ma voi zgarci la asta, pentru ca, una la mana, vreau sa iau unul si cu landou, dar care sa se poata face si pentru pozitia sezut cand va fi mai mare (0-3 ani), sa stea cat mai comod copilul si, in al doilea rand, sa-mi fie si mie usor ca o sa-l car la greu (cred). Tocmai de-aia as vrea unul cat mai complet; am vazut ca in Romania costa in jur de 2000 lei unul de care vorbeam, dar, cand am fost in Austria am vazut unul "all inclusive" la Motherhood la aproape 400 euro (si nu era la reducere). Sotul meu va pleca in Austria in februarie si i-am dat sarcina sa ia de-acolo carucior, dar vroiam sa stiu daca au multe modele la Baby Expo sa-i pot arata cam cum vreau eu. Oricum, va mai fi si editia din decembrie, si, pana atunci vom si stii ce culoare sa aiba caruciorul.
N-am fost prea coerenta, dar sper sa fii inteles de ce te-am intrebat de carucioare (modele, preturi), in cazul in care nu reusesc sa ajung acolo.
Daca imi mai poti da ceva informatii, apreciez foarte mult.

Laly 14+

http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC

Mergi la inceput

Delphinasule nici tie nu ti-au ajuns piciorusele acasa?!Vrem coloratuuul!!

Ela.. in 15+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ahaaaaa! Ne intalnim , daaaa?!?! ( intrebarea nu e numai pentru Ela si Roxana, e pentru toata lumea! )

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Haideti fetelor cu vesti! Abia va asteptam sa ne bucuram cu voi .

Ioana poate mai umbla putin prin Bucuesti, acum e fericita ca deja stie ce e bebe. Poate s-a dus la Baby Expo la cumparaturi!

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Tocmai am vazut imagini de la BabyExpo pe ProTV!!Am vazut concursul de mers de-a busilea!Foarte tare!!
Ne intalnim domne-cum sa nu?!Credeti ca vin sa stau doar o zi?!Am cazarea asigurata la Sovi!!Ai pus-o!!

Ela.. in 15+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

TAM-TAM§

Ca sa nu va mai tin in suspans...il chama ANdrei David deocamdata, nu stim sigur. Un carucior albastru si pt. mine va rog! Fug sa citesc din urma si sa mananc si sa strang de prin casa caci nimic nu am facut, dar mai vin. Sunt taaaaare fericita, pt. cine nu stia, eu i-mi doream un alt baiat! voila!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

HA! Sa va traiasca Andreiu, Delfinutaaaa! Ce bucurie! iupiii! sunteti tari! E, acu nu mai tre sa se corecteze Seb cand vorbeste de fratiorul lui!
Ela, vorbesti de Decembrie ca vii, nu? Vei fi binevenita! desigur, si cu sotu daca vrea si el.

sovi saptamani
pozici

Mergi la inceput