*Gravidute&Mamici de IASI (7)*
Raspunsuri - Pagina 3
slimatei spune:
multumesc de incurajari
... inseamna ca la anu' cand ne intalnim o sa-mi treaca de suparare..ca nu ne-am vazut anul asta...
miha...fato, tu n-ai somn...?
ella distractie placuta...
cristina nu te mai necaji atat... te cred ca esti suparata... ai destule motive.. dar tocmai pt. asta tb sa fii tare pt.bb te rog...ai grija de tine..da?
te cred ca mie mi s-a intamplat un pic la fel.. chiar si din partea mamei.. uita ca sunt gravida si nu mai pot face totul ca inainte, dar nu am luat-o in nume de rau(caci altfel unde ajungeam)... am pus totul pe faptul ca nu-si dau seama si au uitat si ele ca au fost ca noi si le era cum le era...dar au uitat...seninatatea...
fii calma pt. bb si atunci va fi totul m. mai bine 
ai grija de tine!
Stefania x 2
min.7sapt.
kriss79 spune:
INTALNIRE:
1.ELLA
2.KRISS
3.MIHAMORA
4.MARIUSSIMIUC
5.AMIRONEANU
6.CRISSTIBUN
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
36+ cu Alessia Stefana
aeperju spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Neata!
Emma, sa creasca mare si sanatos Andrei!! Arati tare happy in poze, de altfel si taticul e mandru, iar Andrei am vazut ca are plamani buni
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina36+ cu Alessia Stefana
da, da, mare dreptate ai....
emma
ella10 spune:
mai stau un pic cu voi cam pina pe la orele 16 caci sotul meu e la munca si cind ajunge acasa mergem la petrecere
Kriss, Stefania multumesc de urari, va
poze
BIANCA
21+
Nonna76 spune:
Buna fetele!
Emma sa-ti traiasca flacaul.Are acelasi nume cu mezinul meu.
criss am intrat special ca sa te linistesc.Eu ambii baieti i-am nascut inainte de termen,la 38 Vlad si 37 sapt. Andrei. Ambele-cezariana la cald.la Vlad a fost perfect,dr. stia ca bebe e mare si a decurs totul fara probleme.
Andrei la controlul de 36 sapt. avea dimensiunile unui copil de 35.Stiin ca la Vlad s-a declansat nasterea mai devreme m-a internat dr. la 37 sapt sa fiu sub ochii ei. Dar n-am stat internata mult,a doua zi dupa internare m-au apucat contractiile ,dr. a incercat sa intirzie nasterea ca stia ca bebe e mic dar seara la 9 aveam deja dilatatie ,mi s-a rupt apasi ...am nascut
iti imaginezi ce era in sufletul meu stiind ca am 37 sapt si bebe e mic(dupa ecograf arata mai mic). Dr. a anuntat neonatologia ca e posibil bebe mic,probabil sa vina cu incubator din ala mai performant,am facut rahi,mi-era teama si m-a intepat de 3 ori pina mi-a reusit,si... m-a taiat.iti imaginezi ce emotii aveam.
In urmatoarele 5 minute s-a nascut Minunea. A tipat minunea,m-am linistit.L-au luat si asteptam sa vad ce zic,n-am avut curaj sa intreb nimic. o aud pe d-na Jeni (moasa-careia ii multumesc):D-na Dr.-nota 9.
Dr. a intrebat :Sigur. Si ea a zis-nu are copilul nici o problema, e de nota 9.
Cit i-am multumit pt. cuvintele astea.
In rest nu mai conta.Andrei a avut 3200g si 51 cm. Deci nu e problema ca bebe e mai mic.
Te rog fii linistita.Sigur o sa fie bine.Te pup.
Va pup pe toate si imi pare rau ca nu pot veni si eu la intilnire,poate la anu' cind Andrei e mai mare.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
slimatei spune:
multa sanatate si fericire alaturi de mamica si tacicu...andrei sa cresti mare si frumos...
si la mamic
Stefania x 2
min.7sapt.
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Buna fetele!
Emma sa-ti traiasca flacaul.Are acelasi nume cu mezinul meu.
poze
Multumesc frumos! Sanatate multe si baietelului tau!
Emma
crissintibun spune:
Monica ,iti multumesc din suflet k ai intrat special pt mine
.Inseamna mult de tot cuvintele tale de incurajare ,mai ales k tu ai trecut prin asa ceva si nu o data ci de doua ori.Vreau sa te intreb ceva :ai discutat cu dr despre o eventuala a 3-a sarcina..imi imaginez k nu chiar acum ,dar eram curioasa cam cat de greu ar fi de dus o a 3-a sarcina dupa 2 cezariene.Noi ne dorim f mult 3 copii ,asa k eu sunt pregatita de orice sacrificiu.Mai vreau sa te intreb inca ceva:cicatricile postoperatorii sunt f aproape una de alta si ai simtit vreo diferenta in ce priveste durerea de dupa la a 2-a cezariana?Multumesc pt tot si de abia astept sa mai aud noutati despre puiutii tai.
Stefania ,multumesc pt cuvintele de incurajare.La soacra mea e vb mai mult de egoism decat de altceva si de gelozie k de cand sunt
si la cat e de ocupat sotul nu mai are prea mult timp pt ea.Si se razbuna si ea cum stie.Oricum Ami e pe primul loc si orice ar fi m-am hotarat sa nu mai las nimic sa ma faca sa ma consum.
Pupici la toata lumea,
Cristina
38+ si
Amalia Maria
Nonna76 spune:
Criss ma bucur ca te-am ajutat.
Probleme cu cezariana nu am avut,taieturile sunt aproape suprapuse,m-am ridicat din pat la 12 ore de la operatie(la prima la 24-cred ca eram mai fitzoasa)si s-a cicatrizat f frumos,acum e doar o dunga.
Eu al treilea copil nu cred ca-l mai fac(sotul zice ca daca vom dori vom infia o fetita),faptul ca sarcinile nu le duc chiar la termen m-a speriat putin si consider ca e suficient 2(am si 31 de ani ).
O prietena buna de-a mea are insa 3 cezariene si e ok. Si la subiectul nostru b]gabiarama[/b] are trei baieti nascuti prin cezariana si sunt de virste apropiate. Deci se poate.
poze