*Gravidute&Mamici de IASI (7)*
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
kriss79 spune:
salutare
am intrat putin pe Dc..ma simt tot mai obosita..abia urc scarile pana la calculator si din cand ma cam doare burtica..iar soacra-mea mi-a zis azi ca mi-a coborat burtica..oare se apropie? sper sa nu se intample asa repede..as vrea sa mai stea 2 sapt..
fug inapoi in patut..
somn usor!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crissintibun spune:
Monica ,multumesc de detaliile pe care ai fost asa draguta sa mi le impartasesti.Ce imi doresc si eu sa pot sa ma ridic din pat dupa 12 ore.De cazul lui gabiarama stiam ,inca de cand am ramas insarcinata si m-am bucurat mult sa vad k se poate.Si dr mea a zis k nu sunt probleme sa realizez acest vis ,mai ales k am inceput devreme :am 23 ani si vreau pana pe la 30 sa reusesc sa fac si ceilalti 2 copii la care visam.Mi se pare deosebit gandul vostru legat de adoptia unei fetite ,sunteti de admirat numai pt k v-ati gandit sa luati in calcul si varianta asta.
Kriss,stai linistita k si mie mi-a zis mama acelasi lucru de mai bine de 2 saptamani.Daca Alessia vrea sa mai stea in burtik sta indiferent cat coboara burtik.Si a mea e super coborata ,dar nu ma deranjeaza prea mult.
Cristina 38+ si
Amalia Maria
Nonna76 spune:
Burtica mea nu a coborit la nici una din sarcini si de nascut tot am nascut.Si ambele cezariene au fost la ,,cald",la Andrei chiar aveam contractii puternice.
Criss,daca lasi timp intre doua cezariene de 2 ani si respecti indicatiile medicului va fi ok.Si de ridicat din pat o sa te ridici.dar ridicate cind simti tu ca poti,nu cind iti zic asistentele.La mine la Vlad m-au ridicat ele mai devreme,am vazut negru in fata ochilorsi apoi tare greu m-am mai ridicat.
Eu am suportat mai usor rahianestezia (la Andrei) decit cea generala(la Vlad).Numai ca am ramas cu durere de cap de la rahi,m-am miscat cam mult cind mi-au adus copilul,dar a trecut durerea cu cafea tare fara zahar(asa a zis dr.)
Eu va spun voua ,celor care tre' sa nasteti toate astea ca sa va fie de ajutor.Si pe mine m-au incurajat fetele cind am nascut si mi-a prins bine.
O seara placuta.Si mamicile sa doarma pina dimineata.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Nonna76 spune:
Daca am incheiat eu ziua hai s-o incep tot eu.
fetele ce ziceti de o
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
kriss79 spune:
Buna dimineata
Am dormit bine si m-am trezit odihnita!
Imi facusem griji ca ma apuca nascutul..si sapt.urmatoare eu mai am cumparaturi de facut: scaun(fotoliu) pt. alaptat, salteluta de infasat, pampersi, farmaceutice(Garmastan, bepanthen, ser fiziologic
, tampoane pt. mine), camasa de noapte pt. mine pt. spital, sutiene de alaptat, tampoane pt. sani..sper ca nu am uitat nimic.
Ma gandeam daca sa cumpar acum pompa de san..poate nu imi trebuie..voi ce parere aveti? iau acum sau dupa ce vad care e treaba cu alaptatul?
Ieri mi-am cumparat Mami si am vazut-o pe mexxa in revista..cu povestea nasterii lui Sebi.
duminica placuta!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
kriss79 spune:
Ati iesit la plimbarica?asta am sa fac si eu acum..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
crissintibun spune:
Monica ,ne prinde cu adevarat f bine experienta ta si cuvintele tale de incurajare .
Kris,eu am luat deja in mare cam ce ai scris tu .Mai putin fotoliu de alaptat ,pt care si dak ar fi sa nu tin cont de bani nu am unde sa il pun .Sfatul meu e sa nu cumperi nici o pompa ,sa ai rabdare sa vezi ce se intampla.Nici eu nu iau chiat k imi facuse cineva o oferta tentanta.
Si eu am luat revista Mami cu paturica ,cum era tocmai noi sa nu avem revista cu nasa Amaliei(mexxa).
Noi pe la 630 iesim la plimbare prin Gradina Botanica ,de abia astept.Azi am fost la masa la mama si ea e super convinsa k o sa nasc in curand si tinand cont k e medic ar trebui sa ii dau macar partial crezare ,dar park simt in sufletul meu k Ami sta la locul ei pana e perfect dezvoltata de 39 sapt ,deci ar mai fi sa stea cam ink 2 sapt.
Pupici,
Cristina 38+ si
Amalia Maria
kriss79 spune:
da Monica..sunt binevenite sfaturile tale! mai asteptam:)
Cris, plimbare placuta! noi il asteptam pe tati de la Buc..si gata, il imobilizam sa nu mai plece nicaieri anul asta
Am inteles cu pompa de san, dar am auzit fete care au avut nevoie de ea chiar in maternitate..ma mai gandesc pana maine..
In primele luni sunteti de parere ca bb sa doarma in camera cu mama?
intr-adevar o sa imi fie greu sa ma deplasez la el cu taietura..si in plus si oboseala acumulata..
dar daca sta in camera cu mine, ma pot odihni? sau mai pot sa ma uit la tv, nu il deranjez?
Ziceam ca imi cumpar monitor audio ..in caz ca plange.. dar cica "babele" ma cearta zicand ca daca se inneaca, nu mai respira samd...
Astept parerile voastre mamicutelor..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
Cristina: am folosit pompa in maternitate pt. stimularea lactatiei(am avut probleme cu lapticul, adica nu a fost) cat timp dormea strumfi si acasa(mai ales pt. furia laptelui - tot cat dormea pitica).
Ca sa nu dai banii pe ea, poti sa arati cuiva(sotului, mamei sau soacrei) ce pompa vrei(firma si modelul) si la nevoie sa o cumpere.
quote:
Originally posted by kriss79
In primele luni sunteti de parere ca bb sa doarma in camera cu mama?
dar daca sta in camera cu mine, ma pot odihni? sau mai pot sa ma uit la tv, nu il deranjez?
Ziceam ca imi cumpar monitor audio ..in caz ca plange.. dar cica "babele" ma cearta zicand ca daca se inneaca, nu mai respira samd...
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina36+ cu Alessia Stefana
sa le iau pe rand:
- in primele luni este necesar sa dormi cu bb in aceeasi camera, mai ales daca alaptezi. Daca vrei, dupa cateva luni(dupa 6 luni) il poti obisnui sa doarma singur in camera.
- sigur ca te poti odihni, atata timp cat doarme bb. Chiar este necesara odihna, mai ales pt. laptic. La tv: cat e treaz si fara sonor cat face nani. Valabil in primele luni, apoi e bine sa-l lasi sa faca nani fata tv. chiar daca e fara volum.
- monitor audio: nu am curajul dar poate sunt mai paranoia
![](icon_smile_big.gif)