*Gravidute&Mamici de IASI (7)*
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
ioana_77 spune:
Si eu sunt de parere ca e mai confortabil dormitul cu copilul in aceeasi camera 6 luni, mai ales daca alaptezi. asa am procedat si eu si de la 6 luni am mutat-o singura in camera. Iddea e ca depinde si de copil, sunt unii care au probleme cu vomatul si musai trebuie sa-i fii aproape.
Cris, ce mai visam si eu la un balansoar in care sa stau cand alaptez si sa ma legan cu bb in brate. Bine ca nu l-am luat,ca nu am putut sta in fund vreo doua luni, timp in care m-am invatat sa alaptez culcata si la pozitia asta am ramas pana la 1 an, cand am intarcat-o. Si eu zic sa mai astepti cu pompa.
Maria(29.11.2005) si Ioana 34+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nonna76 spune:
Buna dimineata!
Kris,daca faci cezariana vei putea sta pe scaun,si eu tot pe scaun alaptez cel mai bine,dar nu am cumparat unul ci folosesc unul care-l am in casa.Vezi ca scaunul sa fie f comod,nu f inclinat spre spate,dar nici chiar la 90 de grade.
Eu pompa nu am avut dar daca te gindesti ca vei pleca undeva si vrei sa-i lasi lui bebe lapte de-al tau e bine sa ai.
Si se poate folosi si pt.mulgerea surplusului de lapte la inceput.
Te poti informa acum,poti intreba in farmacii si sotul sa-ti ia daca e cazul.
Ce putin mai aveti voi,Criss si Kriss.
O zi buna tuturor.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
kriss79 spune:
Buna dimineata
Multumesc pt. sfaturi..in concluzie, vom muta patutul in dormitorul nostru..
De azi sunt in concediu
o saptamana buna tuturor!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
kriss79 spune:
Multumesc Stefania..exact, atat cat se mai poate
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
ioanara23 spune:
neatza fetele....
nu vreau sa va stric ziua...doar va rog sa ma scoateti de pe listutza cu gravidutze....se pare ca samburelul meu s-a oprit din evolutie...tre sa astept Cm...va pupu mult pe toate....multumesc de sustinere!
ioana
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by ioanara23
neatza fetele....
nu vreau sa va stric ziua...doar va rog sa ma scoateti de pe listutza cu gravidutze....se pare ca samburelul meu s-a oprit din evolutie...tre sa astept Cm...va pupu mult pe toate....multumesc de sustinere!
ioana
Ioana, imi pare foarte rau! iti doresc sa gasesti forta interioara sa treci peste si sa revii la Odisee cat de curand.
![](grup.gif)
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
quote:
Originally posted by kriss79
in concluzie, vom muta patutul in dormitorul nostru..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina36+ cu Alessia Stefana
Noi am facut altceva: l-am mutat pe tati in alta camera.
Un bb mic se trezeste noaptea daca este alaptat fie din ora in ora, (la inceput) fie la 2-3 ore. Bb pe formula papa la 3 ore. Apoi: poate avea colici si alte motive de trezit noaptea. Apoi sunt noptile de stat la povesti pana dimineata
![](icon_smile.gif)
Depinde si de copilas. Sunt unii mai linistiti, care nu au colici, care dorm noaptea, se trezesc doar pt. papa si schimbat. In acest caz poate dormi cu ambii parinti.
Eu doar am expus ambele situatii, sa fii pregatita. Poate ca o sa ai o fetita cumintica.
Asta pe langa faptul ca unii medici nu rec. ca bb sa doarma cu alte pers. in camera.
Ioana: imi pare rau, Dumnezeu sa-ti dea bebelusul mult dorit cat mai repede.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella10/ella10.jpg)
ella10 spune:
quote:
Originally posted by ioanara23
neatza fetele....
ioana
Ioana imi pare nespus de rau pt pierdere, sa fii tare.Doamne ajuta sa ramai repede graviduta, te pup si sa nu te descurajezi
poze
BIANCA
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella10/ella10.jpg)
ella10 spune:
buna fetelor!am avut un sfirsit de saptamina super, am fost pe bucium in camping, unde au serbat cumatrii nostri ziua finului, a fost super mai ales ca am avut si vreme frumoasa si m-am simtit si eu bine , nu mi-a fost rau, nu prea m-a durut burtica doar bebelina mi-a mai dat cite o contra asa din cind in cind in rest a foast super.
O zi buna va doresc!va pup
poze
BIANCA 21+