SOLUTIA DE PERMANENT
Cine stie cum pot scapa mai repede de solutia de permanent din cap
?Mi-am intins parul cu placa(la salon)si nu mi-a iesit cum trebuie
,mi-au taiat parul de nici nu mai am ce sa prind si acum colac peste pupaza numai scap nici de mirosul ametitor de solutie de permanent
.Parul meu este un dezastru stiti cumva cum sa-l fac sa-si revina????????Masti,tratamente ,orice sfat e bine venit
Raspunsuri
Criss75 spune:
quote:
Initial creeata de iga
Cine stie cum pot scapa mai repede de solutia de permanent din cap?Mi-am intins parul cu placa(la salon)si nu mi-a iesit cum trebuie
,mi-au taiat parul de nici nu mai am ce sa prind si acum colac peste pupaza numai scap nici de mirosul ametitor de solutie de permanent
.Parul meu este un dezastru stiti cumva cum sa-l fac sa-si revina????????Masti,tratamente ,orice sfat e bine venit
ada
Cu foarfeca
Cred din pacate ca doar daca te tunzi scapi de permanent, altfel nu cred ca se poate. Si oricum pe masura ce parul creste, arata urat, varfurile scamosate asa ca trebuie tuns.
Criss si Alex
mamii spune:
daca ai parul intins (natural) iti poti face un tiraj si cu timpul sa tot tunzi din el.Acum depinde in ce fel zici tu ca arata rau.Arata rau ca s.a ars sau pentru ca e prea cret??Iti poti face masti cu balsam mult pe care sa le lasi par vreo 10 minute.Dar nu iti face mare lucru doar iti inmoaie putin parul.
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
trischa spune:
la mine a durat un an pänä am scäpat de mirosul de solutie,pärul nu aräta räu dar de fiecare datä dupä ce il spälam atäta timp cät era ud mirosea.si am tuns pänä am scäpat.cam asta e solutia.
elyda spune:
zeama de ...foarfeca .solutia de permanent in cele mai multe cazuri arde parul si nu mai ai ce-i face .te tunzi treptat pe masura ce creste ca altceva ...nu prea mai ai ce face.
dana
printesa_roz spune:
quote:
Initial creeata de iga
Cine stie cum pot scapa mai repede de solutia de permanent din cap?Mi-am intins parul cu placa(la salon)si nu mi-a iesit cum trebuie
ada
Iga, daca vrei sa scapi de permanent, in sensul ca sa scapi de parul cretz, poti sa faci o maioneza normala cu ou crud si ou fiert (nu din cea cumparata care nu stii ce contine) si ti-o pui in par. Stai asa 2 ore si apoi te speli. Din cite am inteles este singura metoda de a rearanja fibrele din firul de par. E ca o reactie reversibila incretirii. (Nu este valabila in cazul unui par ondulat de la mama natura, ci doar pt cel incretit cu o substanta chimica).
Poti sa incerci metoda asta, iar daca pui in loc de ulei de fl soarelui, ulei de masline, chiar nu are ce rau sa faca la par.
PS: Daca vrei sa scapi de parul degradat din cauza permanentului, doar cu foarfeca, sau poti incerca diferite masti de par pt ameliorarea calitatii parului....fara efecte surprinzatoare insa. Eu pt par degradat am incercat o masca facuta in casa sin galbenus de ou si miere. Este super!
iga spune:
Dragele mele sa stiti ca NU AM PARUL CRET ci e INTINS CU PLACA.Nu stiu cum se procedeaza in Europa,dar aici
mi-au pus tot felul de creme in cap si o solutie de permanent inainte sa-mi intinda parul
.Dupa aproape3 ore de cremuit,spalat si altele aratam ca nevoia astfel incat am fost nevoita sa tai din par
.Acuma e undeva pina deasupra umerilor dar numai 3suvite,restul e taiat scurt in scari.Acum mi-am cumparat un tratament de la KERastase si sper sa-l fac sa-si mai revina putin.Firul de par numai are luciu si arata ca o matura cu 3paie.
Sper sa-si revina intr-o luna pina ajung in RO.![]()