Durerea unei pierderi de sarcina ( 40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Sunt aici fetelor,multumesc foarte mult de incurajari!
Mirela draga-sa iti dea Dumnezeu sa fie ultima aniversare fara copilas si ca anul viitor de ziua ta sa fii cu un copilas sanatos si scump in brate!Sa ai parte numai de bucurii azi sa fii fericita pentru ca meriti din plin!La multi ani draga mea!!la multi ani si numai bine!

Mergi la inceput

Inca nu mi-ai venit uratii...de azi dimineata de la 6 cand am vazut un firicel de sange nu am mai avut nimik,acum nu stiu ce sa crede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Michelle, poate-poate e cu ochisori!!!???? Nu ai un test de sarcina pe acasa, asta ca sa nu mai stai intr-un asemenea stres?

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Mirela, La multi ani fericiti, sanatosi si plini de copii!

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mirela "la multi ani!" multa sanatate ,fericire si tot ceea ce iti doresti,si cum toate stim ce iti doresti sper sa se produca minunea cat mai repede.

Mihaela 37+Theodora Natalya
inca o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor eu chiar daca nu am mai scris ,v-am citit,nu v-am parasit ca voi m-ati ajutat enorm,impreuna am trecut peste tot .Pt mine maine e ziua cea mare,nu avetii idee ce emotii am ,nu pt mine,ma gandesc la bebelusa sa fie bine si sanatoasa.
Va pup pe toate si va scriu saptamana viitoare.

Mihaela 37+Theodora Natalya
inca o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Jojo tin pumnii pt maine!!!!!!!!!!!!!!!!O sa fie bine mamico!Asteptam poze!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Jojo
Ai sa vezi ca totul va fi bine, bebelina e perfect sanatoasa si abia astept sa vad pozici cu voi acasa
Nastere si recuperare usoare

26+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Jojo,iti tin pumnii sa fie totul bine si asa cum vrei tu!
Sa iti tii puiul in brate sanatos!

N.Petros

Mergi la inceput

Jojo-miha-iti doresc pentru maine o nastere cat mai usoara.abia astept sa ne spui cum ai trecut cu bien si ca esti cu micuta sanatoasa in brate...nu ti.a fost usor,ai trecut prin atatea momente de frica si incertitudine iar acum iata ca numai cateva ore te despart de marele moment.Nastere cat mai usoara si un bebik sanatos si frumos!Nastere usoara
Cristina-ana-esti draguta dar sunt sigura ca nu e cu ochisori,sunt ziua 30 dar luna trecuta la 31 mi.a venit,mai astept putin sa vad cum se prezinta situatia!mersi mult!

Mergi la inceput