Durerea unei pierderi de sarcina ( 40)
Raspunsuri - Pagina 9
Teo2rina spune:
MIRELA, la multi, multi ani alaturi de cei dragi si iti urez sa ai un bebe sanatos (sau mai multi, cati vrei tu) si sa nu mai ai parte de tristete niciodata in viata asta. te pup si-ti urez sa ai o petrecere grozava!
Michelle, ce rau imi pare ca sta sa-ti vina ciclul, te cam asteptai ca luna asta nu ai prestat chiar cand trebuia. imi pare rau... nu pot sa-ti spun decat ca eu cu bebe in burta si am deseori momente cand imi plang ingerasii si mereu ma gandesc ca poate il supar pe bebe, nu stiu de ce nu putem sa trecem peste aceasta suferinta... scumpa mea, doliul nu va trece niciodata, probabil ca asa ne este firea.ne agatam cu disperare de amintirea copilasilor, parca ne este frica sa nu disparem noi daca nu mai privim in urma. e adevarat, cele care ati pierdut sarcina la o varsta mare e tare greu. off, draga mea, azi am mers cu autobuzul si langa mine statea o mamica si cu fetita de 3 ani care avea autism... biata de ea,a facut o criza de abia m-am abtinut din plans... si mama era disperata... am fost terminata astazi. spunea ca ea a facut tot ce i-a spsu dr, dr insa nu i-a zis ca fetita a facut o pareza la trei luni, in burta ei... groaznic cand hotaraste soarta altul pt tine, e si mai greu cand trebuie sa hotarasti tu... te strang in brate tare de tot... si as vrea sa te pot linisti mai mult, dar nu sunt in stare, imi pare asa de rau.
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 18+
danangie spune:
MICHELLE
CONSI am pus la tine , dar vreau sa stiu.....tu deja te-ai pus pe treaba pentru bb? Ca daca da.....trebuie sa modific in
DANA imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat........vrei sa te trec pe lista noastra?
Fetelor uitati-va pe lista la nick-ul meu. Va place cum arata data nasterii pusa acolo? Eu ma duc sa ma culc ne vedem peste ceva ore....
Dana
cristina_ana spune:
Jojo-Miha, iti doresc nastere usoara si un bebelus sanatos si frumos!!!!
Michelle, daca CM-ul tau este de 31 zile, atunci inseamna ca tu ai ovulatia undeva prin zilele 16-17. Deci in cazul acesta ai grija cind incepi sa iei duphastonul, sa nu il iei cumva prea devreme. Mai bine folosesti testele de ovulatie, ca sa stii exact cum sta treaba si sa incepi sa iei medicamentele dupa 2 zile de la pozitivarea testului de ovulatie. Asta, bineinteles, in cazul in care nu esti deja gravi!!!
Danangie, cred ca ar fi mai usor de urmarit o listuta cu zilele de nastere de genul:
Sarbatoritele lunii ianuarie:
01.01: X, Y, Z
ETC.
Dar asta presupune lungirea listutei de la inceput, asa ca nu cred ca este totusi o idee buna. Poate e mai bine cum zici tu, desi asa e foarte posibil sa trecem vreo fata nefelicitata de ziua ei . Sa vedem ce zic si celelate fete.
Ziua mea este pe 23 decembrie.
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
cristina26 spune:
Buna dragutelor
Ai intrat sa vad ce mai face Michelle daca au venit sau nu uratii. Sper din tot sufletul ca nu vor veni 9 luni. Dar e cum o vrea Dumnezeu.
Laura-Ioana mult a fost putin a mai ramas.
Jojo.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
iuli2you nu are nici o legatura pierderea sarcini tale cu Rh sotului tau.
Eu am Rh pozitiv iar sotul meu de aucm are Rh negativ. Cu el am pierdut o sarcina si l-am avut pe Paul care a fost bolnav si a murit la 7 luni iar acum o avem pe Ingrid care e sanatoasa. DAR inaitea lui am mai fost casatorita cu Matt cu care am pierdut o sarcina. Matt are Rh pozitiv, deci nu cred ca are nici o legatura cu Rh lui. Daca tu aveai Rh negativ iar el pozitiv atunci era altceva, dar asa nu e nimic.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
alina_1980 spune:
cu sufletul gol vin si eu alaturi de voi, va rog sa ma primiti aici la voi pt ca nu imi mai gasesc locul nicaieri acum!
am scris la aspirante optimiste, am ramas gravi din prima luna si am plecat de acolo
m-am dus la odiseea de mai-iunie si am zis ca voi ramane acolo dar nu a fost sa fie
am scris si la mamici si gravidute de constanta dar nu sunt nici mamica si nici graviduta nu mai sunt
Alé spune:
Mirela, La multi ani si sa ti se implineasca dorinta cea mia apriga!
Michelle, ma gindeam io ca e cam devreme sa-ti vina CM... Ca stii ca io tb sa te urmez indeaproape, numai ca io sint de abia in ziua 7DPO si tu ai fi cam in 10-11, deci e muuult prea devreme.
Ia fa tu un test ca cine stie de unde sare iepurasu'.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |
danangie spune:
CRISTINA da si eu ma gandisem ca am putea sari vreo sarbatorita, dar cum ziceai si tu pe urma se mareste mult lista. Nu stiu...eu pot sa o maresc....ca oricum e mare. Dar oricum trebuie sa avem o evidenta a datelor de nastere. Ca de unde le iau? Asa apare si anul nasterii.........adica cand te uiti la fata x, vezi si cati ani are....nu stiu spuneti voi si eu fac. Ce face micutza Ingrid? Creste creste? E tare frumoasa!!! Ptiu sa nu fie deochi!!!
ALINA am ramas inmarmurita cand am citit. Nu-mi vine sa cred.......dar ce s-a intamplat? Era totul bine.....of....imi pare tare rau.......
MICHELLE nu poti numi ziua 1 daca ai doar un firicel de sange. Prima zi e sangerarea sangerare. Deci, poate poate
Dana