Durerea unei pierderi de sarcina ( 40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

DANAD, eu brocriptina am luat, 1/zi timp de 2 saptamani. Ai mare grija cu dozajul, nu toata lumea o tolereaza. Daca gasesti, ia Dostinex, stiu ca are mai putine efecte secundare.

ALIX, ai incercat sa intrebi la naturiste referitor la tratament?

CMYRY, ce bine, ma bucur mult...sa nu mai lasi nici un dr sa te supere asa!

MUSETTE, CARMINA

LAUMELI, multam, iar m-ai scos din butoias cu mesajul tau. Mey, m-ai facut sa rad cand ai zis ca nu te opresti pana la 50 de ani. Io sper ca lucrurile sa mearga spre bine, sa se normalizeze hormonii si sa ai parte de bucuria pe care o astepti.Sigur asa va fi!

KOSSIR,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelush, LA MULTI ANI!!!!!
Multa fericire iti doresc, sa ai parte de muuulta iubire, sa fii sanatoasa si in curind un samburel mititel sa-si faca loc la tine in burtica!!!
De asemenea, vreau sa urez, chiar daca mai tarziu, LA MULTI ANI pentru IreneCAm, Liana si Consi!!!!
Si voua va doresc toata fericirea din lume si multa multa sanatate si iubire!!!
Referitor la brocriptina pentru oprirea lactatiei, fetele care vor sa-l ia, aveti mare grija. Nu luati din prima o pastila intreaga pentru ca poate da niste reactii tare urite. Chiar de curind o prietena de-a mea care a luat medicamentul asta a facut o criza tare urita, a lesinat si a ajuns cu salvarea la spital. Vedeti ca Ale a explicat in mesajele trecute cum se ia. Mai intii cite un sfert, apoi o jumatate de pastila si doza se mareste treptat. Si eu am luat anul trecut, dar tot asa cum v-am explicat. AM inteles ca dostinexul este mai eficient.
Flavia, am citit ca treci printr-o perioada mai dificila. M-am intristat sa vad ca ai necazuri tocmai acum, dar sunt sigura ca o sa gasiti o modalitate sa le depasiti. Ideea de a incepe o afacere proprie mi se pare minunata. Am vazut pozele de la botez, sunteti o familie perfecta, important e ca va iubiti si sunteti sanatosi, celalte lucruri se vor rezolva cu timpul.
Eu m-am intors de la munte. Bebicului i-a priit tare mult pe acolo, am urcat cu el la cabane (cu masina, bineinteles) si a fost tare incintat. Cit il tineam pe afara dormea sau era tot numai un zambet, in schimb protesta cind il duceam in casa. Si acuma la fel, nu-i place deloc in casa, vrea numai la plimbare.
Trimit mesajul asta, ca a inceput sa planga Andrei si cind mai prind un minut liber revin. Mi-a fost tare dor de voi. Sper sa va pot scrie la toate.

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Cristina Ana ma bucur ca ai scris.

Vreau sa urez si eu La Multi Ani Mirelei,sa fie sanatoasa si fericita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Mussette, ma bucur ca ai iesit din butoi...era pacat sa stai cu capul in el...uite ce frumos e afara! Azi mi-am amintit de ceva ce am citit in urma cu ceva vreme...Zambeste, nu se stie niciodata cine se poate indragosti de zambetul tau! Mie mi-a placut cum a sunat!]
L5845, iar m-ai facut sa rad cu pofta! Esti super! Se uita colegii mei la mine ca la o nebuna k nu inteleg de ce rad!!!]
Micheele fii sigura ca toate te intelegem si stim cum e...
Pup pe toate.

N.Petros

Mergi la inceput

IreneCam hai fii puternica si eu cred ca ai luat o decizie buna,sunt sigura ca in tot acest timp va veni bebelul!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Merci Ninia chiar ca suna frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Musettepink, multi pupici!!!! Sa nu mai aud ca intri in butoi, bine?
Ninia, eu fraza asta o am mereu in minte cind sunt trista si imi vine sa plang. Mi se pare tare frumoasa si adevarata!!!!
Cristy, ce mai faci? Esti bine? Ce face samburelul?

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Michelle imi pare foarte rau pentru Z1, dar poate totusi nu e Z1!!! Te inteleg perfect ca vrei sa fii graviduta in ziua cand se implineste un an de la inceputul tragediei tale Sa stii ca si la mine a fost la fel: voiam sa raman gravida pana pe 30 martie (ziua cand se implinea un an de la nenorocirea mea), dar pe 28 martie mi-a venit ciclul…..si a fost ultimul ciclu, deci pot considera ca am ramas graviduta inainte de 30 martie! Iti spun astea ca sa nu disperi sis a nu te lasi coplesita de nimic! Pana nu curge sange nu e ciclu, deci inca speram, nu?
Carmina multumesc mult; da a mai crescut surpriza din burtica, trece asa de repede timpul, ca nu-mi vine sa cred!
Carmen e normal sa suferi foarte mult, durerea e atat de proaspata la tine, de recenta Sper ca macar problema cu sanii sa treaca mai repde, sa nu te mai chinuie si ei!
Flavia nu ai voie sa-i dai nimic, nimic? Stiu ca la noi se dau ceva medicamente si piticilor (nu antibiotice), dar am un lapsus. Sper ca-i mai bine mogaldeata
Aoleo, Mav sa stii ca te-a simtit micutul si a preluat de la tine starea de rau! Sper ca azi v-ati revenit amandoi
Miri felicitari pentru bobulet, ce ma bucur pentru tine! Ti-am zis noi ca-i bine !
Alinushca eu sunt pe 8.01.1976.
Tizo trebuie sa speri ca problemele hormonale se vor rezolva cat de curand. Si luna asta vei lua duphaston sau utrogestan ? Hmm, Melita ? Nu am mai auzit numele asta e deosebit
Irene mult succes in proiectul pe care vrei sa-l realizezi! Fiind vorba de atata munca si de faptul ca ai gandit treaba dinainte pe toate partile, sigur nu e o decizie gresita! Dumnezeu le oranduieste pe toate, ai sa vezi!
Cristina Ana multi pupici lui bebe Andrei! Ce frumos trebuie sa fi fost in vacanta in trei, mi-l imaginam pe micutz in extaz in aerul curat al muntilor
Mirelus Sa te bucuri cat mai repede de un bebelus frumos, grasun si sanatos!

26+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Am strans 4 zile de nastere deocamdata.
Haideti, curaj, sa putem sa va sarbatorim si noi cum trebuie cand vine momentul!!

Michelle, te-ai suparat pe mine si te-ai ascuns! Sper ca nu au fugit prea departe, ca ai ramas aici cu noi.

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Dragele mele,va multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune! Sunteti minunate!
Niciodata nu ma primit atatea urari de ziua mea!

Acum nu pot scrie mai mult dar diseara am sa citesc tot si revin!

Va multumesc inca o data!Numai bine va doresc!

Mirela

Mergi la inceput