Durerea unei pierderi de sarcina ( 40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

carmina deci numele meu e Laura-Melita, prescurtat Lau-Meli sau Lau, iar L5845 e o codificare la Laura, asa ca ai de unde sa alegi . La capitolul cu tigari, slabit si alte nebunii sa stii ca ai o bila neagra de la mine, se poate? Vrei sa te cotonogesc cu "sfanta" ? Ia treci tu pe drumul bun, ca altfel...
musette asa mama, asa, pai cum altfel? si mergi inainte cu capul sus, ca pe jos nu ai ce sa vezi decat pamant si pe ala trebuie sa mergem cu picioarele, nu cu ochii .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by L5845

carmina deci numele meu e Laura-Melita, prescurtat Lau-Meli sau Lau, iar L5845 e o codificare la Laura, asa ca ai de unde sa alegi .

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

. Bine Laura, Lau-Meli, Lau si numele codificat. Imi pare bine de cunostinta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Fetelor ma doare tare sufletul cand vad ca lista se lungeste...
Azi am o zi mai grea, nu am putut sa citesc decat in diagonala, sper diseara sa pot recupera.
Michelle, ti-am scris 3 mesaje pana acum si le-am sters. Sper diseara sa-mi pot aduna gandurile.
Iuli, vad ca linkurile mele au aparut ca reclama mascata, nu prea mi-e clar de ce...incerc sa-ti trimit un PM daca voi putea.

Dragele mele, la mine proiectul bebe se amana cel putin un an. Ieri am obtinut o finantare pt un proiect ce trebuia sa-l termin in 2009; daca ramaneam gravida aveam de gand sa obtin o amanare. Acceptand finantarea insa nu mai pot amana. Ma voi mobiliza si voi incerca sa termin cat mai repede, poate la anul pe vremea asta voi fi pe final. Deocamdata nu stiu ce simt, ma bucur ca am obtinut-o pt ca este ceva foarte important pt mine. Am discutat si cu sotul meu, el nici nu a pus problema sa nu o accept. Mi-a spus ca ma va sprijini sa termin cat mai repede. Ma doare sufletul pt ca mai speram la un bebe, ca si Michelle, pana cand se va implini un an de la pierderea mea...Pe de alta parte, trebuia totusi sa termin mai devreme sau mai tarziu, altfel iroseam o munca pe care o fac de 5 ani(e vorba de teza mea de doctorat).
Intru mai tarziu, ca acum sunt prea tulburata. A fost o decizie dificila. Ma rog sa nu fie si un gresita.

Mergi la inceput

carmina nice to meet u 2.

Lau-Meli si
Poze

Mergi la inceput

Irene capul sus si tu, te cred ca a fost o decizie dificila, dar cu toate astea, sunt sigura ca o sa-ti faca mult bine si nu cred ca totusi o sa te impiedice sa mai "muncesti" pentru bb. Poate ca acum, cand gandurile tale o sa fie directionate spre un target, sa se intample minunea mult dorita. Si daca va fii asa , sunt sigura ca o sa faci fata tuturor provocarilor din viata ta, cu atat mai mult unui copil, alaturi de pregatirile si munca la proiect.

Lau-Meli si
Poze

Mergi la inceput

Fete dragi, o sa va las acum, ca am de mers in oras sa fac niste plati, dar sper sa fiti cuminti pana revin, mai pe seara, da?
Va si va pe toate.

Lau-Meli si
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Michelle,
o sa-ti spun tie ce-mi spun si mie in fiecare zi, VA FI BINE SI PENTRU NOI, eu am credinta asta, vreau cu tarie sa cred ca toata durerea asta cumplita care nu mai trece va fi urmata de cea mai mare bucurie a vietii noastre
Ingerasii nostri care sunt acolo Sus alaturi de Dumnezeu erau niste copii minunati si asta este motivul pentru care Doamne Doamne i-a chemat in cer, noi nu putem decat sa traim cu amintirea lor si sa luptam Michelle, sa luptam cu toate fortele noastre asa cum ne-am fi luptat pentru ei daca ne-ar fi fost sortit sa-i avem langa noi
Nici o mama care-si pierde copii nu intelege de ce dar e important sa nu ne pierdem speranta chiar daca ni se pare nedrept, chiar daca vedem in jurul nostru atatea nedreptati
Avem lucruri pentru care sa mai traim , avem oamneni care ne iubesc si avem un motiv puternic pt care sa luptam: INTR-O ZI VOM FI SI NOI MAME
Te imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Michelle scumpa, in momentul in care am citit ca azi e ziua 1 la tine, primul lucru care mi-a venit in minte a fost ca pe data de 26 octombrie, asa cum spunea si Carmina, vei face un alt test de sarcina, care VA FII POZITIV!!! Trebuie sa crezi ca va fii asa, poate asta e darul pe care Dumnezeu o sa ti-l faca intr-o asemenea zi trista. Nu renunta tocmai acum, asa cum spuneau si fetele, luna asta fa teste de ovulatie, ia duphaston incepind cu ziua 16 si ai credinta ca bebicul mult dorit o sa apara si in viata voastra. Stiu cit de grele sunnt asemenea "aniversari" nefericite. Mie mi-a luat un an de zile pana am avut curajul sa ma uit la lucrusoarele cumparate anul\ trecut pentru bebicul meu care a murit. Timp de un an, gentuta pregatita pentru spital a ramas neatinsa, toate lucrusoarele au fost ascunse de catre sotul meu, si mi-a luat mult timp pina sa ma pot uita din nou la ele.
Hai, sterge-ti lacrimile si incearca sa fii curajoasa. Simt eu ca luna viitoare o sa ai motive sa zambesti din nou.

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata,
Offffffffff, fetelor nu trece, nu pot uita pur si simplu, nu pot alina durerea, nu pot uita senzatia avuta cand iesea si se zbatea in ultima zi a vietii mele, cred. De ce? Credeam ca la al doilea va fi usor, va fi simplu daca ai avut unul fara prea mari probleme. Poate si varsta? Am 37. O fi prea tarziu?
Am luat bromocriptina, o pastiluta, asa mi-a zis farmacista. Mi-a fost din ce in ce mai rau. Sanii se intareau si dureau pana in suflet. Apoi am sunat ginecologul, pe care nu mai voiam sa-l vad sau sa-l aud in viata mea, dar mi-a recomandat un alt produs, nou aparut, se numeste DOSTINEX, aici in MAroc, dar e american, cred ca e acelasi peste tot. Am vazut ca mai intreba cineva. E foarte bun, dupa prima jumatate de pastiluta deja a fost mai bine. Sanii sunt inca la fel de tari, dar durerosi doar la atingere.
Va doresc la toate tot ce e mai bun, si poate peste ceva timp ami citesc din urma sa va cunosc mai bine. Pana atunci va multumesc din suflet pentru sustinere, sunt fericita ca v-am gasit.

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Am scris incoerent, scuze, sper sa intelegeti ceva.

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput