Durerea unei pierderi de sarcina ( 40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Miha74, imi pare rau ca ai avut mola... despre rezultatele postate pe internet de lab.... nu stiu ce sa zic, e intr-adevar ciudat ce ai observat tu... Testul Papanicolaou se efectueaza in conditii optime in absenta sangerarii menstruale, in zilele 10-15 ale ciclului menstrual.

Liana si Mirela, LA MULTI ANI FERICITI, CU SANATATE SI DRAGOSTE SI TOATE CELE BUNE, dragele mele, din tot sufletul va doresc! DD sa va trimita bebei sanatosi cat de curand!

Lau-Meli, dar tu cum mai esti? Cum stai cu analizele, cand pleci la unguri?

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

miha74 ma ajuta chiar foarte mult valorile tale pentru ca si la mine suspecteaza o sarcina mola. Eu am fost azi la o saptamana si o zi sa-mi fac BHCG-ul si la mine dureaza 5 zile pana aflu rezultatul. Daca as fi mers la spital la vreo maternitate ar fi durat doar o zi dar nefiind vorba de nici o urgenta nu ma deranjeaza sa astept. Sigur sunt nerabdatoare sa aflu mai repede dar...Cat priveste patania ta cu valorile afisate pe site nu prea stiu ce sa spun. E ciudat dar in acelasi timp valorile nu difera foarte mult chiar daca a doua analiza are valoarea mai mare decat prima. Cand vei avea timp du-te la medlife si ia-le personal si asa te linistesti.
Mergi la cati medici vrei tu pentru a te simti sigura.
Acum ca ai aflat ca ai avut mola partiala ce trebuie sa faci mai departe? exista vreun tratament, vreo interdictie ceva? Sau totul va intra in normal si gata. Stiu ca sansa sa mai ai inca o data mola ar friza absurdul ...deci e nula dar tot pe net am citit ca ar trebui sa astepti o perioada sa scada BHCG-ul si pe urma ceva de chimioterapie, de-asta te intreb.

Myry sa stii ca nu erau doar simple incurajari ci o credinta si dorinta de a fi totul in regula. Chiar m-am gandit la tine toata ziua si am sperat cu toata fiinta mea sa vii sa ne dai vesti bune...si ma bucur ca a fost asa si asa va fi pana in iunie cand "bobulet" se va naste si va fi un bebe dolofoan .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Am vazut ca pentru voi ziua mea de cm este doar prima zi si gata...pentru mine nu este deloc asa...era ultima luna cand as fi putut ramane gravida inainte de ziua de 26 octobrie,inainte de cea mai grea zi din viata mea,era sansa mea sa nu innebunesc in acea zi...as fi vrut sa ma fii inteles,ca in sinea am sperat putin ca fiecare...dar pe mine minunile ma ocolesc...Cand v-am scris am avut un firicle de sange iar de atunci nu am mai avut nimik...ma credeti nebuan stiu dar eu inca sper sa nu vina cm-ul...stiu ca e imposbil ca e semn clar mai ales ca am simptome clare insa eu ma agat de orice...

Michelle, scumpo, imi pare tare rau ca simti asta. Fii sigura ca toate de aici te intelegem poate chiar mai bine decat am vrea. Toate de aici speram in fiecare luna pana in panzele albe. Si toate traimi aceeasi disperaresi durere cand vine CM.
Eu ti-am spus ca vei trece si de aceasta zi pentru ca m-am gandit ca ai nevoie de cineva caresa te imbarbateze, sa te incurajeze nu care sa planga la fel detare ca tine. te rog sa ma crezi ca si eu stiu foarte bine cum estesa nu se intample luni la rand. Am trait anul trecut un cosmar luna de luna. Si eu am crezut la inceput ca va fi simplu si usor si in cateva luni voi fi gravida. Si nu a fost asa. Si in fiecare luna aflam de cate o prietena, cunostinta, colega ca e gravida. Marea majoritate dintre le nici macar nu vroiau copii. Erau accidente. Unele dintre ele au si nascut intre timp, iar eu.....
Te inteleg tare bine. Pentru tine e cu atat mai greu cu cat de fiecare data ai ramas insarcinata repede. dar uita-te si la celelalte fete de aici care asteapta de luni, poateani buni.
Eu ti-am mai spus si mai demult, dar poate ar fi bine sa iei in calcul si varianta unor inseminari sau alte metode. E frustrant cand nu se intampla in mod firesc, dar.... poate fi o solutie. Si mie mi-a fost greu sa accept ideea asta. Mi se parea ciudat si nedrept sa esuez intr-o problema atat de banala si fireasca. Mi-ar fi placut sa se intample de la sine, sa descopar dintr-odata, intr-o zi, ca sunt gravida. Dar nu s-a intamplat si nici nu cred ca o sa se intample de la sine vreodata. Si atunci aleg alte metode. Pana la urma important este ca rezultatul sa fie cel dorit de noi nu?

Te rog sa nu te superi pe mine pentru ce ti-am spus. Hai plangi daca simti nevoia, pe urma linisteste-te si furntea sus. trebuie sa crezi ca va fi bine intr-o zi. Indiferent cand va fi acea zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Carmina ma bucur ca depui eforturi sa gandesti pozitiv, asa TREBUIE! Suntem femei, Doamne-Dumnezeule, si asta e cel mai minunat lucru pe lumea asta, si mai important este ca ne-a harazit DD pe noi sa ducem mai departe minunatia lumii, care se numeste OM, asta ne face mai puternice si decat muntii si decat orice altceva, deci...sa scoatem la iveala acea putere nebanuita pe care fiecare dintre noi o detinem si sa o lasam sa-si faca treaba. multi.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Michelle, sigur ca nu merge cu "stop" si gata. Si sigur ca nici nu trebuie sa uiti vreodata ca sa poti fi fericita. Dar pe linia vietii tale tu te indepartezi tot mai mult de punctul "numit" 26 octombrie. Mergi inainte pe linia asta privind mereu inapoi si tragnad cu dintii sa nu treaca timpul si sa ramai atunci... Nu uiti, nu trece durerea, nu iesi bruc din doliu. Dar inima ta, care ti-a fost scoasa atunci, o vei da si altor copii. De asta spunem ca trebuie sa privesti inainte dupa 26 Octombrie si nu mereu inapoi... imi pare rau ca nu stiu sa ma exprim mai bine de atat. Ai nevoie de intelegerea noastra. Dar mai ai nevoie si de cate o chestie cara sa zguduie macar butoiul ala daca nu reuseste sa il sparga.

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Hai, gata! Am inceput oficial sa imi notez zilele de nastere. Cand se duna toate am sa le ordonez pe luni si sa se gandeasca Ale cu danangie unde e mai bine postata (poate facem un link la alt site sau ceva).

Carminanulina, te-am notat!

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Michelle, iubita, inca nu e totul pierdut. hai sa facem un calcul mic mic de tot. 28 septembrie Z1, da? 11 octombrie Z14. Pe 25-26 Octombrie ar fi Z28-Z29 si...si...ce sa vezi??? Nu vine CM-ul...uraaa. Ia pune problema asa si ai sa vezi ce soare straluceste si pe strada ta.
Dar eu iti mai sugerz ceva-niste teste de ovulatie, care pentru siguranta ca prinzi ziua de ovulatie sa le incepei mai devreme, chiar din Z10. Si iti faci in fiecare zi cate un test din asta pana iti apara II si cat timp ele tot apar tu sa faci si dragoste. te opresti in ziua in care faci testul si iti iese negativ.
Eu am folosit 6 teste, al saselea fiind negativ, si am ramas insarcinata. Le-am inceput din Z12. DAr ti-am zis ca sa fii sigura ca nu pierzi ovulatia poti incepe mai devreme. Nu ai ce pierde, decat niste bani dati pe aceste teste. Si eu cred ca daca in zilele in care ele se pozitiveaza faceti si sex sansele sa apara bebe sunt foarte mari.
Te pup si curaj mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Carmina,Ninia,L5845,Alinuscha,Alyx va multumesc mult pt imbarbatare,am iesit din butoi…..viata e frumoasa si trebuie sa ma bucur de ea.O sa vina si randul nostru,sunt sigura!!!!!!!
Pepsi sper ca cel mic e bine.Sanatate!
Michelle imi pare rau pt ziua 1,iti doresc putere sa o iei de la capat luna asta!
Miha imi pare rau de rezultat dar nu ma pricep sa te ajut cu interpretarile.
Carmina lasa ca ajungem si noi la targ la anul......

Va pup pe toate si ma intorc la treaba!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

mav excursia mea la unguri va mai intarzia, pentru ca "tornada" hormonala trebuie intai adusa cat de cat la normal, trebuia de mult rezolvata problema asta, dar am avut ghinionul ca nici unul din medicii pe la care m-am perindat pana acum, sa nu caute mai amanuntit cauza problemelor mele. S-au limitat in a incerca sa remedieze efectele, nu cauza si de aici, s-a tot lungit, s-au cronicizat treburile si a trecut timpul aiurea fara sa se rezolve nimic concret. Probabil ca fiind chestii vechi, va dura ceva pana se rezolva, dar mergem inainte si pana la 50 de ani, nici vorba sa renunt, asta ma motiveaza si imi da putere. Cam asa sta treaba la mine...
alinushca raportez : 11 martie 1975 ( ce baba sunt )

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

L5845 (sa-mi spui cum te chema ca mereu uit cifrele astea ) fac eforturi pentru ca intr-o saptamana am ajuns o epava. Nu am facut decat sa fumez, nu am mancat, am plans mereu, am slabit 2 kg si la mine e naspa ca zici ca sunt schelete ambulant, m-am obosit cu tot felul de prostii ca sa nu am timp sa ma gandesc si acum sunt varza. iar daca mai vreu sa fac un bebe stiu sigur ca nu asta e calea cea buna, distrugandu-ma fizic ca sa nu mai pomenesc de psihic. Doar ca, asa cum spunea si Michelle, nu poti pune Stop!! gata, de maine o sa simt altceva.
Iar eu am un sentiment acut de FRUSTRARE, nu pot trece peste el. Si mai stau o luna. Daca nici atunci nu ma mai lasa merg la un psiholog poate ma ajuta el.

Mergi la inceput