Durerea unei pierderi de sarcina ( 40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Am vazut ca pentru voi ziua mea de cm este doar prima zi si gata...pentru mine nu este deloc asa...era ultima luna cand as fi putut ramane gravida inainte de ziua de 26 octobrie,inainte de cea mai grea zi din viata mea,era sansa mea sa nu innebunesc in acea zi...as fi vrut sa ma fii inteles,ca in sinea am sperat putin ca fiecare...dar pe mine minunile ma ocolesc...Cand v-am scris am avut un firicle de sange iar de atunci nu am mai avut nimik...ma credeti nebuan stiu dar eu inca sper sa nu vina cm-ul...stiu ca e imposbil ca e semn clar mai ales ca am simptome clare insa eu ma agat de orice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Michelle, daca innebunesti cum spui tu pe 26 Octombrie, ce o sa mai faca copilul pe care IL VEI AVEA cu siguranta ? Ce sa faca un copil cu o mama asa de trista si de nefericita ? Stii ca sunt unele femei care au avut copii dupa 7-8 ani de incercari. Dar i-au avut. Nu au ramas pe dinafara ca sa zic asa. Nu o sa ramani nici tu pe dinafara. Linisteste-te, lasa ingerasii sa fie ingerasi si o sa vina minunea aia in care spui ca inca mai speri. TU ai spus ca inca mai speri si sunt sigura ca este adevarat. La tine a trecut un an in care ai fost foarte trista si in care ti-a fost foarte greu. Stii foarte bine ca starea asta nu face bine la conceptie si la bebe. Ar fi mai bine sa privesti ziua de 26 Octombrie ca pe iesirea din doliu. TREBUIE sa iti revii si sa fii tare. Nici nu ai vreo alta alternativa.

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Nu mi se pare corect..cum adica?Atata timp cat sufar nu mi se va trimite un copilas sanatos sau cum?Pai atunci nu voi mai avea niciodata ca de suferit dupa ingerasii mei voi suferi mereu!!!Asta nu se poate controla,nu pot sa zic"gata nu ma mai doare sufletul,gata de azi nu mai sufar"nu se poate asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Michelle capul sus draga mea, hai, nu lasa durerea sa-si faca de cap cu sufletul tau si cu inima ta, iar noi, suntem alaturi de tine mereu, nu mai spune altceva, ca stii bine ca nu e asa...imi pare tare rau ca din nou ai cazut, sper ca macar de data asta sa gasesti acea putere interioara care eu sunt sigura ca o ai, si sa mergi mai departe...poate totusi firicelul acela de sange, e de la implantare, te-ai gandit la asta? Stii doar cum e vorba Laurei-Ioana : " pana nu e rosu, mai e o speranta"...asa ca...iar in legatura cu ziua de 26...stiu ca o sa fie o zi extrem de grea pentru tine, dar poate asa cum zicea si alinushca, ar trebui sa incepi sa privesti totul cu alti ochi, sa inchei perioada dureroasa de doliu si sa consideri ca e timpul pentru un nou inceput. Asta nu inseamna sa nu te mai gandesti, pentru ca amintirea puilor tai va ramane vesnic in inima ta, chiar daca vei avea 100 de copii sanatosi, dar macar sa incepi sa te ridici si sa privesti viata mai optimist si cu mai multa incredere si speranta, chiar daca pare imposibil sa faci asta. Hai, incearca draga mea, stiu ca ai putere, noi iti intindem toate mana ca sa te ajutam, stii bine. si ai te rog grija de tine si incearca macar putin cate putin , in fiecare zi, sa vezi luminita de la capatul tunelului, ca o sa-ti fie mai bine.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

L5845-draga mea nu am spus ca nu sunteti alaturi de mine ci m-am referit ca nu ma intelegeti intru totul...credeti ca e asa usor sa inchei o perioada de doliu?asta se face de la sine si nu cand vrem noi...daca s.ar face cand am vrea noi atunci toti am fii fericiti.Nu mai pot auzi acest argument"daca suferi atat nu ramai"...nu au legatura pentru ca eu de suferit voi suferi mereu dupa ingerasii mei,cum poate sa nu ma doara sufletul acnd ma gandesc la senzatia care ama vut-o cand am mangaiat-o si cand ma rugam sa deschida ochii....sunt momente de nedescris...mi s-a smuls o bucata din inima..pe viu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Va pup! Ati scris asa mult, ca iar mi-a fost greu sa citesc...
Va multumesc pt toate gandurile bune pe care mi le-ati adresat si doar pt ca existati si sunteti mereu aici pt mine!
Michelle, stii ca eu mereu ziceam ca e bine sa alungam gandurile rele si sa gandim pozitiv. Ceea ce incearca sa-ti spuna Lau-Meli este atat de adevarat! Uite, cel mai bun si mai apropiat exemplu: ieri am avut o zi grea si am plans mult... (Nici azi nu sunt in apele mele, dar vei trece peste toate obstacolele, nu ma dau invinsa! ) Cum m-am vazut cu puiul meu, aseara tarziu, cand am ajuns eu acasa, din senin, fara vreo explicatie logica, Sebi s-a facut moale ca o carpa, mi-a facut febra (39'C)... L-am pazit toata noaptea... Azi dimineata nu mai avea nimic si am avut chiar curajul sa-l duc la gradi. Poate sa zica cine ce-o zice, eu sunt sigura ca i-am transmis copilului meu starea mea proasta!
...Asa ca... mai taras, mai grabis... ma straduiesc sa ma mobilizez si sa ma ridic din gaura neagra in care eram, e un efort mare... dar il fac pt puiul meu!
...Asa ca, si tu sa ridici fruntea sus, trebuie sa mergi inainte! Mai bine ca ti-a venit cm, pana la ovulatie se reface si sotul tau dupa accident si vei avea si tu grija sa nu mai iei progesteronul acela aiurea si poate ca se va intampla minunea pe care o astepti de atata amar de vreme! Pregateste-te sa te bucuri de viata, macar luna asta, nu e nevoie sa-ti propui un termen mai lung, ok!?

Va pup pe toate, trebuie sa ma intorc la indatoririle de serviciu!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Nici nu stiu de unde sa o apuc ca s-a scris mult si trist.
Sincer credeam ca astefl de probleme sunt rare. ca intra aici cate o fata/mama poate o data pe luna si scrie ca se simte bine, asa cum si mie mi s-a intamplat. Te simti inteleasa si poti sa-ti plangi durerea in liniste. dar cand vad ca este atat de des ma apuca spaima si imi pare rau ca se intampla si se intampla cui nu trebuie. Stiu ca suna tendentios dar asa am ajuns sa gandesc .

Carmen ce consolare as putea sa-ti aduc eu ? Doar o mare intelegere pentru durerea ta si o imbratisare puternica . cat priveste bromcriptina asta pe mine aproape ca m-a adus in colaps...era sa mor de la ea. Atunci medicul mi-a dat un alt medicament dar nu stiu cum ii zice. este o sticluta mica cu doar 2 pastilute in ea, si costa in jur de 1 milion. Eu zic sa vb cu mdicul si daca ai apucat sa iei bromcriptina(criptina=ce denumire predestinata) si nu ti-e bine sa opresti si sa ceri asta.

Iuly stiu durere mare...cat priveste chestia cu RH si la mine e la fel. Eu am pozitiv si sotul negativ. Dar am inteles ca nu-i nici o problema combinatia asta acum insa ma gandesc daca totusi nu mi- s-a intamplat asa tocmai din aceasta cauza?

DanaD imi pare rau pentru pierderile tale. Poate aici alaturi de noi sa gasesti un strop deliniste si de alinare. pe mine m-a ajutat foarte mult. ma juta sa nu am momente "moarte", un loc in care sa vin sa plang.

Mergi la inceput

Te cred draga mea Michelle si imi inchipui ce e in sufletul si inima ta, nu poti intr-adevar sa spui "stop" dintr-o data...dar cat crezi ca o mai poti duce asa? Cu atat mai mult cu cat stii si tu si stiu si eu ca esti constienta ca durerea asta nemarginita nu-ti face bine, sta in puterea ta ca putin cate putin, sa incerci sa depasesti momentul, fara sa renunti la amintiri, incearca sa renunti macar cate un pic, la durerea care te macina si care nu face decat sa te distruga si NU AI VOIE SA PERMITI DURERII SA TE DISTRUGA, intelegi? si putere maxima, stiu ca o ai, las-o sa iasa la suprafata si sa actioneze spre binele tau.

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

...si nu numai (continuare)

Danangie, si sper sa fi avut mana aurita si sa fi fost doar sarcina oprita in evolutie fara mola.

Flavia si mie imi este teama sa nu exagerz cu Mihnea si fac eforturi sa ma pastrez pe linia de plutire.

Andreea sarcina usoara in continuare si Laura la fel, am vazut ca a mai crescut cu o saptamana "surpriza" din burtica .

Musettepink hai sa ne luam de mana. Eu acum imi zic ca si asa e o procarie de targ, aglomerat si ametitor si super cald acolo (deh, cand strugurii sunt acri )

alinushca sunt de acord cu listutza. Ziua mea e pe 26 ianuarie.

Nina, acum CM-ul a venit dar cand ai unda verde sa te apuci de bebe?

Nana, felicitari sa fii o mamica sanatoasa si frumoasa si mult lapte in tate pentru bebe mancacios!!! (am fost si eu cu ea la odisee la mamici de sept.-oct ).

Asa ca L5845 vezi cum vine "trecutul" si ma deranjeaza, fir-ar sa fie de treaba!? dar eu o sa incerc sa-ti urmez sfatul

Slimatei hai ca ai fost absolut haioasa cu ursul si cainii . Pana la urma tu sa fi sanatoasa.

alinushca si eu sunt de parere ca ar trebui sa "gresesti" un pic calculele si sa iti pregatesti o surpriza asta bineinteles daca dpdv medical nu ai nici o restrictie .

Mergi la inceput

mav imi pare rau de Sebi, dar sa stii ca in momentul cand am citit ce ai scris, exact la ceea ce spuneai tu m-am gandit instantaneu si anume ca i-ai transmis fara sa vrei, starea ta, micutului si asta pentru ca, desi se taie cordonul ombilical la nastere, legatura dintre copil si mama lui, ramane puternica si indestructibila.
Sper sa reusesti sa te incarci TU de la el cu energie pozitiva si sa te bucuri de fiecare nazbatie a lui, prin asta sa-ti alunge norii negri care vor sa se adune la tine. Nu-i lasa, bucura-te si traieste din plin toate care sunt bune in jurul tau si atunci, cu siguranta te vei detasa de tristete si se va intampla si la tine minunea cu nr.2 .

Lau-Meli si
Poze

Mergi la inceput