Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
Amma23 spune:
Iunita, tocmai am citit cu ascunsul alimentelor unul in altul...oupsss.Promit sa incerc maine fara
Ama si Lucas 12 Martie 2007
coolutz spune:
quote:
Originally posted by biky
TZUNA, KMI, ANAALINA, precum si celelalte fete COOLUTZ, IUNITA, ANAMANA si altele pe care nu le mai retin , care au fotomodele, si noi avem 6.800 gr la 6 luni....deci suntem destul de multisoarein aceasta situatie, asadar este o greutate care se incadreaza in limite normale....Eu v-as intreba....voi sunteti mai grase? Daca nu, atunci nu va asteptati la copii grasuti!
Caterina a luat in prima luna 1 kg, apoi 800 gr si de atunci 500 gr in fiecare luna. La inceput am fost disperata, dar mai apoi m-am mai linistit citind aici pe forum.
mda...bine ne sade noua, baietel fiind intre atatea fotomodele fetitze diana jorsv-am luat..asta este...la 6 luni fara o sapt avem 6180 g, deci pe la 6 luni o sa avem undeva la 6300, conteaza sa fie sanatos
si-a dublat greitatea la 4 luni(s-a nascut cu 2750), a luat cate 1 kg in primele 2 luni dupa care a inceput sa scada, au fost luni in care a luat numai 200 g ...acum se mentine la aprox 400 g pe luna, eu sunt mutumita
laptele praf care ramane de la bb nemancat nu se arunca ...asa o ciocolata de casa buna se face din el....cel putzin eu asa am facut atunci cand am luat la inceput formula pt siguranta.(sa nu cumva sa nu se sature de la san)
,
andrea si andrei(6april2007)
diana_jors spune:
coolutz: ne-ati fi luat voi, dar noi ne-am nascut cu 3300 deci inca nu-s sigura ca are greutatea dublata...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
alionushca spune:
Ammavezi ca nu e vorba de ascuns alimentele - de ex. cereale-lapte-fructe - e perfect - asta in situatia in care fructele le-ai inceput inainte de ai da cereale - si nu doua alimete noi in aceiasi zi. eu astept cind incepem fructele - am sa-i introduc in cereale - ca sa nu cumpar cereale gata cu fructe, si in brinzica am sa-i pun.
Bine se recomnada chiar de pus in legume de ex. o masura de laptic ca sa le accepte incetul cu incetul - e normal - sau pentru ca sa vrei tu sa fie mincarica bebelusului.
Este o regula peste care se sare bine de tot(si nu e bine) - un aliment nou la 5-7 zile - eu am introduc de ex. hrisca, dupa o saptamina orezul, dupa orez porumb, saptamina viitoare incep legumele - care tot va dura injur de 3 saptamini(vedem cum le accepta)si dupa fructele.
S-a trezit Ilinca vorbim miine - eu azi evadez la antrenamente
Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI
Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)
laura_oana spune:
am uitat sa zic ceva
se zice ca baietii ar fi meteodependenti...ei bine fi-miu e cel mai bun meteorolog pe care il cunosc..daca e mai agitat ca de obicei si nu ii intri in voie cu nimik si DOARME mai toata ziulica, ei bine cat o fi el de soare pe cer e clar ca vine ploaie, furtuna cu tunete si traznete.de ex azi era un soare pe cer si doarme edy de azi dimineata intruna e matzait , nu ii convine nimika...acuma e un vant afara si se vad niste nori urati de tot afara.sigurat vine ceva urat in seara asta!!!
atat ...deocamdata
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Amma23 spune:
quote:
Originally posted by alionushca
Ammavezi ca nu e vorba de ascuns alimentele - de ex. cereale-lapte-fructe - e perfect - asta in situatia in care fructele le-ai inceput inainte de ai da cereale - si nu doua alimete noi in aceiasi zi. eu astept cind incepem fructele - am sa-i introduc in cereale - ca sa nu cumpar cereale gata cu fructe, si in brinzica am sa-i pun.
Bine se recomnada chiar de pus in legume de ex. o masura de laptic ca sa le accepte incetul cu incetul - e normal - sau pentru ca sa vrei tu sa fie mincarica bebelusului.
Este o regula peste care se sare bine de tot(si nu e bine) - un aliment nou la 5-7 zile - eu am introduc de ex. hrisca, dupa o saptamina orezul, dupa orez porumb, saptamina viitoare incep legumele - care tot va dura injur de 3 saptamini(vedem cum le accepta)si dupa fructele.
S-a trezit Ilinca vorbim miine - eu azi evadez la antrenamente
Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI
Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)
Fructele le-am inceput de vreo dpua saptamani, nici nu mai stiu...tre sa ma uit.Deci de vreo doua saptamani avem doua mese, una de fructe , una de legume.Azi am bagat doar cerealele.
Pe la sfarsitul saptamanii viitoare incerc sa bag si carnea si apoi branzica, sau invers? Voi cum ati facut?
magdutah spune:
Laura si al meu doarme! si tot vreme rea este si pe aci. Si nu mi-a venit sa cred ca a adormit caci era radioul deschis si eu pe covor sortand hainutele lui cele mici! Si ce mici mi se par acum Vreau sa le mai trimit acasa la mama ca in curand mi se umple dulapul. I-am pus deoparte doar unele care mi s-au lipit mie tare de suflet.
De exemplu un body care mi l-au dat la iesirea din maternitate, ca al meu Mateias era prea mare si nu incapea in nimic din ce ii pregatisem eu , v-am spus ca in final l-am scos invelit in paturica ?
Magda Matei 9.04.2007
Amma23 spune:
laptele praf care ramane de la bb nemancat nu se arunca ...asa o ciocolata de casa buna se face din el....cel putzin eu asa am facut atunci cand am luat la inceput formula pt siguranta.(sa nu cumva sa nu se sature de la san)
,
andrea si andrei(6april2007)
[/quote]
Yami, yami...si eu la fel....da' sper sa-l ia acum( asta-i a doua cutie), da' sper sa nu mai fac multa ciocolata ca ma ingras si mai mult
Aa, ieri si alaltaieri i-am dat suzeta.A fost prima data si a molfait la ea cu mare, mare placere.I-am dat-o ca eram la cumparaturi si nu mia tacea in carut.Sper sa nu i-o dau de tot.
Saptamana trecuta am fost la ocean , 5 ore de mers cu masina si dupa ce a dormit vreo ora jumate mi-a facut un scandal asa pe vreo 200 de km, de a innebunit tata'su.Se plictisise rau de tot.Si la dus si la intoarcere.
Voi ce le faceti sa taca. Mai aveti exemplare ca al meu? Eu am uitat toate jucarelele acasa, asa ca nu i-am facut nimic.Si nu cred ca ar fi schimbat ceva, oricum.A plans pana am oprit...de vreo 3 ori pana acasa.
Mai vroiam sa zic ceva si am uitat.
laura_oana spune:
edy cand vede masini e nebunie...nu mai are astampar mai ales pe cea a tatalui meu..e ROSIE...
EL DOARME IN MASINA DE RUPE, chiar i-am zis lu tata:"cand nu vrea sa doarma, te chem sa facem o tura cu masina!"nici nu apuci sa pleci de pe loc faci coltu blocului si lui i se inchid ochiie cuminte in masina ii place!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
magdutah spune:
Aliona eu cred ca scaunelul s.a stricat ca era facut din China.
Va spuneam ca ne-a cazut o roata de la carut si acum suntem prizonieri in casa (noroc ca ploua si nu se mai opreste!!! ) . Ei bine, marti am fost si i-am luat carut nou baitului caci pe care il aveam era deja folosit si am zis ca merita si el unul nou si cine stie poate ii facem candva si o surioara ...etc. Zis si facut am mers in magazin cu tot cu flacau si l-am asezat in diverse caruturi. In cele care erau stramte incepea baiatul nostru sa se foiasca si sa planga, in 2 mai largute se invartea sa se joace si mai frumos se punea pe "aaaa, aaaa..." adica vroia sa doarma ! Deci ii luam baiatului carutul preferat, ajungem acasa si trece tata la montat carutul . Va vine sau nu sa credeti roata nu statea nici la asta !!! L-am impachetat si a doua zi la magazin cu el. Cel de acolo a spus ca ne da o roata noua. Sotul a inceput sa ii explice ca nu prea am vrea ca deja avem aceasi problema cu alt carut etc. ... Apoi ala ca nu ne da banii inapoi ci o sa ne dea ... (nu imi vine in romana numele) bon valoric (e corect ? ) ca sa cumparam altceva de la ei , la care sotul iarasi ca de ce, ca doar vede ca e stricat carutul ... In final suna vanzatorul la sef si ii spune de fata cu al meu sot urmatoarele : a venit deja al 3 client inapoi cu acelasi tip de carut si el nu mai are nici un chef sa dea bonuri valorice!!! Si am primit banii inapoi !!! Carutul facut in CHINA !!!
Magda Matei 9.04.2007