Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
iunita spune:
Ama pai cereale cu fructe e ok... eu ma refeream la conopida cu caise, galbenus de oou, peste si iaurt.
biky.. bai ce oameni...bai.... cata rasutate..sa nu lasi tu bucuria omului de a fi joi... bine ma, fie... treaca de la mine..e vineri. in cazu asta schimb ginu pe ceva mai tare... un kamikaze o treaba.....aaaa... apropos(nu stiu de ce anume dar...apropos)... baui cateva zile redbulici.. ca deh.. ete lula.. ca la 10 as fi dormit ca calu, pardon de expresia cacofonica.
asa.. si inca 2 chestiuni despre fi-mea ca cica e desprecopii nu despre dilii ca mine:
1. din mana sortii azi a mancat mancare facuta de ieri din cauza de lipsa de timp. si cica a fost mai buna ca mai vroia da' nu mai era....s-or fi amestecat gusturile mai bine?...
2. eu nu o distrez dar isi face ea singura de lucru. cu babetica. cu curele cu.... picioarele ..de ma dispera. fac un slalom.....
gata ca vrea sa tasteze si ea. pupam
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
elpower spune:
quote:
Originally posted by iunita
asa...
elpower fructe amestecate in lapte. nu stiu cat de rau e dar nici cat de bine. ce cred e ca nu e corect. tu daca nu manaci fasole dar stiu ca iti place marmelada si iti pun fasole in marmelada..ce zici? da-i lapte si gata. va ajunge sa nu mai aiba incredere in ceea ce ii dai sa pape. nu sunt de acord cu ascunsul unor alimente in altele. ( iar pepeni ,da?)
buburuza mea
ruza buburuza
Vad ca am iscat un nou subiect cu pititul fructelor prin lapte. Si nici macar nu il dadeam asa doar ca sa-l manance sa ii ascund gustul, ci pentru ca ea e moarta dupa combinatia asta. E chiar bun. Ce iaurt cu fructe nu mancam? Si nu e bun? Si eu cred ca, fiind asa lenesuca, ea se plictiseste de papat cu lingurita pt ca daca nu-i mai dau dupa, nu cere, neaparat, ci imi cere la interval mai scurt sa pape iar, dar daca ii dau acelasi lucru, dar cu biberonul, il papa tot.
Despre oparit inauntru, n-am patit-o, dar, de cate ori o dau cu creme cu zinc se "piteste" (ce ma distreaza cuvantul asta) si pe acolo cate ceva, asa ca nu vad care ar fi problema.
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Val_ spune:
Da aveti ceva spor la scris. Inca nu am apucat sa citesc din urma dar sper sa reusesc.
Eu sunt in plina criza de durere de coloana, sunt suspecta de hernie de disc. Cert este ca iau un pumn de pastile si nu sunt capabila sa fac nimic. Nici sa ridic fetita. Deocamdata este mama la mine dar o sa plece maine. Nu stiu ce o sa ma fac.
Fetelor spuneti-mi si mie este posibil ca in a doua luna de ciclu sa intarzie o saptamana (pana acum)? Ca sarcina nu prea cred ca este dar nici nu imi aduc aminte sa imi fi intarziat vreodata atat de mult. Poate este vreo tulburare hormonala ceea ce ar fi cam nasol.Am pus si eu o poza mai artistica facuta de tati Mariucai:
<url="http://good-times.webshots.com/photo/2348574420102194638YeofVz">Poza artistica facuta de tati</url?
Absoluta te rog poate imi trimiti si mie PM sa imi spui daca esti multumita de tipa cu curatenia.
Pupici
Val_ spune:
Incerc sa pun din nou poza
<url="http://good-times.webshots.com/photo/2348574420102194638YeofVz">Poza artistica facuta de tati</url>
magdutah spune:
sa va aratam si noi jucariile noastre preferate:
1. pisicuta
2. jungle gym
3. albinuta
Va pup ... azi cred ca am recuperat ceva din lipsa de pana acum :))
Magda Matei 9.04.2007
iunita spune:
azi sunt mama, tata si bunica lor si inca 3 rude.. rup forumu in 2.
elpower..pai vezi bre daca nu te exprimashi clar? dupa cum bine ai citit ii spuneam lu bicky ca poa sa puna 1-2 masuri d elapte la pireul cu fructe. ca si io pun. da' tu ai zis ca "dupa ce incepe sa nu le mai vre i le ameste cu lapte" (ceva de genul. nu ma pune sa caut ca am o gramada de treaba (haaaaaaaaaa haaaaaaa haaaaaaa)
asa...
Atentie! BARFA! eram p'afara si pt ca era super cald infanta era cu talpili la aer, panatloni 3 sferturi, tricou cu maneca scurta si palarie de soare. afara 27C ca avem un cazino cu termometru(why? tell me whhhy?!...) fix in fata aleei(aleii?) pe care ne plimbam respectiv stam. buuun. pe langa mine trec 2 doamne una tanara DT si una mai batrana DB cu un bebit in carucior.
Discutia:
"DB - Phiuuu ce cald e !!"
"DT - Daaa... groaznic. noroc ca am imbracat-o p'asta mica mai subtire azi!"
(din culise: eu incantat..uite dom'ne... asa da...)
ies actorii din scena. dupa o scurta pauza DT se intoarce pe alee. Arunc un ochi la copil... mda.. se pare ca totusi unii se pregatesc de Sahara. Vezi Elyanee..veeeeeeezi? veeezi?
Decor: aleea cu castani (p.s. mi-a picat una in cap cu tot cu tepii ei. auch!)
Recuzita:
DT- camasuta cu vedere la sotine, pantaloni lungi , papucei
DB - din pacate tot cu vedere la sotinel , inclusiv buric, fusta midi si tandale
Bebe- ceva pe dedesubt, costumas cu totul din ala plusat DESCHIS la nasturele d ela gat, caciulita si sosete plus paturica trasa ce-i drept intr-un colt.
Cade cortina...BUM!
Val si io am patit la fel. am facut 3 teste de sarcina ..si in ziua in care sunam sa imi fac programare la doc...au venit si mizerabilii.
laura+oana cred ioc a ai vrut pentru ca sa spui meteosensibili..ca meteodependenti e grav..daca ni se termina meteo....?!
sa ma dea cineva afara! va rog... ! am vase de spalat, macare de facut....
hai inca una si-am plecat:
eu: buna ziua! as vrea ceva pt fetita mea. stiti..s-a iritat .. e foarte rosie pe... ee..interiorul labiilor(ca doar de, nu era sa zic pasarica in farmacie... nu?!) si ..am dat-o cui bepanthene...daca ati putea sa imi recomandati..experienta si .. inteligenta dvs..bla bla...
farmacista: sigur e pt fetita? ca puteti sa-mi spuneti daca e pt dvs"
Va dati seama ca io chiar am nevoie sa ies din casa daca pana si farmacista m-a vazut asa "oparita"....
buburuza mea
ruza buburuza
iunita spune:
Amma daca nu te-as sti femeie la casa ta as zice ca ma complimentezi cu intere ascunse.
Lume draga, pana acu avusei norocu sa nu cada moatza din pat. in schimb a "cazut" de pe paturi pe parchet si pen'ca era varza de somn s-a dat cu nanaul de podea si dai si urlaaaaaaa si dai si urla..deci poa' sa fie rubrica speciala cu prima labinuta care a cazut de pa parchet pe parchet?
v-am pupat..ne citim cat de curand! acu ma duc sa smotocesc baraitoarea.
buburuza mea
ruza buburuza
laura_oana spune:
meteosensibili...SCUZEEEEE
..FEREASCA SFANTU DE...DEPENDENTA...
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
elyanne spune:
Du-te si spala vase... am de lucru... mai taci... ca nu poci sa ma concentrez...