Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelor!

M-am apucat de citit si pe ce pusei ochi????
Rianna_stef Felicitari!! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara! Sa ne spui unde venim sa facem galerie!
In privinta cezarienei... cred ca trebuie vorbit cu medicul.

madybulancea felicitari pt dintisor!
karla32 au am la patutul lui Tudor saltea tip Relaxa facuta la comnada pt dimensiunile patutului. Are 2 fete iarna/vara si am dat chiar f putin pe ea.. vreo 800 de mii parca. Si e si inalta adica la vreo 15 cm daca n-or fi mai multi. Mie mi se pare f buna.

nu mai pot nici sa citesc ni ci sa raspund ca nu ma mai lasa motatul meu.

doar atit iunia am vazut doar poze dar o sa imi fac timp sa si citesc... felicitari! alte cuvinte sunt de prisos.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Iar eu. Saptamana asta a fost cu adevarat speciala pentru noi. Ia priviti ce ocupatie are fiica-mea azi. E filmat cu telefonul, nu se vede grozav. Poate pentru unele dintre voi nu e mare lucru, dar eu m-am topit.

Roxanici, sa fie Adrian de elena2006?

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by arissa

Iar eu. Saptamana asta a fost cu adevarat speciala pentru noi. Ia priviti ce ocupatie are fiica-mea azi. E filmat cu telefonul, nu se vede grozav. Poate pentru unele dintre voi nu e mare lucru, dar eu m-am topit.

Roxanici, sa fie Adrian de elena2006?

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

draguta de ea ce munca a mai tras...felicitari..e o zi mare pt. voi

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Maria a plans mult aseara inainte de culcare. Sigur o durea ceva ca urla mai mult. Pana la urma s-a linistit. Dar greu si in brate , plimbata, i-am cantat... M-a enervat rau si sotul ca ea de fapt adormise, eu m-am dus la dus si s-a trezit urland. el a incercat sa o linisteasca cu suzeta cum faceam de obicei, a luat-o si in brate dar tot plangea si atunci a pus-o in pat si lasat-o sa planga pana am iesit eu. Motivul: o fi apucat-o ca atunci cand era mai mica. Dar eu sunt sigura ca o durea ceva. Ca ea nu a mai plans de mult asa. In consecinta : ne-am certat si apoi ne-am culcat semi suparati.

Ieri m-am intalnit cu ELYANNE si copiii in parc. Maria abia adormise, Mihai dormea si el dar m-am amuzat cu Andrei. E asa dulce.. si au crescut atat de mult... Il ridicam in sus si radea in hohote cum face si Maria cand ii fac asa. S-a cocotat pe mine ca o maimutica, mi-a gustat bluza... Un scump ce sa mai.. Iar ELYANNE- arata super. Ii prieste sa fie mama + sala .

O duminica placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Cria faina faza cu suptul piciorului. Mariuca mea este deocamdata la prinsul piciorului cu mana dar nu il baga in gura deocamdata.

Arrisa am admirat-o mult per Maya cum s-a ridicat ea. Ce ambitie. Cred ca si eu ca este o zi mare pentru voi. Felicitari.

Roxanici ma bucur mult ca Raresu este OK.

Tzuna si Mariuca mea a plans ieri de nu mai stiam ce sa ii facem. Chiar ma gandeam ca ar fi culmea sa aiba colici la 5 luni ea care nu a avut deloc. La noi sotul meu este foarte rabdator cu ea, o plimba, ii canta o leagana, eu nu am rabdare.

Si noi am avut astazi un progres: Mariuca s-a intors pe burta pentru prima oara si dupa ce a incercat in fel si chip sa se intoarca la loc pe spate si nu a reusit a inceput sa boceasca si a trebuit sa o intoarcem noi.

Fetelor s-a confrunta careva cu o constipatie la bebe care nu cedeaza sub nici o forma, nici macar cu pruna? Si daca da ce ati facut ca sunt disperata. Am ajuns sa ii punem supozitor zilnic ca daca o lasam mai mult devine atat de tare ca este un chin pentru ea si imi este si frica sa nu se raneasca la fundulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

intru si eu putin. Intreba cineva de taxele de transport la La Redoute. Sunt 2 feluri de taxe: FDP - aprix 5 euro, si transport - in functie de produse, greutate... aprox 10% din valoare. Acuma: exista coduri de reducere, care fac FDP 0, si in plus fiind livrate in alta tara, se scade TVA-ul... deci de pe la 80 euro valoare colet ai TVA-ul scazut mai mare decat taxele de transport.

Eu ma bag in bucatarie, sa incerc pentru prima data in viata sa fac Lasagna, cu sosurile facute de mine (daca stiam ca sunt, le cumparam gata facute ) ... sa vedem ce iese, sotul deja m-a anuntat ca el mananca in oras

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna fetelor.prea liniste astaz.
noi suntem bine putin agitati din cauza gingiilor si nu prea papam.
roxanici ma bucur ca rares este bine.
revin mai tarziu

matilda[mama lui mousa][03.04.2007]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

pai bine mai Roxana, ne lasi sa ne facem griji in legatura cu starea de sanatate a lui Rares, iar voi va faceti coada colac si plecati in plimbare in Sibiu; de data asta te iertam mai ales ca ai venit si cu poze ;
sa stiti fetele ca, cu noi nu s-a intalnit Roxi( nu de alta dar sunt si eu din sibiu) , parca as zice si eu ca e David de Mihaelaa?!?

deci ne mai tii in suspans?

Val imi pare rau pt problema voastra sper sa se gaseasca solutia sunt sigura ca iti vor raspunde fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

am citit si eu cat am apucat si

Riana_stef - felicitari!Pe cuvant de nu-ti dau medalia pe forum aici pt curaj.O faci cu buna stiinta.Doi micuti cu scutece in acelasi timp,jucarii,hainute,...wow.Va doresc un bebe sanatos,cumintel si asa cum vi-l doriti voi!

Val - noi avem probleme mari cu constipatia si reuseste sa faca doar cu un siropel.Nu da dependenta,e doar laptic cu zahar si asa face.Eu am postat ceva in urma ce am tras-o cu stomacelul lui.Peste o saptamana vin in tara si ma intalnesc cu o mamica,daca vrei aduc si pt tine o sticluta si te va contacta ea sa ti-l dea.Supozitorul ii da dependenta si ii face stomacelul lenes,deci daca vrei zi-mi

Am mai vazut ceva poze.Rares a crescut fata de ce spunea Roxanici,maslinie fata sau asa vad eu in poze,frumos.
Cine e la intalnire,habar nu am.

lilidana - hai mai zi cate ceva de David,de voi.Cum mai e Karina la scoala?

am mai vazut ceva pozici noi la Karra,Diana

ma retrag ca am chef de clatite,asa ca ma duc in fum in bucatarie.

o seara buna pupici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Noua nu ne zice nimeni:

LA MULTI ANI!!!]:(]

Azi am implinit 6 luni si ne-am plimbat pe la bunici si ne-au umplut pusculita cu banuti de hainute de iarna.

Constipatia am vazut ca era de la cereale asa ca nu i-am mai dat , si cand am vazut ca face ca o oita i-am dat suc de struguri care a ajutat-o imediat.

[red]Diana cum fu lasagna ???ca mi-a plouat in gura cand am citit,imi plac la nebunie pastele si alte combinati dar al meu nu se omoara dupa asa ceva si decat sa fac trei lulele mai bine ma las pagubasa si mai mananc pe la unu pe la altul.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput