Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)
Raspunsuri - Pagina 21
karra80 spune:
Roxanici acu iara ne tii in suspans?
deci David de Mihaelaa? A venit in Romania si nu ne-a zis nimik?
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
B_Zara spune:
Karla 32, eu am saltea cu cocos de la Barza si mi se pare super ok. Ramine de vazut daca se "pupa" insa cu dimensiunile patului tau.
karla32 spune:
B_Zara, multumesc. m-am uitat pe site. E tot sandwich, cu poliuretan la mijloc. Se potriveste la patut ca dimensiuni dar...inca stau si ma intreb, oare nu o face groapa? Am un fix, recunosc...Mai imi dau un termen de gandire pana maine, si ma hotarasc.
Ha!Luca doarme pe burta! Nu-mi vine sa cred. Dar ce se va intampla cand va vrea sa se intoarca... ca nu poate singur! O sa urle, bineinteles!
Azi era in mijlocul patului, eu in bucatarie faceam curat.Si-l aud dintr-o data ca plange intr-un hal de mi-a sarit inima! M-am impiedicat de aspirator, sa-mi sparg si capul de perete...Ajung in usa, el se uita la mine si scoate un ranjet cu o gura pana la urechi! Nu mi-a venit sa cred ca e asa smecher! A tinut-o asa toata ziua. Din dormitor se uita in oglinzile din hol sa vada cand vin si inainte sa ajung in usa incepea sa rada! M-am amuzat teribil!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
anamana123 spune:
roxanooo, noi acu suntem pe confe si am discutat tema de casa! deci, 5 fete cucuiete am ajuns la concluzia ca e davidutzu de mihaelaaa; sa nu zici ca nu e el, ca mooooorrrr! inseamna ca s-au dus pe apa sambetei veleitatile mele de detectiv!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
coolutz spune:
salutare,
weekendul acesta am patzit 2 nasoale-
1. a picat andrei din pat... din nou...era dimineata, 7.30, l-am luat cu noi in pat sa mai motzaim un pic, sotzul meu se trezeste sa mearga la servici, imi spune sa am grija de copil, eu "da, da..."...urmatorul lucru pe care il stiu a fost "poc" si andrei pe jos plangand....atzipisem...
2. i-am dat de mancare afara si a fost un fiasco..am vrut sa profit de vremea buna si am tot citit pe forum pro si contra la a-i da de mancare afara...si am zis de ce nu?andrei e copil cuminte, mananca elegant...zis si facut i-am pregatit apa si cerealele, castronel, barbetzica si linguritza...si vira afara...la ora mesei a inceput sa urle, nu a vrut sa deschida gura ...asa ca a trebuit sa mananc eu mare parte din terciul facut pt el ..si sa il duc acasa pe jumatate infometat..deci nu mai facem din astea
...ne-am intalnt cu ddana din intamplare...noroc ca ne-a recunoscut ea pe noi ca eu nu o stiam...[rusine mie, dar am si o expl...nu are poze la semnatura dar sa stii, dana, ca povestea am citit-o mai demult....si la mamici de alb si bond...acuma ma prind cine e dana si dragos...]...
dragos e un scump si un cuminte...din pacate nu avem poze dar promitem ca data viitoare cand ne intalnim vom fi echipate cu ap de fotografiat
asa ca kitty ai mai ramas tu sa te dibuim pe undeva ...noi(eu si dana) ne-am intalnit in zon ta(super), chiar daca nu stam nici una acolo
val minunate pozele, dar mai ales continutul lor
iunita- ...
rianna stef felicitari....ma bucur pt voi, o sa fie greu probabil la inceput, dar o sa fie bine pt daria ca o sa aiba cu cine se juca, si voua ca o sa avetzi 2 motive de bucrie care o sa creasca impreuna....
zilele trecute mi-am facut si eu un test de sarcina...(ca deh, intarziase)..si sincera sa fiu ..am ramas putzin dezamagita ca a iesit negativ
karla...mie imi place sa montez lucruri ..cu o sapt inainte sa nasc am montat ditamai sifonierul de 230 inaltime si 3 latime numai eu si sotzul meu + etajera pt copil si inca un raft singura,...daca vrei vin sa te ajut data viitoare..despre saltea nu stiu ce sa zic...ca noi inca stam in patutzul pliant, fara saltea
arissa-scumpa maya si cum se ridica ea in picciare .....
si tot recuperand ca ati ce ati scris am reusit sa ard supica lui andrei..
si am vazut ca dana mi-a luat-o inainte cu vestea intalnirii....
,
andrea si andrei(6april2007)