Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
ioanaradu spune:
iunita du-te fata si fa trebi ca nu ma pot concentra (a se citi ... cica eu mai am de invatat )
ca tot am intrat "o fuga": val mie mi se intampla cam in fiece luna dereglari de-astea, si ma enerveaza rau, ca eu inainte stiam EXACT. acu' mai intru si in panici. am zis ca o sa-mi iau 10 teste de sarcina sa am in casa sa nu ma mai duc la farmacie aproape luna de luna ca se iau alea de ganduri. sau imi pun sterilet ... cand oi avea timp ...
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
roxanici spune:
Iunita lu doamna farmacista tb sa ii zici: "daca era la mine va aratam direct"
Val, e posibil, si la mine e dupa cum bate vantu totusi nu mai devreme de 30 de zile.
Si shimba < cu [ acolo unde vrei sa pui poze.
Tb sa ma intorc si sa imi iau notite ca ati discutat ceva interesant cu lapte, fructe, cereale.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
gabi78 spune:
val super poza! Mariuca are carusel la fel cu al lui Tudor. Dar noi l-am demontat ca asa tragea de el ca imi era ca o sa il rupa.
iunia cred ca trebuie sa te apuci de scris smth nuvele, piese de teatru... ca prea le scrii bine. Ai talent la asa ceva!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
karla32 spune:
iunita, nu esti zdravana! m-am inecat de ras!doarme monstrul mic si pufai pe nari ca un cal!
iar tu roxanici, esti zuza rau!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
karla32 spune:
si mie amma, dar sa fie la Paris!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
madmat spune:
buna fetelor.
mousa astaz a dormit devreme sper sa nu se trazeste dupa o ora
am pus si eu niste poze cu puiutul meu la albinute si bondare dar greu la cap mai sunt pt ca nu stiu sa intru sa ma uit la ele daca au aparut sau nu? si o intrebare am albinutele stiu ce sunt dar bondari nu am auzin niciodata ce sunt?????
si cine ma ajuta sa ma apare si mie pozele lui mousa pe semnatura mea cum se face?
in rest suntem bine numai ca nu ne ies o data dinti ca asa agitat devine ca numai .acuma ma apuc sa citesc in urma ca tare harnicute sunteti
matilda[mama lui mousa][03.04.2007]
karla32 spune:
Mananc borsh! N-am pus ca am uitat sa schimb naiba sa-l ia cum i-o zice!
aici is!
Sper ca merge!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI