MAMICI DE ITALIA (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

nu
ma gandeam ce sa ii cumperi bebelushului..
Exista iconite dealea argintate cu ingerashi???CE ZICI??

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Eu sunt pro-bijuterii,lantisor,bratarica...chiar daca nu le foloseste acum, raman amintire.

+24 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Ale la botez a primit .... haine, jucarii, obiecte de aur, bani. Haine le-a primit mult mai mari, unele ii vin si acum ...

de curand am adaptat (noi si cativa prieteni) o idee ... de a da cadouri la copiii din cercul nostru de prieteni (botez, zile de nastere) cate o moneda de aur. Aceasta idee am preluat-o de la o prietena italianca ... ii facea cadou nepotului in fiecare an o moneda de aur, la 18 ani avea deja minim 18 modede .... un patrimoniu ce mai ... isi putea plati prima rata la facultate.

Ale a primit una la botez de la cativa prieteni, o alta cand a implinit un an de la unii dintre nasi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Sunt italieni.

Sigur va primi chestii de-astea din aur de la bunici, matusi etc. (adica rudele mai apropiate ... si sunt multe). Iar bugetul nostru .... in jur de €100-150 ... e mult, e putin???? Boooo ....

Petronela
bb Silvia

depinde si unde organizeaza botezul, daca este cina sau un bufet/aperitiv ...cu bugetul de mai sus poti cumpara un obiect de aur, ceva care ramane de valoare ... sau vezi tu ce cumperi (monezile care le-a primit Ale nu costa mai mult de 150 €/buc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

dana - botezul e la rest. ... pranzul. Am mai auzit de varianta cu monezi ... si de unde le cumperi? De la orice bijuterie?

mamii - daaa si varianta cu iconita poate fi o idee ... eventual personalizata, scris numele copilului pe spate, ceva ...

ginger - la fetite, da, te mai poti orienta la bijuterii ca sigur le poarta si mai tarziu ... cercelusi, pandative, lantisoare ... da' la baietei .... parca e mai mica gama de bijuterii pe care sa le poarte ... zic si eu ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Petro, o carte a bebelusului in care sa-i treaca ai lui tot felul de date despre el..

Noi de Craciun vom fi in Ro,la sarmalutze de varza acra!

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Raluk-cum e cu noul tratament? se vad ceva schimbari sau inca nu?
Petcost-daca imi vine ceva frumos in minte pt cadou iti spun,m-am mai gindit si eu dar inca nu mi-a venit nici o idee.........
Mikuta-unde esti la riposo????????
Ginger-iti trimit un si abia astept sa ne dai vesti bune luni

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Katia da acum ne-am trezit ,dar nu sint eu vinovata ca sint puturoasa ci vremea ca imi provoaca somn

Petro eu odata cind am fost la un botez i-am luat la bebe si tot baietel era un album pt foto dar expre pt botez cu placuta de argint si ei tin la astfel de chestii

Fetele voi in seara asta ce gatiti pt cina dati-mi si mie o idee.

MIRELA 29+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Eu il astept pe sotz sa-si termine baia si-l pun la lucru..vreau supa de varza cu smantana si marar pe maine si daca-mi ramane varza o calesc si o facem cu tagliatele

+24 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Fetelor, va multumesc pt. idei ... ne mai gandim ...

Eu am facut pt. in sear aasta mancarica de cartofi cu jumeri ... ca mai am cateva muraturi ... si fasole batuta (iahnie de fasole) ....

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput