MAMICI DE ITALIA (8)
Raspunsuri - Pagina 5
MIKUTA4 spune:
GINGER00 si o sa fie totul bine ai sa vezi,Dumnezeu este mare.
Mamii pai hai sa o punem dar ce sa punem la cale?
MIRELA 29+
SARA-MARIA ingerasul nostru
mamii spune:
asa ma gandeam si eu nu mai tineti minte?Si spitalul meu era chiar langa vatican!Eu defapt am si prins putin trafic chiar daca era 11 cand am plekt de acasa am ajuns la spital la 12 fara 20...slava domnului k dak mai stateam o ora in mashina nashteam sigur acolo
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
mamii spune:
oricum e bine sa aveti in vizor si un spital mai apropiat!
nushu ce film ati mai vazut ce revista ce carte ati citit ce....nushu ati mai cumparat...ce vreti voi!Ce faceti de craciun de revelion!...
pet.cost2005 spune:
Ia, ca va dau eu subiect de discutie ... ce cadou pt. un botez as putea lua? Bb e baitel ... iar parintii ne sunt prieteni mai apropiati ... hainute nu pt. ca au primit de la rude si mai are de la fratiorul mai mare (de 2,5 ani) ... la fel si alte accesorii tip carut, patut etc. ... le are "mostenire" de la fratior ...
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
petronela depinde de bugetul tau!II poti cumpara o bratarica din aur nu sunt chiar asha scumpe.Sau un lantisor:)
pet.cost2005 spune:
Sunt italieni.
Sigur va primi chestii de-astea din aur de la bunici, matusi etc. (adica rudele mai apropiate ... si sunt multe).
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
eu zic ca e foarte bine cva in jur de 100 de euro.Dar habar nu am ce sa te sfatuiesc ma voi gandi!!!
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by mamii
oricum e bine sa aveti in vizor si un spital mai apropiat!
Asta sigur ... da' sper sa ajung totusi acolo unde e dr. care m-a urmarit in sarcina ... chiar daca nu asista direct la nastere ... macar dupa vine si ma vede, citeste cartella clinica etc.
quote:
Originally posted by mamii
nushu ce film ati mai vazut ce revista ce carte ati citit ce....nushu ati mai cumparat...ce vreti voi!Ce faceti de craciun de revelion!...
in ultimul timp citesc mai mult reviste cu si despre copii (aduse si din RO ... mami, super bebe, dar si de pe-aici ... insieme, mio bambino) ... e si usor de inteles de ce aceasta preferinta . Sau carti despre sarcina si cresterea copiilor .... macar la cap. teorie sa fiu pregatita .... ca la practica mai vedem!!!!
Petronela
bb Silvia