Condica Salajencelor!!![33]
Raspunsuri - Pagina 17
silvana_salajan spune:
quote:
Vad ca numai cateva am ramas sa palavragim , restul fetelor poate s-au suparat si de aceea nu mai intra sa scrie ce mai fac ele si puiutii lor !!!
for2nity spune:
eu una nu m-am suparat. Doar ca prinsa cu muncile mele v-as plictisi sa va spun mereu ce obosita sunt, ce mult am de lucru, ce naspa ma simt cand toata lumea ma ia de noua la orice ora din zi sau din noapte si trage de mine in toate partile, ce si mai naspa ma simt cand le pun pe toate in balanta si ma intreb daca merita sa pierd atatea din copilaria Alexiei doar pentru a face totul asa cum se asteapta altii sa fac.
V-ati prins ca trec printr-o criza nu?
M-am saturat in fiecare zi sa-mi spun/propun: De maine o las mai moale, imi iau liber si stau cu Alexia si stiu bine ca sigur va interveni ceva si nu va fi asa.
Si tot asa...
Dar maine, chiar imi iau liber.
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Noi am fost azi in vizita la Gradina Botanica din Jibou unde fetele au fost tare incantate de pesti , apoi am mers la Mesteacan , la 40km de Baia-Mare sa mancam placinta creata ... yamy-yamy este foarte gustoasa ....
Acum am terminta lectiile cu Andreea , merg sa le fac baitza si apoi la nani . Nu stiu ce bai am ca de vreo 3 nopti dorm tare rau si ma tot trezesc noaptea si adorm greu iar si tare obosita ma simt ...
Sper sa-mi revin rpd din starea asta !
Noapte buna va doresc !
silvana_salajan spune:
Fetili, o saptamana buna va doresc!

www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
mihaela_s spune:
Saluti saluti!
Eu vin sa va spun pe scurt ca iar am colindat insula...ieri am fost pana in capatul de sud, la vreo 100 de km, l-am vazut pe omul cu nas roshu si apoi am fost in parcul de elice.
Iar azi am explorat dupa morminte de vikingi si casute rosii pe malul marii.
Din nou un we activ, speram ca timpul sa ne mai lase sa umblam in urmatoarele we...
Va pup, merg si eu sa imbaiez copila mica si sa le culc...pe maine!
O saptamana minunata si voua!![]()
Mihaela si fetele mele
silvana_salajan spune:
Cafeaua e servita duamnelor....Miha ca de obicei, esti la inaltime! Super poze. Sa fiti fericiti asa cum va doriti. Si sa mai pui poze sa calatorim si noi!
Adriana poze de la pesti nu ai?Elvira nu ne suparam draga daca vii sa te descarci aici. De fapt asta facem toate. In diverse moduri...Giulia te asteptam cu impresii dupa prima zi.Ioana, Bia, Cami
Si pt ccelelalte, daca am uitat pe careva
www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
dianaiulie2009 spune:
Prezenta la cafelutza ...
Poze am , dar nu am reusit aseara sa le descarcam !!!
Mai vin !!!
mihaela_s spune:

LUK cel voinic!!!! Ioana sa-ti traiasca baiatul si sa-l vezi crescand mare, frumos, sanatos si istet!!!
Va pup, vin mai tarziu dupa ce o duc pe Silvia la camin.
Mihaela si fetele mele
silvana_salajan spune:
Ioana, sa iti traiasca voinicul! Vrem pozici.
La multi ani! Luca.www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
mihaela_s spune:
Gata, am lasat-o pe Silvia la camin, a ramas fara probleme. Era masa de fructe cand am ajuns, a luat o bucata de banana si a ramas cu tricicleta ei preferata. Nu se desparte de ea si ii e tare frica sa nu i-o ia alt copil, desi mai sunt inca 2 indentice, incat o tine de ghidon cat timp mananca. La 10.30 merge si Toni(romanca) la camin si va sta o ora acolo, ii va parea bine Silviei...
Azi merg la ora 13 la scoala la Diana, am primit "invitatie" de la profesoarele ei pentru o discutie. Sunt curioasa ce-mi vor spune, sa vedem la ce ore va mai merge Diana si cum evolueaza.
Cami, e adevarat ca ma fascineaza tot de aici, e atat de diferit fata de ce e in Ro si apropiat de viata pe care mi-o doream...locuri frumoase si intretinute, sa vezi ca ii pasa cuiva de natura si de istorie. Ca nimeni nu strica ce e in jur...
Apoi oamenii care sunt amabili, zambitori si serviabili...nu-mi doresc sa fie prietenosi ca la noi, adica sa te poti duce la o barfa si la o cafea, n-am facut asta nici in Ro, nu-mi placea, asa ca nu simt lipsa. Dar atunci cand iesi din casa sa-ti placa sa mergi la cumparaturi, sa-ti placa sa mergi cu masina pe strada, fara aglomeratie si smecheri care se baga in fata la semafor, fara locuri ponosite si pline de gunoi, fara praf si mirosuri. Sa vezi ca celui de langa tine ii pasa de tine...e asa un simtamint straniu...neobisnuit pentru noi...
Sa stau linistita acasa ca ccc copiii sunt bine ingrijiti, nu striga nimeni la ei si sunt tratati de la egal la egal. N-am sa uit niciodata cum statea educatoarea Dianei la masa din sala unde se jucau copiii si striga din 2 in 2 minute la ei: "taceti odata, stati cuminti si nu mai fugiti!" asta zi de zi cand era ea dupamasa. Iar daca intamplator ii scotea afara in curte, facea la fel...![]()
Nu prea exista comparatie, e totul atat de diferit si atat de aproape de ceea ce-mi doream, incat nu pot decat sa vorbesc cu admiratie de aceste locuri. Chiar si istoria lor e uimitoare, am descoperit ca aici traiau oameni cu 2000 de ani inainte de Cristos, in epoca pietrei. Insula e plina de locuri care atesta ca aici au stat oameni in Epoca Pietrei, a Bronzului si a Fierului, e incantatator pentru noi sa descoperim atatea locuri care ne plac.
Plus de asta, imi doream enorm sa plec din Ro, cateodata simteam ca ma sufoc acolo...asteptam ca painea calda un we in care sa evadam, fie chiar si in Ungaria...nu mai spun de plecarile in concedii...imi inchipuiam de fiecare data cum ar fi sa nu ne intoarcem...apoi anii treceau si nu se ivea nimic...Ovi voia sa profeseze ca medic, si s-a luptat mult ca sa reuseasca. Nu numai eu doream sa plecam, am avut noroc de un sot care avea aceleasi dorinte ca si mine, aici am fost pe aceeasi lungime de unda...
Ok, m-am intins...dar am simtit nevoia sa spun lucrurile astea :)). Sper din suflet sa nu supar pe nimeni...pentru mine asa arata comparatia, poate pentru altii nu, dar e doar parerea mea.
Cum ti-a trecut we? Greu, sunt sigura, hai ca azi mai ai o zi de relash...maine mergi in alt loc? 
Otilia, de fiecare data cand mergem undeva, aparatul mi-e lipit de mana. Nu pot pleca fara el, nu pot sa nu impartasesc cu voi locurile pe unde umblam...
Adriana, si eu vreau sa vad poze de la Jibou...
Elvira draga, uite ca si pentru mine DC-ul e un loc in care imi spun pasurile...numai ca momentan am mai mult timp decat tine. Insa nu ne ocoli doar pentru ca spui cat esti de obosita sau stresata. Poate iti face bine sa te descarci, fie chiar si aici...noi te asteptam cu drag! 
Bianca, hai mai spune-ne cum stai cu casutza? Cand va mutati? ce nazdravanii mai face Matei? 
Restul???? Chiar asa, de ce ati disparut si nu mai scrieti de atata vreme?
Va pup pe toate!
PS. O noua perla de-a Silviei: mama, stii cum se numeste copacul care face ghinde? GHINDOR! ![]()
Mihaela si fetele mele