Condica Salajencelor!!![33]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LUCA - MIHNEA !!!

Sa cresti mare , sa fii sanatos si sa ai parte numai de lucruri minunate in viata ta ! Sa-i fii alaturi mamei tale , Ioana , cat timp veti trai ! Numai bine iti doresc , din tot sufletul !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

la toata gasca!www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am fost la Diana la scoala, le-am cunoscut pe profesoare, de fapt pe una, ca pe cealalata o cunoscusem deja. Foarte dragute, mi-au laudat-o pe Diana cat de bine progreseaza, cat de repede a evoluat, mi-au spus ca e isteata si ca prinde foarte repede. Acum sunt in dilema putin, pentru ca in decembrie Diana va termina acest prim curs si va fi pregatita sa intre la clasa cu toti copiii. Mi-au dat de ales intre a o lasa pe Diana cu copiii de acolo, inca o vreme ca sa mai poata merge la ele sa continue cu suedeza si sa vina aici unde e inscrisa, la scoala de langa noi, dar atunci nu stiu cum se mai pot ocupa de ea. Pe de o parte n-as lasa-o acolo, sunt copii de multe natii si nu stiu cat e de buna scoala. Cea de aici e buna, stiu ca aici are directorul spitalului copiii, apoi multi colegi de-ai Silviei au frati mai mari aici si toti lauda scoala. Acum, mai vedem pana in decembrie, mai sunt 2 luni bune, Diana n-a mers inca atat la scoala si deja intelege foarte multe in suedeza, poate va putea veni aici aproape, eu asta mi-as dori. Dar ramane de vazut ea ce va simti...stiu ca deja va fi acomodata cu copiii de acolo, ca va merge treptat la toate orele cu clasa aceea...

Voi, noutati? Nu s-a intamplat nimic in Salaj? Ioana, cum ati sarbatorit?

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Poftiti la cafelutza !!!

Paula dupa prima zi de camin deja are mukishori .... cred ca nu vom scapa de ei numai la vara viitoare !!!

In rest nimik nou la noi ...

Oooo .... ba da .... maine mergem la spectacol cu florin Piersic si Emilia Popescu de la ora 19 ... pacat ca vin asa de rar la noi in orash ....
Va voi povesti cum a fost !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Buna dimineata! la noi e inca...:))
Si io la cafeluta...

Adriana, si mama e bucuroasa ca va merge la spectacol, am aflat de la ea de eveniment acum cateva zile. Sa ne spui cum v-a placut!
Nu ai inca poze da le gradina botanica?

Cami probabil a dormit ieri ca sa-si adune puterile...

Otilia? Ce-i cu linistea asta? Aaaa, e marti si ai o zi plina! Sa fie si buna!

Azi Silvia a plans la camin, nu voia sa ma lase sa plec, nu era Agneta afara si nu voia sa ramana singura...uoooof! Apoi a plans si cand am plecat, dar a aluat-o Agneta de manuta si au plecat, nu stiu unde ca n-am inteles dar Silvia parea ca s-a linistit...
Asa ca voi merge pe la 13 azi sa mai stau cu ea, mi-e si mila cateodata ca nu intelege ce vorbesc copiii, desi toti sunt draguti, vin si o saluta si vor sa comunice cu ea, dar cum nici eu nu inteleg nu prea ii sunt de ajutor pe-acolo, n-o pot ajuta sa comunice, tot educatoarea poate face legatura mai bine intre ea si copiii...ei, asta e, mai sunt si zile mai putin bune...

Va pup, poate mai vin...daca nu, pe maine! Azi am zi de

O zi minunata va doresc!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

la toate fetele. Nu prea sunt in dispozitie azi, tocmai am venit de la o mormantare.... Va salut si va doresc o dupaamiaza cat mai placuta! www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mihaela, da, asa-i, m-am odihnit luni, dar azi de dimineata mi-a venit ciclul si asa am fost...exact ca o cirpa, plus ca m-a si durut burta, mai pe dupa amiaza m-au durut si picioarele, ce mai, o zi ca de cosmar a fost azi.
Nu am timp acuma sa mai scriu, ma duc la culcare ca dimineata ma scol la 5, vineri insa is libera si o sa stau mai mult pe net.

Oti, da nu ne zici cine a murit??

Adriana, te astept si eu cu relatari de la spectacol.

va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Va poftesc la cafelutza .... azi nu a dat nimeni nimik ...

Giulia haide draga cu detalii de la locul de munca , impresii , alea-alea ...

Am de lucru ... dar mai vin !!!

Mergi la inceput

Adriana merci de cafeluta. F. buna.

quote:
Oti, da nu ne zici cine a murit??
Cami, socrul surorii mele a murit. 67 de ani D-zeu sa-l odihneasca. Asta e. Cancerul nu iarta pe nimeni. Cica maine il ingroapa si pe Ovidiu Lesu 47 de ani; am ramas socata. Tot cancer. www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare,

V-am citit pe fuga si va zic tot pe fuga cateva impresii.
E ok la serviciu, deocamdata nu am mare lucru de facut insa va veni si vremea cand voi avea pana peste cap, m-au asigurat fetele.
Sefa e de treaba...
Mi-am gasit si companie pentru tigari si in felul asta am si eu posibilitatea sa mai cunosc lumea ca io-s singura in birou si n-am cu cine conversa ziua toata.
Salaru e mic, dar important e pentru mine ca am o slujba si ca nu mai stau ca un parazit.
Ei, nu stateam io nici acasa, dar...e mult mai bine asa.
Calin e bine, s-a mai acomodat si el si vad ca scrie intr-un ritm de nu e adeevarat, incet, incet a prins ritmul!
In rest, toate cum le stiti...nimic nou!
Va zic sanatate si pupici la toate fetele~!

Mergi la inceput