Condica Salajencelor!!![33]
Raspunsuri - Pagina 16
silvana_salajan spune:
Vai Miha ce m-am distrat!E tare filmuletul!Va sa zica in italia e de mers o zi, cat sa halesti o pizza!
Va
si mai vb!www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
piticutz spune:
Giulia, si ce o sa lucrezi?
Felicitari pentru reusita!
Mihaela, de fiecare data cind citesc ce scrii aici despre viata de acolo observ ca te fascineaza tot, si locurile vechi, pitoresti,si oamenii cu obiceiurile lor,si sistemul de invatamint... ce mai, se vede ca sinteti multumiti si ca totul merge bine! Ma bucur pentru voi.Sa stii ca e mare lucru sa te adaptezi fara probleme intr-o tara straina, conteaza foarte mult pentru viitor.
Eu zilele astea am cam umblat, ieri dimineata m-am trezit la 6 pentru ca a trebuit sa ma duc la casa unde voi lucra de martea care vine, sa vad ce e de facut pe-acolo, care e mersul lucrurilor de buna dimineata (ca cu restul zilei ma descurc si fara, e la fel ca peste tot)
Pe la 12 a venit colegu sa ma ia de-acolo, cu gindul ca isi face si el o portita pe urma in program si o sa ma duca acasa.Din pacate, a fost foarte ocupat si nu am reusit asta, am mers sa luam lunchul cu seful lui, pe urma eu l-am tot asteptat pina pe la 7 seara.Foaaarte plictisitor.
Partea buna a fost ca am reusit sa o sun pe mama si am vorbit cam 2 ore cu ea intre timp, a mai trecut vremea asa.
Apoi am luat lista de numere din agenda telefonului pe rind, si am inceput sa sun pe cine stiam ca nu mai sunasem de mult(bine ca era incarcata bateria si m-a tinut, cred ca am vorbit mai mult de 4 ore in total de pe el ieri dupa amiaza).
Si uite-asa, a trecut si ziua de ieri.
Am ajuns acasa obosita, am intrat pe-aci sa vad ce mai e nou si pe urma m-am dus la culcare.
Acuma umblam sa ne luam perdele, probabil saptamina viitoare o sa cumparam ceva, ca e musai, in camera unde dormim avem niste jaluzele pe linga care, pe marginea dinspre partea mea de pat, intra lumina de la becurile de-afara, noaptea.(fiecare casuta are un fel de felinar in fata usii de la intrare, chiar si al nostru se vede chiar in fatza, nu sint foarte inalte, ci exact cit sa le pot vedea eu din pat
)Imi bate direct in ochi, si numai mie, colegul pe partea lui are intuneric... perfect, el n-are treaba.Nu m-am gindit cind am luat jaluzelele astea ca o sa fie astfel de probleme cu ele, mi s-a parut ok atunci.
Azi o sa lenevesc pe linga casa din nou, imi adun puteri, miine si poimiine lucrez iar (da, simbata si duminica...), luni - liber si de marti incepe "distractia"...
Miine seara ar trebui sa merg la ziua unui prieten, nu stiu insa daca o sa reusesc sa ajung, eu o sa ies de la lucru pe la 7,30 - 8 seara.
Na, asa ca...pe-aici nu-i nimic interesant.Ieri mi-a parut foarte rau ca nu luasem aparatul foto cu mine, copacii au inceput in sfirsit sa se inroseasca, sint atit de frumosi! Eu inca si acum intorc capul dupa ei, imi plac la nebunie toti, si cei mici, cu virful ascutit, rosu inchis, si cei rotunzi si scunzi, galbeni cu rosu pe margini, si cei uriasi, galben cu verde (inca), si felul cum au fost plantati - asa incit acuma toamna, cind isi schimba culoarea toti din verde, cei care se inrosesc mai devreme formeaza o "linie" separata, celialti mai in spate (sau, dupa fiecare 3 pomi verde-galbui vine unul rosu inchis,pe urma unul galben cu putin rosu pe margini, apoi iar 3 verde galbui si tot asa, me parginea drumului), ma rog, au fost plantati cu cap, s-a stiut din start cum au sa arate in momente ca acestea: ca o gradina uriasa in sarbatoare.
Toamna e cel mai frumos anotimp, aici.Si vara e ok, in sensul ca rar se ajunge la temperaturi ridicate - record, e umbra destula pentru toti de la atitia brazi si alte feluri de verdeata.
ma duc sa maninc ceva, ca abia ce am deschis ochii mi-am pus de cafea si am venit aici.
revin mai incolo.
piticutz spune:
http://travel.webshots.com/album/561024112ZojvNU
am pus aici pozele cu copacii, ca sa vedeti despre ce ziceam mai sus, cu culorile....
silvana_salajan spune:
Faine poze, Cami. Noi pe langa faptul ca avem un parc micut am ramas si fara 5 copaci de sapt trecuta. Ti-a zis Lali ca i-a smuls vantul din radacina?
Asa e de pustiu in parc....
Dar nucii aia doi mari din spatele casei de cultura ii stii? Unul nu mai e...
L-a doborat si pe ala vantul intr-o seara. Nu stiam de ce s-a luat curentul....
www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
piticutz spune:
Vai, Oti, nu mi-a zis Lali nimic despre pomi...
ce rau imi pare, chiar ca parcul acela din centru era destul de "rar" si asa...daramite fara 5 dintre pomii lui...
pacat de ei...
silvana_salajan spune:
Va astept la cafea....O Cami ce fain.... Pacat ca nu e titrat... L-am salvat in favotite o sa ma uit cand am timp..
Ce mai faceti? Idiotii astia iar au luat apa, imi vine sa ii
. Tre sa imi vina musafirii din Oradea si apa la robinet ioc.
Inca din timpul facultatii faceau misto de mine si de cate ori veneau la Simleu aduceau o sticla de apa cu ei. Amu nu mai scap de mistocareli cat oi trai.
www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Abia acum am reusit sa deschid azi comp.
Oti ramane sa ne vedem data viitoare , am fost cu o vecina si baietelul ei la inot , adica cu masina mea si mi-a fost jena sa o las acolo singura si sa ma iau sa plec in orash .
Dar trec eu pe la tine cand mai merg . Sambata viitoare au concurs , deci , probabil , ne vom vedea peste 2 saptamani .
Mihaela draga , pe zi ce trece si cum tot povestesti tu asa imi si imaginez cum poate sa fie de frumos acolo a voi . Ma bucur ca mai aveti si alti romani si ca va acomodati asa de rpd . Abia astept sa vad in acest week-end pe unde ati mai fost si ce ati mai vizitat .
Bineinteles si pozici astept !!!
Pupici la fete !
Camy iti urez spor la munca . Pacat ca tre sa lucri in week .
De marti unde vei merge , nu mai retin daca ai descris unde,ce si cum vei lucra . E aproape de casutza voastra , vei tot asa toata saptamana , ca si dincolo sau vei putea merge seara acasa , in week vei lucra ???
Oricum acomodare usoara iti doresc si tie !!!
Vad ca numai cateva am ramas sa palavragim , restul fetelor poate s-au suparat si de aceea nu mai intra sa scrie ce mai fac ele si puiutii lor !!!
Fetele mele sunt mai bine , azi trebuia sa mergem la control , dar mai asteptam . Poate de luni o voi duce pe Paula din nou la camin , numai ca mi-e groaza ca ar putea sa se imblnaveasca din nou , din cate am inteles inca nu s-a dat drumul la caldura in camine si scoli . Sper sa nu fie asa si sa-si faca imunitatea mai rpd , fara prea multe raceli .
Acum 1 luna le-am facut vaccinul antivaricela , ele nefacand niciuna pana acum . Asa am considerat noi ca e mai bine pentru ele .
Ma duc ca mi s-a facut pofta de crema de zahar ars si parca incepe sa miroasa ... ca si idee de mancare va zic ca pregatesc cartofi frantuzesti ...
Mai vin !!!
silvana_salajan spune: