Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetele!!
ce face gasca??

io o comit in stil mare, adica ieri am fost la tenis, gratar si ... bowling!! am o febra musculara pe juma' de fund.. dar la bowling am jucat onorabil, avand in vedere ca eram cam cea mai treaza (adica fara ) pe acolo.. (am uitat sa precizez, asta se intampla pe la 12 noaptea pana la 2...) Am dat si strike-uri, am facut show.

deci luati aminte aici, nici sa faceti ca mine daca nu va tin curelele si colurile, dar nici sa stati de teama acasa... Lu' bebe i-a placut, a inceput sa miste doar cand am terminat (dar asa face de obicei, cand il agit si zbaltacai acolo in burtica e cumiiinte!). O fi fost de la Pepsi??

Adryana, la eco nu iti trebuie CD sau dvd, nimica, si face pe burtica, e deja sarcina mare. Vezi ca era un raspuns la intrebarile tale aici dar cred ca aspectele astea nu le lamurisem destul de bine . Iar masuratorile sunt aproximative, adesea capul o ia inaintea picioarelor sau invers, adica varsta sarcinii dupa fiecare masuratoare poate iesi diferita. Intreab-o pe Dna doctor maine, te va lamuri, e draguta cu intrebarile! (de altfel vorbeste ea si iti explica si chestii evidente, asa ca nu ar fi o problema cu chestiile importante si specifice) fata si fara griji, o sa fie bine!!

Fetele din Buc, sper sa aveti o intalnire frumoasa, va descurcati voi, am toata increderea!! vreau pooooooze!!

va puuuuuuuuup si ma duc sa ma plimb pe malu' marii, sper sa nu dea tocmai acum cu ploaie!!

Monica de azi 26s!!

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neat, neata!!

Eu, azi duminica, am preferat sa vin la birou sa lucrez decat sa stau acasa.... Va puteti imagina ce e la mine acasa cu renovarea de vreme ce am preferat sa vin la munca...

Vreau si eu cu voi la intalnire, asa mult va invidiez... desi am avut si noi la Constanta o intalnire, vreau si cu voi...... Astept sa povestiti cum a fost si sa venit cu poze multe, multe....

Ieri am fost in oborul de legume fructe ca sa iau pentru iarna si m-am agitat pe-acolo de numa, alegeam cu mana mea, vanzatorarele imi bagau una stricata, eu o scoteam, ma duceam la lazi si la saci sa vad care arata mai bine si pe urma le dadeam indicatii lui barbata-miu si lui tata pe care sa le ia, nu am carat bineinteles nimic dar atata m-am agitat si m-am aplecat ca odata ajunsa acasa aveam niste dureri de burtica de m-am bagat in sperieti, foarte puternice, in partea dreapta a burticii. Am luat NO SPA si m-am linistit dar mi-am promis ca nu mai fac prostii.

Astept un shlap peste ochi, de la cine-o fi sa mi-l dea, sunt deprimata, m-am cantarit de dimineata si am vazut ca am cu 6 kg mai mult decat la inceputul sarcinii. Si cum stiu ca de acum incepe sa se ia la greu, ma gandesc ca o sa ajung elefantica si cum nu am decat 1,60... e clar ca o sa ma rostogolesc.

Pupici,
Angelique 27+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata mamici.
Lorena frumos bebic ai in burtica,sa-ti traiasca!
Tina felicitari pt implinirea a jum de odisee.
Lala_D sanatate celui mic.Eu am facut de cateva ori alergie si mi-aduc aminte ca incepeau sa ma manance ochii,urechile si sprancenele mai intai.
Adryana_4u eu vad ca se potriveste Circumferinta Capului (HC).Unde ai pus tu semnele exclamarii e Occipitofrontal Diameter (OFD).Uite un link,poti sa compari ce datele din al doilea tabel:
http://www.asum.com.au/open/P&S/policie_d7.htm

Si aici (desi e linkul pt HC):
http://hostingprod.com/@fetalanomalies.org/HC1.html
iti arata pe desen ce inseamna OFD si BPD,nu e mare dif intre BPD si OFD,amandoua sunt diametre ale capului.

Elena
27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Cornilia nasol week-end.Noi am avut probleme de nu stiu cate ori cu AC din sufragerie vara asta pt ca a durat ceva pana s-a prins nenea de la maintenance care e problema.Noi avem split unit.Tot asa,nu mai producea aer rece si apasam pe butonul de reset si mai mergea ceva timp,apoi se oprea iar.

Frumos te-ai distrat Monica,am citit ca bebe de obicei doarme cand mamica se misca,probabil din cauza ca e leganat .Dupa ce beau cafea se trezeste si el asa ca poate a fost de la Pepsi.

AngeliquedeS si eu sunt cam in aceeasi situatie,tot vreo 6 kg am luat pana acum,dar in ult sapt nu am mai luat deloc.Nu mi se par multe 6 kg la 27+.Ma cantaresc o data la cateva zile.Sa nu credeti ca tin regim,Doamne fereste,tocmai de aceea ma si cantaresc ca disperata.

Si ca sa ma laud si eu un pic,azi noi am intrat in trimestrul III.Doamne ajuta si de-acum incolo !

Elena
27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by nadiapetcana2002

Buna dimineata dragele mele .
In primul rand , Kossir , imi pare rau ca treci printr-o asa de mare tragedie.Iti doresc sa ai putere sa treci peste acest moment si D-zeu sa te intareasca.
In al doilea rand , LA MULTI ANI fetelor care au aniversat sau sunt azi sarbatorite ( maryb si miutza).
In al treilea rand , o intrebare.Sunt inscrisa la un medic ginecolog care este sotul doctoritei mele de familie. Din rusine fata de ea , m-am inscris la el pentru supravegherea sarcinii. Acum m-am hotarat sa nasc la o clinica particulara din oras,nu la spital , deoarece o nasc cezariana avand in vedere problema mea de sanatate ( am doar un rinichi ).Am cunostinte care au nascut acolo si conditiile sunt de lux.Nu stiu cum sa fac , ca trebuie sa ma inscriu la alt doctor , adica cel care e la clinica particulara. Cum sa fac ? Pot sa fiu inscrisa la 2 medici ? Mai este cineva in aceasta situatie ?

O zi buna tuturor !

NADIA 23 + , mama lui CALIN





Da, eu. Ma urmareste o dr. super care din pacate nu asista la nastere si lucreaza doar in cadrul spitalului municipal. Drept urmare am hotarat sa nasc si eu la un spital privat din oras cu un alt medic cu care am discutat si a spus ca ma asteapta la el incepand cu ultimile luni din sarcina. Drept urmare in ultimile doua luni am sa merg la ambii medici la consultatie.
Tu gandeste-te in primul rand la confortul tau si al bebeului. Nu te mai gandi la "supararile" medicilor.

GUGU 26+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Of of of, uitasem ce este mai important, sa schimb nr de saptamani ca la mine duminica se schimba, azi intru in cinci luni, of ce repede a trecut

Louiza 24s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere





De fapt intri in 6 luni . la 28 in 7 . la 32 in 8, la 36 in 9 luni ( de aceea se considera copii nascut la termen la 37 de saptamani ).

Vad ca piticului nu i-a mai aparut nicio bubita noua iar cele existente au dat inapoi , deci probabil a fost o alergie.
Il tin inca sub observatie .

Partea proasta in schimb este ca ma paste o raceala , sunt fonfaita si tusesc .

Intalnire placuta zuzelor !!!

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by nadiapetcana2002

Draga Iulia82 , numele meu e Nadia nu Natalia.
Sunt din Suceava.Spitalul la noi trece printr-o perioada de criza, in sensul ca nu prea sunt fonduri-se taie din fondurile pentru hrana , pentru matariale sanitare la greu. Va trebui sa cotizez pentru tot inclusiv materiale sanitare care in mod normal nu ar trebui sa le cumpar eu. Facand un calcul mic, am ajuns la concluzia ca as cheltui la fel pentru o nastere prin cezariana la spitalul din oras.La clinica ma costa 18 mil fara sa am grija sa aduc nimic de acasa cu exceptia hainitelor pentru bebe.M-am interesat si "cheltuielile" sunt la fel la spital.(Din pacate asa e in Romania cu toate ca platim o groaza de bani la Bugetul Asigurarilor de Sanatate)
De ce sa nu beneficiz de conditii de lux cand as chelui la fel ?

NADIA , 23 + cu CALIN





E-he-he. Draga dar noi suntem din acelasi oras. Chiar ma gandeam sa te intreb de unde esti pt ca stiu ca in tara sunt putine spitale private.

GUGU 26+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Mai fetelor, referitor la "drobul de sare", fiti si voi mai optimiste. Ma alatur si eu zuzelor care au spus ca DD are un plan pt fiecare si doar el stie ce ne asteapta. marea majoritate dintre voi nu ati avut probleme semnificative. Ganditi-va la cate am tras eu pornind de la sangele care curgea siroaie din mine, de la tampitul de dr. carre a vrut sa ma chiureteze si sa mi-l omoare pe Gugu mic cand m-am internat in spital, de la fuga mea din locul groazei si goana cu 160 la ora spre Iasi la un alt spital in speranta de a salva minunea din burtica, de la fetele doctorilor de acolo care nu-mi dadeau prea mari sanse de a reusi sa pastrez sarcina, de la statul in pat non-stop timp de doua luni, de la numeroasele contractii si zecile de injectii si uite asa am ajuns in saptamana 27 cu un ghemotoc miscaret si dragalas in burtica si cu un optimism fara margini ca totul o sa fie bine si cu speranta ca Dumnezeu e alaturi de noi si ne va trimite de Craciun cel mai frumos dar pe care il poate primi o familie.
Lasati frica deoparte si inlocuiti-o cu credinta in Cel de Sus!

GUGU 26+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa!

venisem sa trag shlapi unora, dar am citit mesajul lui gugushtiuc si-am zis: asta e spiritul frate! ce atata vanzoleala si tortura psihica si gastrica! se poate trece peste tot cu optimism in carca! asa-mi placi gugule!

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gugu bravo! Si eu ma rog la DD in fiecare moment de panica, in fiecare seara...
Eu sunt pe -1kg (am scazut pana pe 12 august 4kg si de atunci am luat incetisor 3). Saptamana asta imi vi face o hemoleucograma pt ca-s extrem de palida (eu sunt o galbena de fel dar mai am si o frumusete de cearcane de-mi consum toata rezerva de fond de ten). Voi aveti insomnii? Eu adorm pe la 1 si pe la 5 ma trezesc, motzai o ora timp in care bb face tumbe si apoi adorm la loc pana pe la 9.
Ieri am gasit la BabyExpo hainute de gravide tare frumusele. Mi-am luat de la www.toria.ro doua bluze superbe. Aveau si pantaloni faini, salopete meseriashe rau la preturi superok.
Ma pregatesc acush de intalneala...sper sa nimeresc.

22+

Mergi la inceput