BUF

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

bey, sunteti mici copii, noi la trei luni ne-am rostogolit de pe canapea pe covor (si la trei luni, normal ar fi sa nu fie posibil, dar anduta mea era mishcareatza de cand s-a nascut) ! si sa stiti ca nu o lasasem singura, eram cu ea in camera, insa am avut un moment cand nu m-am uitat la ea ... am crezut ca murim !! am dat telefon la medic sa spunem si sa intrebam, ne-am dat cu pumnii in cap etc. dar a fost numai inceputul ...
acuma nu prea mai cade (decat din cand in cand ... ), vad ca are un echilibru si niste instincte foarte bune, dar asta nu ne scuteste de pazit "butelia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Si Maku meu a cazut din pat cam pe la 6luni a plins putin si i-a trecut ,dar dupa citeva zile l-am vazut machiat la ochii,era negru in jurul ochiului
Iar acum ,e durere cu el face un pas si bufff trebuie sa se loveasca ori la gura ,la ochii nu stiu ce sa mai fac

Yurika&Maku

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Abia iti pregatesti inima pentru mai tarziu, joxy. Vine perioada juliturilor in genunchi, a antirabicelor impotriva muscaturilor de caine, a capetelor sparte, cusute si rascusute, cusaturi precedate, sau urmate de tot felul de radiografii. Dar ai mei au pe cine mosteni, mama lor e o "cazuta in cap", bine ca nu cheleste, ca ar ocoli-o lumea pe strada din cauza crestaturilor de pe teasta (am una asa zdravana ca de fiecare data cind ma tund, lupta coafeza cu parul sa nu se aleaga carare). Atentie totusi, se poate lasa cu urmari, uneori grave, cum ar fi...aaa..epilepsia. Daca puteti, evitati-le. Pupici Anei, cascador principal.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Marc al meu a luat doua trante...care mi.au afectat iremediabil ritmul cardiac
prima pe la 6 luni...eu scriam de zor mesaje si el pe canapea in spatele meu,la un metru de mine...l.am auzit gangurind suspect si normal ca mi.a sarit inima cand m.am intors si nu l.am vazut pe canapeazgubiliticul arata de parca se prelinsese efectiv pe marginea patului si cerceta foarte curios gresiafara nici o problema
de atunci clipa de clipa i.,am pus un fotoliu in fata canapelei si a fost ok..pana cand m.am retras cu taticu la o tigara pe balcon,acu vreo doua saptamanisi deodatat,cantarile lui Marc s.au facut urlete si l.am gasit intins pe jos,cu fata in sus...asa ca nu pot sa.mi explic cum a cazut..dar i.a trecut intr.un minut ...dar eu fiind paranoica cu diplomainca mai caut vreo reminiscenta

sunt constienta ca o sa se repete faza..dar sper sa mai creasca pana atunci ca asa ma baga in boale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Ce multime de "mari" gimnaste si gimnasti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

a cazut Diana de nenumarate ori si nu a patit nimic, sa fii sigur ca sunt foarte elastici!!!

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Eh cazaturile voastre sunt putine fata de cele ale lui Radu: a cazut cu fata de asfalt el fiind prins in curelele scaunului de masina si cand nu l-am mai vazut am crezut ca mi se face rau; altadata a cazut cu dintii de marginea patutului si l-am gasit cu buza sparta; de cele mai multe ori a cazut prin pat si s-a lovit de gratiile patului; a mai dat si cu capu de parchet si are doar 10 luni.
Si la toate fazele am fost langa el insa o fractiune de sec si buf...!
Acum mai nou are tarc si face plonjari pe plasa tarcului dar cateodata se mai loveste de jucariile de prin tarc si concerteaza

La cat mai putzine cazaturi!

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Si noi ne alaturam cu buf-uri de pe la 5 luni dar au fost atatea ca acuma nu le mai numaram ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutaC spune:

Ralu a cazut din pat pe la 4 luni.Am pus-o la un capat si am gasit-o jos la celalat capat.Atunci am aflat ca stie sa se rostogoleasca,si bineinteles ca sperietura mare(si plins)-la mine,ca ea nu a avut nimic.De atunci am fost atenta si nu a mai cazut pina pe la 6 luni cind a inceput sa se ridice pe mobila.Abia atunci au inceput cazaturi de cazaturi ca imi era frica sa nu faca ceva pe la cap.Dar m-a listit doctorita cu :"nici nu stiti ce cap tare au copiii".Si acum la 2 ani si 5 luni mai cade,dar acum deja stie cum.
Va pup si cit mai putine buf-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Si Vladutz a tras vreo 2 trante , de pe la 4 luni la 6 luni. Prima a fost cu planset la aterizare , la a doua s-a speriat si a tipat inainte de a ajunge jos. A treia era sa fie , da' l-am prins la timp pentru ca l-am auzit tipand. Doar o singura data a avut o mica pata rosie pe frunte , fara a se lasa cu kukuie !
La noi sperietura mare a fost cand taticu' , jucandu-se cu el de-a avionu' a ajuns sub o grinda si ridicandu-l brusc , a dat Vladutz zdravan cu capu'de arcada. Sperietura si lovitura l-au facut sa din tot sufletu'... Mititelu' de el ! Senzatia a fost ca i-a trosnit capusoru'. Cand i-am scos caciulita ( subtirica , n-a atenuat cu nimic lovitura ) am crezut ca o sa-i curga sange garla. N-avea nimic insa. Doar o dungulita rosie. Suna pe pediatra , care ne linisteste ca eu vorbeam deja de tomografie. Asta a fost cea mai mare spaima pe care am tras-o cu bebelusul nostru. Bietu' de el !
Citind atatea raspunsuri , zici ca ne-am intrecut sa raspundem aici. Cine n-a patit-o o sa zica , cu siguranta : Ce parinti neglijenti !
Sanatate si cat mai putine kukuie !

Mergi la inceput