BUF

BUF | Autor: joxy

Link direct la acest mesaj

Ana, fata mea, ieri... la 5 luni si 1/2 a facut prima oara BUFFf... de pe canapea pe covor. Si statea asa.. peste sticla de apa minerala si se juca, era cea mai fericita.
Am luat-o, am palpat-o peste tot...i-am verificat toate oscioarele... n`are nika ! :)
Dar am tras o sperietura... si a fost supravegheata... a tras o dubla rasucire urmata de un flik-flak.. si o aterizare pe burta.. cred :)
Voi cand ati avut prima experientza de acest gen ? Se intampla des... sa-mi cumpar distonocalm ceva.. Cat sunt de elastici ?
Se defecteaza des de la cazaturi ? :))

Cu respect,
Florin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Daca, tu crezi ca suporti mai bine cu distonocalm sau cu....
Si eu la prima lui cazatura am crezut ca mi se opreste inima. Se alesese cu un cucui, lui i-a trecut, iar mie mi-a ramas " imprimat " pe creier. Pai sa tot te asteptzi sa faca pozne, bufuri , ii lasi int-un loc, ii gasesti in altul si te intrebi cum au ajuns, si altele, supravegheatzi sau nu.
Bafta, la cit mai putzine bufuri !

Cine sa se defecteze des de la cazaturi ?

Petruta & bb Mihai

http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Distonocalm e numele tau de acu' incolo,frate...mai ales din ce am mai auzit si de la mamici
Apropo,daca-ti trebuie distonocalm pentru un flic-flac...cum ai sa faci cand or veni petzitorii la geamuri ??
Vai de pielea lor...nici nu-mi vine sa ma gandesc

Sanatate multa micutzei gimnaste

P.s. Petruta,de aici tragem o sigura concluzie: Florin o sa se defecteze de la cazaturi si se pare ca tare des o s-o faca

Hai pupice...si tot cu respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

hmmm...pai sa vedem....pin' la noo luni, in ordinea frecventei:
- cazutul in pat din pozitia drepti, derect in bot (asta-i cu mushcat de limba sometimes)
- datu' cu capu de diverse din pozitia 4 labe, el incercind sa se ridice, tinindu-se de acele "diverse"
- toboganul din pat, gios pe covor (mai grav a fost cind a alunecat din bouncerul aflat pe pat, derect pe gios)

cam asta e. n-a fost nici o lovitura mai zdravana si plinsu a durat max 1 minut...dar noi suntem deja carunti. so, oki pe ei ca pe butelie.
btw ai vazut desenele animate cu elastic man sau plastic man??....nah cam asa-s si ei...

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danac spune:

Tot cam la varsta asta a cazut si Daria din pat!Si nu a patit nimic!Atata doar ca e cam rasfata(acu are 1 an si 10 luni)Dar cu siguranta nu din pricina cazaturii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Ata ete,se mai intimpla!
Cind Darian al meu a inceput sa faca "flick-flackuri" dintr-astea,l-am pus pe o paturica frumos pe jos,sa se joace-n liniste, s-a nu mai aiba de unde s-o faca pe cascadorul
Asa ca "Ana nazdravana" te asteapta paturica pe jos
Succes,nazdravaniile abia incep

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

7 luni fara o zi......... cazatura din pat pe burta , prima vinataie pe mutritza!

Zbierete, urlete, eu paralizasem si mai apare acasa si ta-su care incepe si el sa zbiere ca vreau sa-i omor copilu'! Copilu' se potole, noi doi mai avem putin si ne luam de motz, dupa care incepe si copilu' sa zbiere din cauza certurilor noastre!

A doua zi Anisia a facut 7 luni, si pentru ca la noi este o traditie sa facem poze cind mai crestem cu o luna ne-am imortalizat prima VINATAIE!!!!

Ochii in patru si dusumele moi!!!

Dana & tzopaitoarea Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Exact la varsta asta a cazut si micuta mea prima data. Si cam in acelasi fel. Din mijlocul patului, dupa cateva rasuciri a ajuns pe covor, pe spate. Nu a patit nimic ! A plans tare, un pic, pana a adormit(era ora de somn) la san. Mai rau m-am simtit, eu. Cateva zile, numai la cazatura ei m-am gandit si numai reprosuri mi-am facut. De atunci am supravegheat-o mai bine. Pana...a doua oara, la 8 luni. Din pozitia sezut pe canapea s-a intins in fata prea mult si a aterizat pe covor. Mama a fost cea care si-a facut reprosuri toata ziua. A treia oara, pe la 13 luni, a aterizat ca pisicuta, in 4 labute, de la oglinda, locul ei preferat. De aici a mai aterizat de vreo 3 ori, pana si-a dat seama ca nu are voie sa se ridice in picioare la oglinda. Acum, a inceput sa se catere pe fotoliu si de acolo pe vitrina, daca nu suntem pe faza sa o oprim. Cine stie ce mai urmeaza ?!

Nina & Nina-Cristina (1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

hihi, stai sa vezi cand se urca singuri pe pat da' nu stiu sa se dea jos, atunci distractie de distractie:)))

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Paiiiii,ca sa incep cu inceputul!!Prima oara s-a rostogolit din pat pe la 5 luni si jumatate,a cazut pe burta dar mai mult s-a speriat decit lovit.Eu si cu taica-sau eram linga ea,culmea!cu toate astea...Am fost bolnavi o saptamina amindoi,ca Anna dupa 5 min de urlat nu mai avea nimic.
Acum citeva zile,s-a gindit ca ar fi sa incerce mersul in patru labe.Problema este ca din cind in cind isi lasa capul sa cada cu toata greutatea,pe mocheta nu-i bai,ca nu o doare,dar cind a facut asta pe gresie s-a ales cu un cucui de toata frumusetea.Acum asteptam sa treaca cucuiul,poate urmatoarea aventura va fi mai putin riscanta
Pupici,Corina si Anna

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

La noi prima oara a fost... in urma cu vreo 2 saptamini (la 11 luni si-un pic). Am lasat-o singurica in carucior ca sa vin sa scriu niste mesaje (da... eu sunt de vina) si la un moment dat am auzit cum gingurea cam... ciudat!
Cobor eu repede sa vad ce face si... surpriza!!! Adélie era intinsa pe gresie (!!!) si incerca sa se deplaseze... Era mindra foc de altfel ca... e fetita mare si se plimba singura prin casa.
Nu-mi dau seama cum a ajuns din carut pe gresie, nu am auzit nici BUF, nici nu a tipat, nici nu i-am gasit vreo zgirietura... De atunci ii prind mereu centura :)))

@+...
Otilia & La Adelita

Mergi la inceput