BUF

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina spune:

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Tudor al meu a cazut prima oara exact la aceeasi varsta, 5 luni si jumatate. In ciuda tuturor stradaniilor mele de a-l tine intact, pana s-o ia de-a busilea (pe la 7-8 luni), a mai cazut de 3-4 ori. Nimic grav din fericire.
Ai noroc ca nu a plans... Eu ma dadeam cu capul de pereti de nervi, toata lumea ma avertizase insa nu puteam sa cred ca mi se va intampla si mie. :)... iar plansul copilului mi-a ingreunat situatia. Insa a incetat cand l-am luat in brate.

Nu e copil daca nu cade. :)

Multa rabdare si fii cu ochii in patru. Intre 5 si 8 luni are tendintza sa exploreze singura, insa nu este pregatita inca si are toate sansele sa cada din nou.

Numai bine si la cat mai putine cazaturi!

Florina & bb Tudor ( 1 an si 2 luni )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Al meu a inceput cu cazaturile de la 7 luni fix. Am crezut ca-mi sta inima in loc, a cazut chiar sub ochii mei. Dar cel mai tare m-am speriat cand la un an l-am lasat in patut cu gratiile ridicate. Am crezut ca e in siguranta, ca ii ajungeau gratiile pana la gat. A inceput sa urle ca l-am pus in patut, eu am plecat si nu mare mi-a fost mirarea cand urletele s-au auzit tot mai aproape de mine. Nu stiu acum daca urla pentru ca se lovise sau pur si simplu continua cu plansul ca l-am lasat in pat. Nici in ziua de azi nu-mi pot da seama cum a excaladat patutul, dar de atunci a inceput sa doarma cu noi in pat pentru ca in patutul lui nu mai vroia sa stea si imi era frica sa-l mai las sa nu repete saltul.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

Mai nasol cu cazaturile a fost pana aproape de 1 an, cand nu mai dadea direct cu barba de podea si a invatat sa puna mai intai mainile...Oricum, cred ca au capul destul de tare, cum zicea cineva mai sus, si chiar daca plang de ti se rupe sufletul , cred ca tot mamicile sunt cele care sufera mai mult....
Ioana & bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Mie una imi sta inima in loc de pe acuma......nici nu vreau sa ma gandesc la cazaturi dar sper ca o sa trecem cu bine si de perioada asta Uff!!!Delia si bb-ul Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Si Stefan al meu mi-a facut surprize din acestea dar cea mai tare a fost duminica: eram pe strada cu carucioarul, i-a cazut o jucarioara din mana, m-am aplecat sa o iau si .......... m-am trezit cu el BUF pe burtica langa carucior. ............ AM CREZUT CA MOR........ A PLANS UN MINUT .. DAR EU AM PLANS TOATA ZIUA ......... am sunat la rude, la mamicute prietene, la medic ......... nu pot sa spun in cuvinte ce mustrari de constiinta am avut si inca mai am. In final dupa ce m-am informat in legatura cu PROBLEMA CAZATURII si am constatat ca de fapt nu avea nici o zgrietura si ca avea un compartament normal am vrut sa-mi revin dar GREU, FOARTE GREU ... Am spus ca sunt cea mai proasta mama din tot Universul.

Ma bucur ca se simte bine dar in ziua aceea eram si singura acasa, este INGROZITOR sa nu ai pe cineva care sa te ajute, sa-l vada pe BB, sa-si dea cu parerea. Noroc ca o prietena mamica m-a vizitat in acea dupa amiaza si m-am mai linistit.

Nu vreau sa exagerez dar pentru mine a fost ingrozitor.

Imi pare tare bine ca sa deschis acest subiect aici si acum prin micile voastre povestiare adevarate m-ati facut sa privesc altfel perspectiva viitorului.

Cred ca fiecare copil are DUMNEZEUL SAU . Asa sa fie.
Ii multumesc lui" DOAMNE - DOAMNE" ca avut grija de BB-le meu.

Multe experiente placute va doresc si daca se poate fara BUF-uri.

Ioana si Stefan Dimitri
http://community.webshots.com/user/bebetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Sa va spun cum a fost la noi:
Stefan a cazut din pat prima data (si singura, pana acum!) la 5 luni si o zi. In aceeasi zi primul dintisor i-a spart gingia. Sa fie coincidenta sau... nu primul dintisor i-a spart gingia, ci... podeaua? La doua zile al doliea dintisor i-a spart gingia (sau sa fi fost o reactie tardiva la contactul cu podeaua?!) ...:-).
Si eu m-am speriat si mi-am facut griji, dar a trecut si acum am mai multa grija.
Ce sa le facem? Toti am cazut si acum a venit randul lor. Sa speram ca nu se va intampla nimic grav.
Sanatate.
Nicoleta si bb Stefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Ne inscriem si noi cu patru cazaturi si 10 ani din viata (mea..) dusi...

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Fata mea a inceput sa mearga la 9 luni si de atunci pana la 2 ani si trei luni a cazut de m-a inbolnavit. A cazut in toate pozitiile posibile si cu capul de tot ce se poate. Pe la 2 ani a inceput sa cada numai in gura. Cadea si pe drum drept: i se impleteau picioarele unele de altele si cadea de ti se facea si ciuda. Si acum cand se pune pe fugit imi pun mainile la ochi pentru ca se mai opreste cu capul in cate un zid sau mobila. Uneori se intoarce brusc si se opreste cu nasul in primul perete care ii sta in cale. Acum in sfarsit parca nu mai cade atat de des. I-a mai venit mintea la cap.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Si BB Stefan a cazut de muuuuuuuulte ori din pat, si chiar din carut ... Eu ????????? am crezut ca inebunesc, EL in schimb este OK dar eu sunt putin ......... dereglata de la NORMAL .

Acum la 1 an si un pic ma streseaza rau cu prizele, aragazul, fierul de calcat, cablurile .........aceste pericole sunt adevarate tentatii pentru el chiar daca uneori il obliga sa faca si buf ............. pentru ca uneori uita de obstacole si mai face contact cu podeaua ......

La cat mai putine BUF-UUUUUURI !!!!!!!!!!

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

A cazut si Vladut din pat, pe spate, direct pe parchet si s-a auzit un mare bum urmat de un urlet, avea 4 luni. il luasem in pat langa mine, s-a rostogolit prin somn si-a ajuns jos. Mi-a sarit si somn si inima n-am fost om o saptamana. Apoi m-am invatat, cand e in pat il tin de un picior, avem si o fotografie cum dormim amandoi, el se intinde spre marginea patului si eu cum il tin ca pe un catel.
A mai cazut de atunci, la fiecare cazatura m-am mai imbolnavit un pic.
Mai nou :
- cand e in carut ( are 11 luni) , daca nu e legat, iese pe dedesubt , cand l-am vazut am inlemnit. Dar stie znamenia ca se poate lovi, ptr. ca se tine de bara de sus si se da incet jos. Practic nu se loveste.
- cand se rostogoleste in pat, ajunge la marginea patului , se intoarce si se da jos din pat singurel fara sa se loveasca si se aseaza in fund.
- are un scaunel de luat masa facut din rachita, iar masuta lui e prinsa cu niste suruburi pe dedesubt de scaun, le-a gasit , a inceput sa le desurubeze ptr. a-si da masa la o parte. a vazut ca nu poate, a scos doar un surub din 2, incearca sa se strecoare pe dedesubt, ca la carut, dar scaunul fiind inalt se loveste sigur si e mai reticent.
- cand il pun in patut, ridica un picior sa sara peste, noroc ca nu ajunge.
cred ca am sa albesc, am sa mor de inima cu el.
Ce ma linisteste cat de cat e ca sunt isteti si ca au un inger pazitor , altfel nu-mi explic la cate trasnai fac cum de nu au capul spart non stop.

Mergi la inceput