Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
cristinacsa spune:
Si fetele mele au cazut de destul de multe ori, dar faza cea mai cea nu este legata de o cazatura, ci de geam: Carina cand avea vreo 14 luni s-a catarat pe pervazul de la geam( de pe canapea). Cind am intrat in camera si am vazut-o pe pervaz (cu fata spre camera) era sa lesin. Noroc ca am reusit sa ajung in timp util la ea...
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
EDDY spune:
Jocs,dupa cum vezi,clubul este foaaarte mare!Hai sa-tzi spun acuma shi buf-urile facute de printzesa gargaritza Naomi,care intre timp a devenit tero-chan Naomi:
-25.03.2003-->Naomi avea 6 luni shi 10 zile,se rostogolea doar de pe spate pe burtica shi totushi a reushit intr-o clipa(cind eu eram la un pas de ea sa dau drumul sobei)sa cada din patul mare,unde era ashezata pe lat.CUM s-a deplasat pina la marginea patului???
-16.09.2003-->Naomi avea 1 an shi o zi,NU mergea in picioare decit pe linga pat,canapea sau pe unde se mai putea sprijini shi totushi,a reushit sa deskida usha de la dormitor(cu clantza rotativa shi nicidecum la nivelul ei)a ieshit pe hol shi aventura a continuat cu cadere libera pe scari de la etaj pina la parter(15 trepte) CUM a reushit sa deskida usha???
-17.09.2003-->Naomi avea un an shi 2 zile iar in timp ce eu cu taica-sau montam poarta sus,in capul scarilor,ea s-a gindit sa se catzere pe perdea shi marginea balconului pentru a ajunge la butoanele colorate ale sccaner-ului.Shi a ajuns dar cu gura izbita de marginea pe care se cocotzase.
-18.09.2003-->Naomi avea 1 an shi 3 zile shi cred ca abia prinsese gustul bushiturilor asha ca a reushit sa se catzere partzial pe soba shi sa cada cu tot cu aceasta shi burlanul de la ea.
-25.09.2003-->Naomi avea 1 an shi 10 zile,mergea catinel tzinindu-se de carucior shi la un moment dat cind eu aranjam minerul carutzului ea a cazut fix cu capul de asfalt.Io am intzepenit,mai ales ca a nu a skitzat nici un gest de amortizare:a cazut fix pe spate,ca o scindura in toata lungimea ei.
Acu' fro 3 saptamini ma laudam pe ciat ca Naomi n-a cazut nici macar o data din patutzul ei.Seara m-am laudat,dimineatza a sarit tero-chan din patutz,cu mine situata la un pas de patutz.
Ei,sa mai zik?Fii sigur ca nu sint toate dar ma opresc sa nu te sperii shi pe tine ca mi-a mai zis cineva ca Naomi este campioana la cazaturi.Dar shtii ce-i mai ciudat?In urma a doar doua cazaturi s-a ales cu ceva semne mici dar in rest...sperietura shi apoi risete shi kiote de parca facuse cine shtie ce isprava meseriasha.Io...cred ca nu am sa reushesc sa ma obijnuiesc sub nici o forma sa nu ma mai panikez shi sa pling imediat ce cade dar SPER ca buf-urile sa se reduca simtzitor shi sa pot respira shi io ushurata.
Saliu shi Anei,
Eddy & Antonia Naomi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)