Actiunea "PIJAMALUTZE"- HEEEELP !
Raspunsuri - Pagina 7
cornelia_laura spune:
Eu voi trimite plic la casuta postala.
Cum te mai simti, Tzuni?
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
Tzuni spune:
Maine va anunt si casuta postala si nr de cont si data primei intalniri. E ok asa?
Cornelia, in we iar am facut febra si de la febra mare am facut un herpes cat China in jurul intregii guri. Acum ma tratez, dar abia inghit, abia vorbesc si arat ca ratzusca cea urata! Trece...
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Alexa Ioana spune:
o gramada de pupici pentru tine, tzunishor, sa'ti treaca raceala si herpesu' repede repede !!!
saru'mana pentru info. incerc sa'mi mobilizez si prietenii
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
Liana30 spune:
Tzuni io zic sa te bagi in pijamale..o sa te faci bine..te puppp
pot sa'ti trimit pe adresa ta?io nu prea mai am timp..trebe sa ma pregatesc de plecare..nu stiu cand mai intru dar pana plec trimit ..am adresa..sper ca o mai am
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Nicoleta spune:
Vin si eu cu o idee, nu aruncati in mine... sa luam pijamale simple si le branduim cu o ratusca... Ce ziceti? :)
Nicoleta
Editez: simple, frumoase si de calitate :)
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Tzuni io zic sa te bagi in pijamale..o sa te faci bine..te puppp
pot sa'ti trimit pe adresa ta?io nu prea mai am timp..trebe sa ma pregatesc de plecare..nu stiu cand mai intru dar pana plec trimit ..am adresa..sper ca o mai am
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Nuuuuuuuuuuuuuuuu
M-am mutat! Nu trimiteti la adresa veche!!!!!!!!!!!!!!
De-asta inchiriez cutiutza postala!
anamaria spune:
mi-ar place sa particip si eu. pt idee, e super!
eu as vrea sa cumpar pijamale, sa le spal si sa le pun intr-un pachet.
acum ar trebui sa aflu cateva (doua) detalii esentiale:
1. ce marimi ar trebui sa iau la pijamale? ce varsta/ sex au beneficiarii? eu as pune langa pijama si o pereche de sosete pufoase... mie asta imi facea bine la raceala!
2. nu in ultimul rand, la ce adresa trimit coletul cu pijamale?!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Liana30 spune:
ok Tzuni dar te rog grabestete ca s'ar parea ca joi voi disparea si de la unguri e mai complicat de trimis..te pupp si multa sanatate!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
LoraG76 spune:
Tzuni, felicitari! Cum reusesti sa faci oamenii sa planga... - in sensul bun, zic! Vreau sa fac si eu ca anamaria, daca se poate, sa cumpar pijamale si sosetute, sa le spal/calc si sa le trimit, iar daca nu, o sa trimit niste bani.
Felicitari pentru ideea cu orfelinatul din Agigea! Ma gandeam chiar ca e bine sa alegem orfelinate din orase mai micute, pentru ca alea sunt si mai oropsite de soarta, acolo greu ajung bani/ajutoare/sponsori, nu e ca-n orasele mari.
Lora, mami de IUSTINA
Tzuni spune:
DETALIILE PT STRANGEREA DE FONDURI LE GASITI PE PRIMA PAGINA, IN DESCHIDEREA SUBIECTULUI.
MULTUMESC.