Actiunea "PIJAMALUTZE"- HEEEELP !
Raspunsuri - Pagina 8
Gaby spune:
sa recapitulez: poti sa primesti bani face-to -face, sambata...dar pijamalele..am cateva prin casa, noi, pt copii... cum facem cu ele???
merci!
omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro
Tzuni spune:
Adu-le la intalnire. Dar numai daca sunt noi. Ideea e sa ducem pijamale noi unor copii.
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Andries spune:
Trebuie sa fie obligatoriu pijamale noi in caz contrar administratia centrului de copii nu are voie sa le primeasca. Nu va chinuiti sa le spalati si calcati pentru ca ei sunt obligati sa le bage la spalat in spalatoria centrului, asa le cer normele sanitare.
Felicitari Mihaela pentru initiativa!!
Andries
bumbacel spune:
Poate ca ar trebui specificat acest lucru pe prima pagina. Sunt useri carora le poate scapa acest lucru.
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004) si viitoare mamica de al doilea ingeras
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
Gaby spune:
normal ca NOI! NU as da acestor copii ceva purtat, la ce bun....
merci!
omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro
Tzuni spune:
Dragele mele,
hai sa lamurim niste lucruri:
Aceasta actiune nu e nicidecum una de a strange pijamale second-hand!!!! Ideea era sa punem banutz de la banutz si sa cumparam PIJAMALUTZE NOI. Inca nu stim care va fi orfelinatul, cati copii sunt, ce varste, ce sexe. Prin urmare, e cam nepotrivit sa luati voi pijamalele fara sa stiti despre ce copii e vorba!
Prin urmare, cred ca ar fi mai bine sa dam 10, 20, 50 RON...cat ne permitem si pana cand strangem banii, aflam si despre ce copii e vorba. Cand stim lucrul asta, mergem si cumparam pijamalele si le ducem.
Accept idei de a personaliza, de a pune ratuste pe pijamale, dar va spun ca timpul nu-mi permite sa fac si acest lucru. Cine face propunerea trebuie sa-si gaseasca timp sa o puna in aplicare. Partea mea de treaba ar insemna: strangerea de fonduri, gasirea cu ajutorul vostru a unui orfelinat (sau doua - depinde de cati bani strangem), verificarea lui, cumpararea pijamalelor si transportul lor. Orice ajutor e bine venit.
Multumesc.
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
LoraG76 spune:
Tzuni, e f. bine ca ai specificat asta! Ai dreptate, nu avem cum sa le cumparam noi, pentru ca nu stim marimea etc.
Lora, mami de IUSTINA
megbeng spune:
eu am niste pijamalute-costumase NOI, primite de matei si pe care nu a apucat sa le poarte ca i-au ramas repede mici..doar ca nu au eticheta..deci nu sunt bune, nu?
mai am vizavi un magazin cu hainute pentru copii..ma gandeam ca as putea lua 1-2 pijamalute pentru un copil de 3-4 ani?!
tzuni, DACA NU PLOUA vin si eu sambata in parc..o sa am si eu o insigna DC, sa ne recunoastem mai usor.
felicitari epntru initiativa!
meg,dematei(9.02.2007)
Irinusha spune:
Tzuni, cum te mai simti?
Vazut prima pagina, n-am gasit insa ce-mi trebuie. Contul de paypal de anul trecut (Mos Craciun in pantaloni scurti) mai e valabil? Sau poate un un cont in Euro, ceva ... ca-mi e frica sa trimit bani in plic!
Multa sanatate si multe, multe !
Mami de pereche:
Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
megbeng spune:
tocmai am gasit in cutia postala un pliant de la cora, u preturi promotionale la lucrurile de copii.
au asa:
pijama bebe, marime 24-30 cu 9 lei/bucata
si
pijama copii 10-16 ani cu 18 lei/bucata.
100%bumbac...mi se pare f f bun pretul..sper sa vi se para o sugestie buna, nu stiu unde am gasi mai ieftin de atat
meg,dematei(9.02.2007)