Actiunea "PIJAMALUTZE"- HEEEELP !
Raspunsuri - Pagina 9
blackpanterro spune:
Si eu as vrea un cont de paypal.Tot asa am trimis si pana acum si as vrea sa particip si aici la actiunea asta.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Dragele mele,
hai sa lamurim niste lucruri:
Aceasta actiune nu e nicidecum una de a strange pijamale second-hand!!!! Ideea era sa punem banutz de la banutz si sa cumparam PIJAMALUTZE NOI. Inca nu stim care va fi orfelinatul, cati copii sunt, ce varste, ce sexe. Prin urmare, e cam nepotrivit sa luati voi pijamalele fara sa stiti despre ce copii e vorba!
Prin urmare, cred ca ar fi mai bine sa dam 10, 20, 50 RON...cat ne permitem si pana cand strangem banii, aflam si despre ce copii e vorba. Cand stim lucrul asta, mergem si cumparam pijamalele si le ducem.
Accept idei de a personaliza, de a pune ratuste pe pijamale, dar va spun ca timpul nu-mi permite sa fac si acest lucru. Cine face propunerea trebuie sa-si gaseasca timp sa o puna in aplicare. Partea mea de treaba ar insemna: strangerea de fonduri, gasirea cu ajutorul vostru a unui orfelinat (sau doua - depinde de cati bani strangem), verificarea lui, cumpararea pijamalelor si transportul lor. Orice ajutor e bine venit.
Poate c-ar tb specificat asta cumva si pe prima pagina?
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Tzuni spune:
Megbeng, merci de informatii. Prind bine. Acum sa vedem si cati bani strangem.
Ruxandra, am pus si pe prima pagina.
Pe prima pagina gasiti si adresa pt banutzi in plic.
Problema este ca eu nu am cont paypal, prin urmare, doar daca cineva care are, poate se ofera sa ne dea o mana de ajutor...
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Alexa Ioana spune:
mie nu'mi place ca ne'or mutat de la generale...
ma rog...
am strans deja ceva banuti. is asa de entuziasmata, ca i'am zapacit pe toti prietenii si colegii probabil maine dimineata merg la BCR sa depun o prima transa. sper sa se mai adune si altii pe parcurs.
tu cum te mai simti ?
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Problema este ca eu nu am cont paypal, prin urmare, doar daca cineva care are, poate se ofera sa ne dea o mana de ajutor...
Si atunci cine e "Irina Drumea"? Poate imprumuta iar contul paypal. Se poate?
Numai bine si multa sanatate!
Mami de pereche:
Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
Alexa Ioana spune:
tzunishor !!! acu m'am intors de la banca. ti'am facut un depozit. iti trimit datele pe pm.
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
Tzuni spune:
Rolo, te astept!
Alexa, am primit mesajul, verific azi contul. Multumesc din suflet!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
uta_ciun spune:
buna
mi se pare o idee extraordinara...eu cind ma gindesc la "acasa" imi vin in minte asternuturile apretate de mama...parca ma vad cu cit drag ma intindeam in pat si luam perna in brate inainte sa adorm...
acum despre cont paypal...din cite stiu, cineva din romania nu-si poate face, in sensul ca nu se lucreaza cu banci din romania, deci nu ar putea primi....dar am vazut la celelalte actiuni ca pt romania functioneaza foarte bine moneybookers...e la fel ca paypal, avantajul e ca-l poate deschide cineva din romania...
eu am cont si de paypal si de moneybookers, dar sunt in sua si pe urma ar trebui sa trimit banii cuiva in romania prin western union sau moneygram si se percepe comision, destul de mare
uta_ciun
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
corina74 spune:
Buna seara,
am nimerit si eu pe aici, imi place ideea ,
contribui si eu cu 20 ron
deja sotul meu a scris ordinul de plata , iar miine se vor vede banii in cont, vor veni din ing
sper ca am fost de folos si va doresc succes in actiunea initiata
corina74 22 ANDREI-DUMITRU