Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(85)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by RGE
BB YASMI...imi pare rau pt ca mami al tau nu intelege ..poate totusi o sa se gandeasca si pana la urma o sa-ti respecte decizia..stiu ce inseamna ca mama sa fie alaturi de tine si mai ales sa-ti accepte deciziile si pt mine conteaza mult..dar sincer parerea mea este sa nu te mai gandesti la frica..si eu daca ma gandesc la nastere mi se face frica si e absolut normal sa-ti fie frica de necunoscut si mai ales un necunoscut care provoaca dureri dar incerc sa ma incurajez singura, sa fiu tare pt ca George are nevoie de mine!!..sunt sigura ca nu o sa te sperii tu esti curajoasa dar acum ai cedat prea repede zic eu din cauza fricii..calc-o in picioare..suntem mamici nu avem frica de nimic!!
ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
roxana, gandim la fel!! multi ca meriti!!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
pufulet74 spune:
BB, apropo de frica, ca asta e problema acum, eu in ultimul timp cind am de luat o decizie, stau si analizez ce ma impinge spre o nume varianta, si daca constat ca e numai frica de fapt, nu o aleg pentru ca nu cred ca m-ar ajuta la nimic sa fac ceva doar pentru ca imi e frica ...eu asa gindesc ...
Adina, de ce nu reusesti sa adormi, ginduri sau nu iti e bine?
------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
bb_yasmi spune:
fetele v-am spus ca am inceput sa caut restaurant pt botez??? tre sa mergemn zilele astea sa vb mai exact.
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
darleena spune:
Roxanaatunci o sa te sun cand ajung, poate mai sunteti pe acolo.
Din pacate nu pot veni mai repede ca am programare la doctor la 2
34+ si baby Kara
AMR 6 saptamani
andria spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Bine ai venit, Andria. Avem acelasi DPN. Tu unde vei naste? natural sau cezariana?
Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
Multumesc pt urare.
O sa nasc in Cluj. Prefer natural, decat cezariana, dar nu voi afla decat dupa 17 octombrie cand am programare la oftalmolog. Am dipotrii destul de mari (-4.25 si -4.75), care imi stationeaza de vreo 6 ani si vreau sa vad daca au evoluat in sarcina (sper sa nu) si daca medicul oftalmolog imi da unda verde pt nastere naturala, merg pe naturala.
30+
http://tac.families.com/ezb/883546.png
AMR 10 saptamani
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
neata
vad ca doar de Be se vb pe aici!!! ce as merge si eu!!!
adria bine ai venit!! sarcina usoara in continuare!!!
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
si noiiiiiiiiiiiiii
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
Va multumesc de griji, nu am motive sa nu dorm. Pur si simplu nu adorm. Nu-mi fac mari griji (ma rog, nu prea mari), nu ma doare nimic special, nu stiu ce-i cu mine, Si aste deja de ceva timp, am ajuns fff obosita si-mi lipseste energia, si asta nu-i bine. Iar dupa-masa tarziu as putea dormi, dar atunci e Jasmina acasa si iarasi nu se poate. Deci o situatie fara iesire, cumva. Nici nu stiu ce sa fac. Imi vine s-o dau pe Jasmina la ai mei si sa plec singura pentru cateva zile undeva. :-))
Dar nici asa nu se poate, 1) pentru ca fata are de mers la gradi iar 3) din pacate n-am bani sa merg nicaieri... si m-ar mustra si constiinta sa merg undeva unde dau bani ca sa... dorm
BB, vezi, si eu ti-am zis ca e normal sa-ti fie frica de nastere, insa cine-i mai tare, tu sau frica? Si chiar daca ar avea 4kg la nastere, asta nu-i asa mult pentru un bb. Si sa stii ca nu conteaza neaparat reutatea, ci si lungimea lui bb. Ca daca are 4kg si 54cm poate "iesi" mai usor ca un bb de 3,6kg si 50cm. Nu va fixati atat pe greutate, ca nu-i asa importanta. Cunosc personal o femeie cu 2 baieti, nastere naturala, amandoi auavut peste 5 kg la nastere... Asta chiar e de speriat, dar i-a nascut destul de repede!
Si nici inaltimea mamicii nu este asa importanta, iar bazin prea ingust exista numai ffff rar, pentru ca el se dilata la nastere oricum. Nu conteaza latimea propriuzisa, altfel se masoara, un fel dde inaltime/diagonala (imi aduc aminte ca la prima sarcina mi-a explicat o doctorita de la spital...).
Cum am zis, si mie mi-e frica cumva, dar si eu sunt de parere ca frica nu-i un indrumator bun pentru a lua decizii.
Nu vreau sa te conving sa nu faci cezariana, Doamne fereste, fiecare are dreptul sa ia decizia cea mai buna pentru el, insa si eu am impresia ca nu esti nici tu impacata cu gandul asta. De aia zic sa te mai gandesti, macar sa fii tu convinsa ca e decizia cea mai buna pentru tine.
M-am lungit... Am mancat ca o purcica si acum vreau sa incerc sa dorm ceva, daca tot ploua de-i bezna in casa...
Adina 27+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pussi spune:
quote:
Originally posted by RGE
ANDRIA BINE AI VENIT!! SARCINA USOARA!!
PUSSI mi -am adus aminte ca te-am visat azi-noapte..iti faceam galerie..era super haos pe forum ..nasteai...natural, la 36 de saptamani..sa nu ma injuri te rog..am zis sa-ti spun totusi ce am visat...
ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
inseamna ca nu nasc prea curand, si nici la 36.. probabil la 38-40 si cu cezariana! Dar galerie tot ne faceti!
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
dany2007 spune:
Ne-am si acum cautam o bluzita ca sa ne imbracam pt BE,tb sa gasesc una care sa ma si cuprinda.
Am vb cu tati la tel si ne-a spus ca in 30 min e acasa ...tb sa ma mobilizez si sa fiu gata pana vine. Sunt atat de ametita ,sper sa nu isi dea seama ...ca nu me mai duce la BE.
Dana 28+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
darleena spune:
Dany pai daca esti ametita poate e mai bine sa stai in patut.
Te simti in stare sa te duci?
34+ si baby Kara
AMR 6 saptamani