Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(85)
Raspunsuri - Pagina 5
adinag spune:
Andria, s-a mai vorbit pe aici de miopie si nastere naturala. In Romania vad ca se face mare problema cu asta. Si eu am dioptrii (un pic mai mari ca ale tale, plus astigmatism), si stiam ca nu este nici o problema.
Incepusem insa sa am dubii, discutand cu fetele pe aici, si am zis sa intreb inca o data, si am itrebat o moasa, ginecologul meu si niste doctorite de la spitalul unde voi naste, si toti s-au uitat tare mirati la mine. Cica asta a fost o teorie acum multi ani, care s-a a ramas nedovedita, si ca nu exista probleme numai din cauza miopiei. S-au si mirat de unde am mai scos "prostia" asta (cum au zis ei; nu le-am zis, ca sigur ma certau ca citesc prea mult pe net... ;-)
Deci voi naste linistita si al doilea copil natural. Ma mir numai de ce in Romania se spune altceva. Chiar sunt curioasa ce-ti va spune oftalmologul tau!
Ah, si iti urez si eu bine ai venit!
Adina 27+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by darleena
Dany pai daca esti ametita poate e mai bine sa stai in patut.
Te simti in stare sa te duci?
34+ si baby Kara
AMR 6 saptamani
Sincer,nu prea ma simt.Vad eu cum fac pana la urma...nu mai am rabdare...
Dana 28+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
RGE spune:
DANY 2007 ...ia tu nr meu dupa mail ca eu am fugit si da-mi un bip si te sun eu sa ne vedem..ERIKA, MIHUTA si VALI cred ca sunt deja acolo...
v-am pupacit!!
ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pussi spune:
www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank">POZE ACHIZITII IERI
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
adina nu vezi ca totul e invers la noi???
in legatura cu nasterea m-am hotarat in procent de 80%. mai bine trag dupa aia decat atunci.... eu am mai avut o operatie (la san) stiu ca nu e acelasi lucru, dar ideea e ca am facut anestezie generala, operatia a durat vreo 30-40 de minute si dupa nu am vrut nicicum sa raman in spital. dupa multe insistente mi-au dat voie sa plec. dupa ce mi-am revenit am plecat akas!!! dr mi-a zis sa nu beau sucuri, sa nu mananc solid macar in seara aceea iar a doua zi dimineata neaparat la control. cand am ajuns aks bineinteles ca nu m-am putut abtine sa beau un pahar de suc si mi se facuse pofta de ......salam!!!! asa ca am mancat!! a doua zi am fost al control, totul era ok si la termenul care trebuia mi-au scos firele. dupa un timp nu s-a mai vazut decat o linie alba (unde era taietura). deci asta ma face sa cred ca sunt "buna" la carne!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
slimatei spune:
adina...imi pare rau... da' o sa vina vremea cand ai sa-ti iei tu revansa..ai sa vezi...nu te descuraja
fetelor care mergeti la be distrativa si pt. noi...
Stefania x 2
min.7sapt.
andria spune:
quote:
Originally posted by adinag
Andria, s-a mai vorbit pe aici de miopie si nastere naturala. In Romania vad ca se face mare problema cu asta. Si eu am dioptrii (un pic mai mari ca ale tale, plus astigmatism), si stiam ca nu este nici o problema.
Incepusem insa sa am dubii, discutand cu fetele pe aici, si am zis sa intreb inca o data, si am itrebat o moasa, ginecologul meu si niste doctorite de la spitalul unde voi naste, si toti s-au uitat tare mirati la mine. Cica asta a fost o teorie acum multi ani, care s-a a ramas nedovedita, si ca nu exista probleme numai din cauza miopiei. S-au si mirat de unde am mai scos "prostia" asta (cum au zis ei; nu le-am zis, ca sigur ma certau ca citesc prea mult pe net... ;-)
Deci voi naste linistita si al doilea copil natural. Ma mir numai de ce in Romania se spune altceva. Chiar sunt curioasa ce-ti va spune oftalmologul tau!
Ah, si iti urez si eu bine ai venit!
Adina 27+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Adina, si medicul meu gine a zis ca nu e nici o problema, dar pentru linistea altora, care ma tot bat la cap ca nu am voie natural, merg si la oftalmolog. Oricum optiunea mea e nasterea naturala si mi-ar parea rau sa trebuiasca sa fac cezariana numai din cauza asta. Sunt convinsa ca si la ofta o sa mi se spuna ca e totul ok. Da' noah, tre' sa fie cu stampila, sa ma creada si altii . O sa te tin oricum la curent cu informatiile de la ofta.
30+
http://tac.families.com/ezb/883546.png
AMR 10 saptamani
bb_yasmi spune:
pussi toate sunt frumoase!! sa le foloseasca printesele santoase!!
si acuma sa o luam in ordine:
1. cat a fost sterilizatorul???
2. cat au fost "propele"
3. cat au fost lenjeria de patutz?
4. cat au fost cadita?
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
darleena spune:
BB poate ai noroc si te refaci rapid dupa cezariana, chiar mai rapid decat dupa naturala.
Pe mine ceea ce ma sperie in privinta cezarienei este faptul ca ramai cu uterul taiat toata viata. Desi, o prietena de-a mea imi povestea ca maica-sa, care e asistenta medicala, a lucrat in Libia mai multi ani de zile. Si zicea ca a vazut acolo femei cu cate 7 cezariene ca alea nu nasc natural pe acolo de rusine. Si fac plozi pe band rulanta. Asa ca ce sa mai zici....
34+ si baby Kara
AMR 6 saptamani
Roxxy80 spune:
Pussi, ai luat niste lucruri foarte frumoase. Sa le foloseasca sanatoase puicutele tale.
Adina, imi pare rau ca nu reusesti sa te odihnesti. Intr-adevar, lipsa odihnei genereaza o stare psihica proasta. esti sigura ca totusi nu te macina ceva in subconstient? Ma gandesc ca acum ar trebui sa te odihnesti pentru ca va urma o perioada mai grea dupa ce nasti. Ai mare grija de tine .
Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI