Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 11
Ktrinel spune:
chinico
nu cunosti prison break??? da pe domnu il cunosti ? www.imdb.com/gallery/granitz/6297/Events/6297/ActorWent_Leste_14560741_400.jpg?path=pgallery&path_key=Miller,%20Wentworth" target="_blank">iote-l...o sa il cunosti daca te uiti...siguur...ca io doar la el ma uit de fapt
nu stiu despre ce e vorba in film 
marani spune:
DONIA, ma bucur ca ai citit informatiile si ca le-ai gasit si interesante. Sunt "calde" din presa de azi, maine vin cu altele daca nu deranjeaza pe nimeni. Apropos, bubamara = buburuza, in lb sarba. Al meu sot munci in tineretile lui vreo 2 ani in Serbia si inca mai vb limba. Dar, ascultand in fiecare zi Goran Bregovic cu a lui melodie "Bubamara", pur si simplu m-am indragostit de cuvantul asta.
AURAS, nu mi-a fost frica, ca-i de-al nostru si ei sunt blanze de felul lor, desi multe cazuri am citit in care copiii au fost atacati de proprii caini, chiar recent o fetita de 10 ani a murit. In ipostaza din poza n-as lasa-o pe bubamara cu pitbulul lui frate-miu...oricum cainii aia sunt tembeli..cica dupa max 7 ani ar fi indicat sa fie eutanasiati c-o iau razna.
KTRINEL, prietenii nostri f buni sunt in Montreal, vreau sa-ti spun ca servesc numai franceza toata ziua, copilul la gradi tot franceza. Le e sila deja....vor sa plece de acolo.
CHRIS, chiar asa, ce slujba e draga platita cu 60 mil?
Ajutati-o pe Sonia
doradora spune:
ideea e ca mi-au sclipit ochii, desi in visele mele statul ar trebui sa ma plateasca in continuare sa stau acasa sa cresc fata, nu doar 2 ani. aici e buba si marea suparare, ca de ce mi-au sclipit ochii...
eu zic ca daca m-as prezenta nu ar avea f multe impotriva mea, dar e dezavantajul ca in destul de scurt timp ar trebui sa zboare cineva, io sau ruda mea care e deja angajata acolo, insape ceva mai putini bani.
ps: in locul respectiv,asta nu e cea mai mare cifra, e un post de executie, nici macar de conducere.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
dandusa spune:
quote:
Originally posted by mamaana
fi-miu chiar se supara pe mine ca vorbesc in engleza cand e si alta lume, ca se intelege cand ii fac observatie de cate ceva
hahahaha,super tare...

Faceti ceva...orice/oricit

Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
chris draga,
nu te supara, dar ce pana mea de job e cu 60 mil??? in mana???
asasin?
Nebunie!!!

Mai ce-mi placu sa va citesc... mananc si citesc. Mananc.
asizaaaaa?
mamaana, te scap de ciocolata si iti dau sandviciul meu. Atentie, mancare canadeza 100%: peanut butter cu gem!
Asa cu electronii... nu stiam (oare am stiut vreodata?)
Ktrinel, mazare!
excelenta idee, ma duc sa cumpar pentru maine.Nu stiu cine e domnii aia de care mi-ai scris tu ca-i asculti... desi nu e exclus sa stiu muzica, insa numele le retin mai din parti. Io m-am delectat cu Led Zepellin, aseara Beatles, Aerosmith, Run DMC... albume intregi moca, va dati seama?
dianarus, in Canada te descurci fara franceza, in schimb in Quebec franceza e mai oficiala decat engleza
kokorina, pacat ca oamenii sunt asa cum sunt pe acolo. Vorba lui Ktrinel, iti faci tu familia ta frumoasa si petreci mai bine cu harbujeii decat cu socrosenia.

Laura, si noi avem un joc ca bordea, doar ca e cu "cau-cau un' te duci, la Cristi sa-l mananci..." inca nu prea stie de el, dar a fost de mare succes la Roxana.
Ce dragut povestesti de Dani!

chinico "nemtii e reci ca si la ei in tara nu e cald"

dianarus, scuze, sunt pe fuga, linkul spre muzica l-am postat eu pe prima pagina a acestui capitol.
Fetelor, va multumesc pentru cuvintele despre Roxana, eu nu scriu ca sa ma laud, insa fiind la mama naibii nu prea am cui spune de multumirea mea de mama, si nici nu prea are cine s-o aprecieze pe Roxanica asa cum e ea, ca bunicii si rudele sunt la cucu bau si prietenii la fel... In ultimul timp voi mi-ati fost mai apropiate decat alti prieteni, sa stiti, asa ca mi-e mai usor sa va spun voua si daca sunt fericita si daca ma doare umarul... auras, multumesc de masaj

Si n-am spus degeaba ca sunteti minunate, vedeti, o confirmati in fiecare zi
Fug sa-mi iau minunea de la scoala.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
quote:
Originally posted by chris80
ideea e ca mi-au sclipit ochii, desi in visele mele statul ar trebui sa ma plateasca in continuare sa stau acasa sa cresc fata, nu doar 2 ani. aici e buba si marea suparare, ca de ce mi-au sclipit ochii...
eu zic ca daca m-as prezenta nu ar avea f multe impotriva mea, dar e dezavantajul ca in destul de scurt timp ar trebui sa zboare cineva, io sau ruda mea care e deja angajata acolo, insape ceva mai putini bani.
ps: in locul respectiv,asta nu e cea mai mare cifra, e un post de executie, nici macar de conducere.
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
vaaaaiii, ma mut inapoi in bucuresti! las toata linistea si pacea sufleteasca. banii sunt ochiul necuratului...
DAR, oricui i-ar sclipi ochii, cel putin la prima impresie! (si la a 2-a... )exceptie ar face doar cei care au deja venituri de genul asta - fie din firma proprie, fie prin sotz, chirii sau mai stiu eu ce.
depinde de situatia fiecaruia. cat intra in casa, ce cheltuieli aveti, ce program ai avea, implicatii cu tertii (vezi ruda aia). insa totul trebuie gandit in perspectiva. eu personal as prefera sa lucrez de ex. 10 ore/zi pt 60 mil, plus sambata in conditiile in care o fac deja pt bani mult mai putini... (mai bine zis o faceam).
oricum, astfel de oportunitati pe un post executiv mi se par ireale... nu ca nu te-as crede, dar e o suma imensa... inca nu-mi revin...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
bebinuta spune:
Tocmai am culcat una bucata copil, obosit tare, a dormit putin azi.
Sa va spun ce am gasit azi in kk de bb?
....2 bucatele de hartie colorata
. Se pare ca azi s-a hranit cu o revista. Eu unde eram? Oare ce mai urmeaza?![]()
SHOSHIKA 
Donia, am salvat linkurile , dar nu am avut azi timp sa ma uit; abia astept.
Porumbita, imi pare rau pentru tine, dar chiar asa, pierderea e a bunicilor, nu a voastra.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Donia
Fetelor, va multumesc pentru cuvintele despre Roxana, eu nu scriu ca sa ma laud, insa fiind la mama naibii nu prea am cui spune de multumirea mea de mama, si nici nu prea are cine s-o aprecieze pe Roxanica asa cum e ea, ca bunicii si rudele sunt la cucu bau si prietenii la fel... In ultimul timp voi mi-ati fost mai apropiate decat alti prieteni, sa stiti, asa ca mi-e mai usor sa va spun voua si daca sunt fericita si daca ma doare umarul... auras, multumesc de masaj
Si n-am spus degeaba ca sunteti minunate, vedeti, o confirmati in fiecare zi![]()
si de-oi scrie sa te lauzi...,ce?!?... ai cu cine...,este minunata...,pur si simplu minunata...

oare ce simte o mamica fericita cind toata lumea ii lauda puii atit de frumos?
Faceti ceva...orice/oricit

Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!
a_deju spune:
60 milioane egal cam 1700 - 1800 euro. e un salariu foarte bun pt romania (ma refer la 60 de milioane in mana!!), dar intr-adevar, nu este neaparat un salariu de functie de conducere (asta din pdv-ul multinationalelor... sau..nu numai, ca exista si nationale foarte bine imprastiate prin romania unde se castiga la fel, pe functii de executie). si chris, nu vaz niciun motiv de hara-kiri ca-ti sclipira ochii... cine n-ar bali in fata unui astfel de salariu :) si nici nu cred ca ar insemna ca o sacrifici pe alexandra, ti-ai sacrifica poate o (mare) bucata din suflet care vrea sa fie in permanenta alaturi de copil, dar pe de alta parte ai avea posibilitatea (implicit financiara) de a alege absolut orice fel de bona doresti, cred ca si pe mary poppins in persoana :))) e cam nasoala faza cu alalalt membru al familiei... se stie pe-acolo ca sunteti rude?? ca poate exista o portita de scapare... asta e una din magariile pe care nu le suport eu la companiile care in general sunt mari si tari si care platesc bine, faptul ca nu accepta sot-sotie sau rude de gradul I angajate (si mai am o buba cu petrecerile firmei unde nu e invitata si sotia angajatului.. dar asta e alta mancare de peste...).
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
danutz spune:
Pai probabil ca e vreo multinationala cu polita ferma sa nu accepte angajati rude intre ei...
Chris...m-ai prins intr-o zi in care-ti zic: DA-I NAIBII DE BANI!
Stii de ce? Fiindca azi am luat un bonus frumusel, care, cumulat cu salariul face o suma chiar mai marisoara decat ai zis tu acolo...dar stii la ce ora am ajuns acasa? la ora 21.30 Si asta fiindca m-am straduit din greu sa termin strictul necesar...Si stii ca atunci cand am intrat pe usa Rares nici macar nu s-a uitat la mine!!! Ca si cum as fi fost un obiect, ba cred ca si pe ala il baga in seama daca era un obiect nou!!!E oribil ca dupa o zi de munca bebele tau nici sa nu te bage in seama...Si inca am avut bafta ca am ajuns la timp sa-i fac baita ,sa-i dau sa pape si sa-l culc...EU, nu altcineva!Da-i naibii de bani...stai cu bebita ta cat poti de mult...
quote:
Originally posted by chris80
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares